Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up^^ teraz mi dziala bez nawet administratora ja mam troche kompa zjeb... dlatego mi nie dzialalo :D ale i tak thx ;pp PS patrzylem twoj profilek co to za jakies mody broni do strzelanki jakiejs co to za gra? ;D

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzii dziaa To PPM jako Admin ale mam kolejny problem jak wybieram 3 straczki to nie chce z pistoletu bic ;/ a jestem magiem ustawilem z i nic celuje ale z normala z ruzgi i jeszcze jedno gdze trzeba siadanie ustawic bo nie chce siadac ??

Opublikowano

Nie siada mi jak expi ,ustawiłem 50 lub 30 jeden pieron, nie siada Dacie mi jakieś sugestie ? może muszę pod jakiś przycisk siadanie ustawić ?

Opublikowano

A ja mam taki problem za jak siada to czasami juz nie wstaje mam configure ustawiona idealnie ;P wiedz nie wiem czemu jak sida ttpo nie wstaje prosze o odp :P

Opublikowano

Chcial bym puscic bota na groszkach ale nie wiem co jest ;/. Wybieram opcje by byl groszki te 8lvl i pisze ze idzie do wpt. By ustawic tzreba nacisnac H duze czy male?? I nie expi ;/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nowa wersje już a raczej dopiero jest.

Sorry że nic nowego nie wrzucałem ale nie grałem w nostale (przez 3, 4 miesiące? już sam niewiem :P )

Nowa wersja daje bardzo dużo nowych opcji, radze pobawić się nimi w Menu "inne ustawienia", po ustawieniu wszystkiego pamiętajcie o zapisaniu.

W następnej wersji będą ustawienia buffów, i parę poprawek funkcji których nie zrobiłem w tej wersji z racji tego że muszę nad nimi dłużej pomyśleć :)

Acha i jeszcze jedno proszę was, nie no błagam, nie spamujcie mi już na GG i PW o tym że bot nie siada. Bot jednym siada drugim nie. Nie mam zielonego czerwonego ani bladego pojęcia dlaczego tak się dzieje. Zresztą już o tym pisałem niektórym ;).

Pozdrawiam

Opublikowano

Mi bot siada gorzej z odradzaniem się jak padnie to nie chce sie odrodzić a ziarna mocy mam ;<

@edit

widzę, że w 3.4 to naprawileś ; )

może popracuj nad tym żeby bot chodził zminimalizowany bo to by naprawdę bardzo ułatwiło bocenie ;D

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

może coś źle robię ale jak ustawiłem żeby bot zabijał groszki to pisało żebym wskazał 3 miejsca w których grochy występują nic nie zdążyłem kliknąć i pokazała się inf. cośtamćostam Wait for a mause.

potem klikam w 3 miejsca i nic tak jakby wyłączyło bota

Opublikowano

melduję, że funkcja wstawania po śmierci nie działa poprawnie jak postac padła wyskoczył mi błąd "label %dead not found" wszystko dobrze miałem ustawione

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Hm,w 3.3 bot mi nie potował,botki w slotach były. Tak samo nie wstawał po dedzie.

Zaraz sprawdzimy,jak to sie ma w 3.4.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Aslani mam pytanie bo jestem wojem i chce walić z kuszy w groszki ale jak ustawiam tego nowego to bije tego strączka który jest najbliżej a w tym starym nie można wybrać broni drugorzędnej. Prosze o pomoc.

4566511400.png

Opublikowano

Świetny bot z tego co widzę. Zostaniesz odpowiednio nagrodzony

podpinamy :)

Opublikowano

Wielkie dzięki. W sumie się nie spodziewałem :) Cieszę się że moja praca nad botem została dostrzeżona.

Hmm, z tej okazji nową wersje z poprawionymi błędami i nowościami wrzucę wcześniej. Planowałem wersje poprawkową na piątek ale w sumie jutro ją wrzucę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...