Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp cofa wam z protego powodu:

- Doświadczenie około 600% (Zostało podniesione dziś o 200)

- Pierścień doświadczenia 1 h +50%

- Pierścień doświadczenia 30 min +100%

- Raty + 50%

= +200% expa = 800% expa normalnie i tu jest powód bugowania się expa.

Wystarczy że zanikną raty 50% na serwerze (Dodatkowe) i nie będzie cofania expa.

Bedzie biolog na serwerze ? bo ciagle dropienie i expienie nudne jest a tak biolog by byl

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam o to ss nie podrobiony ani nic na serwie był bug z pd'kami z is'a :) JUŻ PO SERWIE POZDRAWIA GILDIA GRZYWKA JP :* cc2p.png

Nie ma to jak dac bug z itemkiem z ISu ^.^ Beka ze z wielu postaci zostało wywalonych w uj PD i eq :D Pozdro grajta dalej

Opublikowano

Serw działa ale jest takie coś jak navi bo z 100 pdkow polecialo w m1 :) więc baj baj serw macie ssy up ..

to nie navi :) a bug ze szkatami z is ;/ niech administracja sie wypowie na ten temat.....

Opublikowano

15362753993407348636.jpg

41704123437577269815.jpg

43350668788492046079.jpg

Skrzynke przekazalem ziemią randomowi, mysle ze zrobi z niej użytek. Itemy z ss'ow zostały wyrzucone, a skoro wszyscy zostali zbanowani to czemu skrzynia premium zbugowana dalej jest w obiegu oraz powiązane z nią konta niezbanowane? ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sheila^^ jesteś pewien że, bez wirusa ?

Avast to nie antywirus..

Wiesz że jak ktoś ma lepszego antywirusa który automatycznie usuwa zagrożenie to po 3 dniach straci cały system ?

Sality dziś jest w jednym pliku za pół godziny w 15 reakcja łańcuchowa.

Macie klienta bez wirusów.

ms2k.png

Jeśli ten skan to prawda to proszę o przeskanowanie pliku metin2.bin (nie chce aby skanował to ktoś z administracji!) jeśli wykryje w nim sality to będziecie mieli dobre zadanie aby nam to wytłumaczyć.

więc jeszcze raz proszę o przeskanowanie pliku metin2.bin na stronie

www.virustotal.com
jeśli wykryję proszę napisać temat w dziale komputery, postaram się wam pomóc.
Opublikowano

Nie ma to jak dac bug z itemkiem z ISu ^.^ Beka ze z wielu postaci zostało wywalonych w uj PD i eq :D Pozdro grajta dalej

Dobra płaczku ... jak widzisz na ssie w m1 były może z 2-3 osoby ... tych pd nawet nikt nie podnosił praktycznie ... nie pierdol że w ch... bo moze ich poleciało z 15 max... gdzie na mapie 95 leca prawie z kazdego metka czy bossa.... i takie pd mozna śmiało samemu nadropic ... nie umiecie grać bez bugów ? wasz problem ...a teraz płacz głośno na mpc.. my się wysłuchamy :)

http://zapodaj.net/images/58dbd0e8ac359.jpg

http://zapodaj.net/images/19a4cfcd4b9b3.jpg

http://zapodaj.net/images/6e227054455cc.jpg

http://zapodaj.net/images/49c220f31eadb.jpg

Skrzynke przekazalem ziemią randomowi, mysle ze zrobi z niej użytek. Itemy z ss'ow zostały wyrzucone, a skoro wszyscy zostali zbanowani to czemu skrzynia premium zbugowana dalej jest w obiegu oraz powiązane z nią konta niezbanowane? ;)

Skrzynka została zebrana i przekazana administracji :) coś jeszcze masz dopowiedzenia ?:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nie dzialaja te linki up

niech administracja sie wypowie bo wacham sie czy grac czy nie ....

ślepy ? już 2 osoba wstawiła ss'a z całym depo pdk'ow i te pdki poleciały na m1 całe i wszyscy je mają :) + Szkrzynke ktos ma ;< moim zdaniem to juz po serwie .

f63m.jpg

Opublikowano

&nbsp;

Dobra płaczku ... jak widzisz na ssie w m1 były może z 2-3 osoby ... tych pd nawet nikt nie podnosił praktycznie ... nie pierdol że w ch... bo moze ich poleciało z 15 max... gdzie na mapie 95 leca prawie z kazdego metka czy bossa.... i takie pd mozna śmiało samemu nadropic ... nie umiecie grać bez bugów ? wasz problem ...a teraz płacz głośno na mpc.. my się wysłuchamy :)

Skrzynka została zebrana i przekazana administracji :) coś jeszcze masz dopowiedzenia ?:)

&nbsp;

tak, zanim podalem passy Welesowi to juz się jej pozbyłem, nawet teraz zapytalem czy dalej jest - JEST. Więc kity,ze została zabrana niech sobie daruje. + to nie byly takie pdki jak mozesz zdobyc ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ślepy ? już 2 osoba wstawiła ss'a z całym depo pdk'ow i te pdki poleciały na m1 całe i wszyscy je mają :) + Szkrzynke ktos ma ;< moim zdaniem to juz po serwie .

bedzie tych osob wiecej bo cala gildia Grzywka zaladowala w is

Opublikowano

pozatym powiedzmy sobie szczerze czy tylko grzywka wydala na is ? nieee ktoś napewno jeszcze wiec tych skrzyn w obiekcie zbugowanych jest pewnie sporo wiec baj baj serwerze .

f63m.jpg

Opublikowano

pozatym powiedzmy sobie szczerze czy tylko grzywka wydala na is ? nieee ktoś napewno jeszcze wiec tych skrzyn w obiekcie zbugowanych jest pewnie sporo wiec baj baj serwerze .

w sumie to co ze kazdy ma pd ? o jezu te pd leca pozniej praktycznie z kazdego bosa (dobija max lvl i nic wiecej nie zrobia) pd nie selna bo nikt nie bedzie kupywal i sytuacja jakos sie unormuje ..

ja poczekam na wypowiedz administracji na ten temat i zastanowie sie nad gra ..

tak samo co jest z tym rankingiem i dlaczego jestem 4 skoro mam najwyzszy lvl ? omg moze jak reseta zrobicie to mi cofnie do 119 ?

Opublikowano

Jak to mówia ...

" Psy szczekają ... karawana jedzie dalej "

Te komenty to jest cała gildia JP Grzywek która próbuje siać zamęt :) wystarczy ignorować i nie odpisywać na ich płacz :)

a płaczą dlatego...

oc4o85.jpg

tu macie rozmowe z daworem ... więc olać tych kretynów .. jutro szkoła ...V1reS a ty za naukę byś się wziął .. wiesz o czym mówię :)

ak2gmf.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

xxx

i na co ci to usunales wstawke ale ja ja reupne ;)

76400475109661825177.png

myslisz ze tym cos zdzialasz ? jesli tak sadzisz to sie mylisz :)

denerwuje mnie wasz ranking ... innym lvl rosnie w nim a mi nadal na 119 siedzi .. naprawcie to bo jest jakies yebniete ....

Opublikowano

Fajnie że wasz serwer wart jest tylko 40 zł za 40 zł takie zamieszanie można zrobić grubo macie :< jak widać w gildi grzywaczy wiecej osob niż na serwie hahaha

f63m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...