Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały (a może duży :P) problem.Mianowicie,odpalam nostale,odpalam bota,ustawiam go,wszystko ładnie,pięknie i gdy bot rozpoczyna prace mój kursor myszki wariuje.Lata po całym ekranie i włącza różne programy/gry.Ktoś pomoże ?

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem.

Otóż wystawiam bota na spota odpalam bota i stoi tylko zaznaczajac mobki, potem nastepne mobki czasem gdzies pjdzie w inne miejsce, ALE NIE ATAKUJE! :(

Prosze o szybka odpowiedz :) (A i probowalem i na rozdzielczosci 1024x768 w oknie, a na pelnym ekranie nie daje sie, bo odrazu przestawia mi na 1280x800, bo mam takiej rodzielczosci monitor)

Opublikowano

Co mam zrobić odpalam bota v3.8 tak samo jak na filmiku z YT bot chwile stoi po czym zaznacza mobka na żółto i po około 20sec w pasku pisze "ide w kierunku Waypoina" i sobie chodzi po NosVile o co w tym chodzi??

Mam Windows;Vista

chyba podobny problem jak u Shadi533

aha i jeszcze jak instaluje ten sterownik;http://www.microsoft.com/download/en/confirmation.aspx?id=21 wystepuje błąd i niedasie go zainstalowac

Opublikowano

A może ma ktoś Windows Vista i chodzi mu ten bot to niech poda linki a najlepiej niech nagra filmik jak to odpalić na Viście

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie funkcje mi dzialaja oprocz zzwyczajnego expienia. Gdy to wlaczam to mi uzywa buffow i dalej nic

nakierowuje na stworka ale go nie bije.

/ / Górnictwo. D3m

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki program na najnowszej wersji , wszystko dobrze ustawione , mam XP a jak włączam to mi odlicza do 9 i idzie do jakiego ,,wayponta'' , co zrobic , albo jak ustawic żeby działał

Opublikowano

czy ktos wie jak obejsc Avg free huh.gif bo nie moge odpalic przez to cholerstwo ;x

Prawy przycisk na ikonke na pasku zadań >> Sterowanie osłonami Avast >> ( Twój wybór >.< ) A tak z innej beczki to jak dziala opcja " Wykrywanie GMa"? :P
Opublikowano

Mi to nie działa jak rozpakuje to niema żadnej ikonki od bota tylko zwykłe okienko. jak włączam to błąd wyskakuje

PLS pomocy

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć od nowa gdzie mam ułożyc skille , jedzenie itp ? Bo czytając to już się kompletnie pogubiłem . Bot fajny do końca nie sprawdzony mam problem gdyż gdy spadnie hp to nie siada ;/

Opublikowano

Problem.. nie za bardzo to wszystko ogarniam. A więc: sciagam tego bota i probuje wlaczyc, po czym wlacza sie strona i okienko o pobieraniu pliku..

Nie wiem czy jakos go zle zapisuje? O co tu chodzi? Na pulpicie zapisuje i ikonka jest jako stronka internetowa... klikam no i okienko pobierania tego bota.. wtf

Opublikowano

Mi to nie działa jak rozpakuje to niema żadnej ikonki od bota tylko zwykłe okienko. jak włączam to błąd wyskakuje

PLS pomocy

To dlatego ze masz wlaczonego anty vira :) , wylacz i rozpakuj jeszcze raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...