Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przykroscia musze stwierdzic ze bot jest wykrywalny....

Bo dostalem bana kolejno na 3 konta ....

Jest tylko jeszcze jedna opcja a mianowicie ze mialem ogromne jeba**** pecha!....

Ale i tak fajnie sobie bocil ten bocik na nostale, ( tak troche sie pogubilem xD)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Palcie Kur** Stale, ale Nie zapomnijcie O Mnie.!!. xD

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzialanie bota piepszy sie glownie przez te dodatkowe pliki nie lepiej sterowac wszystkim z jednego programu bez posredniczacych , mozna odpowiednio napisac funkcje by to wykonywalo jak nalezy z glownego programu

zastanow sie nad udostepnieniem kodu , sam poprawiajac niewiele zdzialasz a z tego co widze poprawiasz oryginalny kod stad i bledy w dzialaniu czasem, niestety

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Łatwo powiedzieć, ja tego w AutoIt'cie nie robię, niestety :)

Vtask nie jest odpowiedni do tego typu rzeczy.. No ale jak już zacząłem to wypadało by skończyć. Po za tym wakacje się zbliżają to może Autoit'a się coś poduczę, na razie musi pozostać tak jak jest.

Opublikowano

podeslij kod cos sie wymysli , mozna spróbować przenieść do autoita biblioteki jakie się z niego otrzyma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wogule to się plany zmieniły nieco. Wyjechałem na wakacje trochę odpocząć :P

Nie wiem kiedy wyjdzie nowa wersja. Nie chce walnąć kolejnej daty nowej wersji bo ja sam jej nie znam. Może to być za tydzień a może za miesiąc.

No więc czekajcie cierpliwie!! :)

Opublikowano

Działa na zminimalizowanym oknie gry? Bo chcę expić na bociku i robić inne rzeczy.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

musi być w aktywnym bo nie sprawdza wtey hp i mp , w nieaktywnym tylko działa naciskanie skili

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a mi niedziala na groszki leje tylko 2 stroczki ):::: dam tylko 3*

Zakaz handlu na forum

Coming

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kilka nowych rzeczy do dodania:

1. Dodać coś żeby szukało wybranych mobów (np. wybranych z listy) i je tylko biła

2. Gdy plecak się napełni postać wraca do miasta i sprzedaje niepotrzebna rzeczy (wybrane z listy) i kupuje potrzebne rzeczy (wybrane z listy)

3. Gdy potki się z kończą (przed napełnieniem plecaka) bot wraca i kupuje wyznaczona ilość przekąsek/jedzenia

4. Kiedy GM do nas napisze postać automatycznie odpisuje mu "Przepraszam, ale muszę już kończyć. Dowidzenia" (czy coś w tym stylu) i gra się włącza

5. Atakowanie najpierw potworów agresywnych i atakujących ciebie

6. Coś na bossy, że nie pozwala się zbliżać do bossów(można włączyć i wyłączyć)

7. Auto łapanie i zakładanie lepszych NosKumpli

8. Auto akceptacja i odrzucanie grup/rodzin/przyjaciół (wszelkich zaproszeń)

9 Auto buffy (oraz czas po którym maja zostać użyte)

10. Żeby najpierw zbierał loot a potem bił (bo w wersji 3.2 czasami biega od loota do potworka, ale tylko czasami)

11. Wracanie na spota (expowisko) piechotą (albo teleportem) wyznaczoną trasą przez gracza

12. Bicie mobów tylko z pełnym życiem (aby zapobiec ksuciu)

13. Wybranie do którego lvl (profesji i postaci) bot ma nam expić

Jak na razie to wszystko, ale postaram się dodawać więcej pomysłów.

banner.gif
Opublikowano

ale żadania przecież to wszystko takie proste jest ZROBIĆ...

- czy napiszesz funkcje odczytu/zapisu pamięci dla danej akcji

- zbierzesz ID-y przedmiotów i mobów

- znajdziesz przy opkazji adresy odpowiedzialne za poszczegulne funkcje , najlepiej by to były już pointy do naszej europejskiej wersji jeszcze lepiej statyczne a nie float ;)

- wymyślisz system zczytywania położenia na mapie i waypointów dla chodzenia

jak mi się przypomni czego jeszcze potrzeba do bota to napisze później , bo jak narazie nikt z twórców botów się za to nie wzią poza niemcami ale ich serwer nie jest taki sam jak nasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Napisze co jestem w stanie zrobić (co z tego potrafię zrobić)

Po kolei:

Lendor

1.Nie do zrobienia. Po pixelach tego się raczej nie da zrobić by to jakoś działało.

2.To zrobię.

3.Do zrobienia

4.Tak parę osób to proponowało ale jakby GMi zauważyli że ludzie odpisują to samo i się wylogowują to raczej by banowali bez zastanowienia. No chyba że tekst każdy sam by sobie wpisał. Zresztą to wykrywanie GM nie jest takie skuteczne...

5.Pomyśle, ale raczej nie do zrobienia.

6.Chyba coś dam rade wykombinować.

7.Nie wiem po co by to było :) No chyba że by to była jakaś osobna funkcja do łapania zwierząt. Raczej nie dodam, chociaż jest to możliwe do zrobienia.

8.To też nie wiem po co, lepiej przyjmowanie do grup itp. wyłączyć w opcjach Nostale. Niepotrzebne, nie dodam.

9.Do zrobienia

10.Na to nic nie za radze bo bot wciska wszystkie przyciski "na pałe".

11.Być może mam pomysł jak to zrobić.

12.Do zrobienia

13.E tam to nie jest takie potrzebne, zresztą i tak nie dam rady tego zrobić.

Robem

Tak, łatwe dla ciebie. Ja to wszystko robię po pixelach. Nawet gdybym jakimś cudem zdobył ID-y itemów itp. to nie miałbym jak wykorzystać ich w Vtasku, poza tym ja nie potrafię tego zrobić :)

Racja tylko Niemcy się za to porządnie wzięli.

A może ty się weźmiesz za zrobienie jakiegoś porządnego bota do nostale? :)

Opublikowano

Wiem, że moje pomysły (ale tylko niektóre) były do dupy, ale będę myślał nad innymi pomysłami do wykonania ułatwiającymi grę na bocie.

banner.gif
Opublikowano

moja odpowiedz do Lendora była widać uważa to za łatwe, ja nie mam zamiaru robić bota od podstaw to z miesiąc dwa pracy jak nie więcej , wystarczy mi ze robiąc jednego nabiłem w dwa tygodnie 46 lvl , to chyba szybko liczą to że połowe czasu co bot powinien expić spędziłem pisząc bota . zresztą konto i tak komuś dam bo nie gram a szkoda zmarnować dobre chyba konto i 20kk kasy uzbieranej tylko z dropu :) , przez przypadek bawiąc się opcjami odczytu hp i mp zrobiłem też na jakiś czas sobie spedhacka jednak szybko zrezygnowałem bo 3 wizyty w domku Gm swiadcza ze w jakiś sposób jest wykrywalny ale nie można było mi udowaodnic bo byłem cały czas przy kompie

zresztą NTBot_1_9_4_Europe ( najnowszy ) w pełni spełnia większość potrzebnych funkcji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Fajny Bot Super :)

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie wszystko pieknie ustawione wlanczam bota i ciagle pisze w prawym dolnym rogu : " ide w strone waypointa " O co chodzi ? ;> Jak ustawic te waypointy ? ;>

Bedzie "+" ;D

Opublikowano

A ja mam pytanie wszystko pieknie ustawione wlanczam bota i ciagle pisze w prawym dolnym rogu : " ide w strone waypointa " O co chodzi ? ;> Jak ustawic te waypointy ? ;>

Bedzie "+" ;D

juz mi kolega pomogl . :)

bot ekstra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...