Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Mateq

Chejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciał bym słożyć skargę na Mateq.

Ciągle mnie prześladuje pisze głupie posty w moich tematach(co gorsze zgodnie z regulaminem).

a szczególnie za moją ortografie,przyznaje się popełniam błędy ortograficzne no ale bez przesady Mateq poprostu się na mnie uwźoł.

I jeszcze spamuje w w profilu.

Dajcie mu chociaż warna albo zakaz pisania w moim profilku i tematach a najlepiej abyście go zbanowali conajmnie dwa miesiące

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Ojej. :<

Nje lubish mnie? :<

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Takiemu Chejka to perma za ortografie.

Top. Popieram BlueBlueSky , raport jest najlepszym rozwiazaniem., lecz w zachowaniu Mateq'a nie widac nic zlego

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Takiemu Chejka to perma za ortografie.

Top. Popieram BlueBlueSky , raport jest najlepszym rozwiazaniem., lecz w zachowaniu Mateq'a nie widac nic zlego

to se kurwa zajrzyj do tematu Telekineza

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Słuchaj, Mateq nie gryzie. Ale twoja ortografia tak.

Uciekła bestia z działu Metina.

Nie moja wina że jestem dyslektykiem jak nie wiesz co to jest to tu to masz http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja

chejka.jpg

Opublikowano

@UP

A wiesz co to jest Mozzila?

a ty co to współczucie biggrin.gif

chejka.jpg

Opublikowano

Jeśli jesteś dyslektykiem (według mnie choroba stworzona dla idiotów), to masz ćwiczyć pisanie, a nie się opierdalać, po coś stworzono słowniki.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeśli jesteś dyslektykiem (według mnie choroba stworzona dla idiotów), to masz ćwiczyć pisanie, a nie się opierdalać, po coś stworzono słowniki.

i po coś stworzono słowo "prześladowca"

chejka.jpg

Opublikowano

najlepszym do tego określeniem będzie "cry me a river" :P

że co?

chejka.jpg

Opublikowano

@UP

idź się uczyć a nie w metina graj.

nie gram w metina w to gówno

chejka.jpg

Opublikowano

Do szkoły nie chodzisz? To ze jesteś dys to nie znaczy ze możesz popełniać milion błędów w jednym zdaniu. Powinieneś jakieś zeszyty prowadzić czy co ale skoro tego nei wiesz to chyba ten podstawówki nie zaczołeś bo juz nawet tam o tym każdy wie.

76561198001815076.png
Opublikowano

hmm widać że jesteś niedoinformowany;p

hmm jeśli ktoś jest dyslektykiem to zna zasady ortografi ale nie umie ich zastosować tzn. wie że ów się pisze ale nie umie tego zastowować i zdarza napisać się mu uw

ehh po to jest ta choroba aby się ich właśnie nie czepiano:)

hehe oczywiście mateq bez obrazy :)

taka mała wzmianka i lekcja chorób :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

hmm widać że jesteś niedoinformowany;p

hmm jeśli ktoś jest dyslektykiem to zna zasady ortografi ale nie umie ich zastosować tzn. wie że ów się pisze ale nie umie tego zastowować i zdarza napisać się mu uw

ehh po to jest ta choroba aby się ich właśnie nie czepiano:)

hehe oczywiście mateq bez obrazy :)

taka mała wzmianka i lekcja chorób :)

Ale samo sie chyba nie wyleczy co nie?

76561198001815076.png
Opublikowano

O szansa do nabicia posta :unsure:

Topic zbędny :) Nie można się dogadać na PW ?

Poza tym pozdrawiam zawodników sporu. Już przyjmuje zakłady kto wygra.

Ja stawiam plusa na Mateq :P

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...