Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem tu nowy i mam pewien problem z tym botem :(.

Problem polega na tym ze gdy uruchamiam bota postać zabije 1 potwora i potem dalej nic nie robi tylko kursorem najeżdża na potwory.

Zrobiłem wszystko tak jak kazałeś w intstrukcji.

W czym tkwi problem?

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strzal w 10-ke z tym botem w 2tyg po 8godz klepania wbilem 55job i teraz sie smieje bo mam sp3 na 40lev. Wiec polecam go dziala na 100'/,

Opublikowano

Mam problem. Więc odpalam go, wchodzę w opcję Groszki i tak: wybieram 4 strączki, daję OK i potem po kolei, zaznaczam strączek, klikam "H" i wybierz miejsce pierwszego strączka, potem zaznaczam inny i wybierz miejsce drugiego strączka itd. Jak już skończę klikam "H" i włącz, wtedy postać nic nie robi, tylko myszka zaczyna wariować.

POMÓŻCIE! :(

Opublikowano

Proszę o pomoc.

Gdy sciągam tego bota mój antywirus wykrywa 3 bardzo wysokie zagrozenia i natychmiast ten plik usuwa.

Mozecie mi powiedzieć czy te zagrożenia są groźne dla komputera bo boję się zainstalować tego bota.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zaiste zajebisty bot ;D

tylko..da sie wyłączyc te dymki na pasku zadań?te typu"atakuje cel"?

bo meni to wkurza strasznie ;/

Jak masz 7/Viste to klikasz w taką strzałke w prawym dolnym rogu potem dostosuj i "Ukryj powiadomienia i komunikaty tego programu"

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Mam problem z tym botem.Odpalam nostale potem bota wszystko ustawione w nostale i w bocie a nie działa :(

I nie wiem jaki ma być config czyli np Q - jedzenie i tak dalej.

I jeszcze jedno po odpaleniu pokazuje się czekam ... a potem Idę w kierunku Waypointa chociaż nic nie robi :/

Opublikowano

Mam Taki problem że bot chodzi po wtp i wszystko ładnie tylko nie bije kurczaków... nie wiem dla czego może zna ktoś przyczyne ??

Opublikowano

Hm ;D Wpadłem na doskonały pomysł ;D niech ktoś obeznany w bocie zrobi ustawienia (wtp, siadanie, itp) na kurczakach a później dodał linka z nimi czy coś ;D i z innymi playerami co nie chodzi im bot dobrze, też można zrobić Config ;] jeżeli ktoś popiera mój pomysł to niech zrobi mi ustawinoka i je doda ;D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...