Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile średnio osób na serwie gra ?

bez bufa dam rade expić bm'em ?

tak spokojnie bez bufa dasz rade ;) wiem bo gram bm

srednio osob tak z 67 - 90 bo bugi byly i cofalo lvl :)

teraz juz nie powinno byc takich problemow :) teraz czekamy na info kiedy bedzie on

Opublikowano

Chyba mnie pojebałobało, ale mam chęć tu zagrać, lecz jedno pytanie do graczy (o ile są) ile ludzi załóżmy o 18 / 19? czy nadal jest pierdyliard bugów? Czy nadal są cofki offy srofki resety itp itd? Bo widzę, że od wczoraj off, co nie wróży nic dobrego ^^. HUHU nowa administracja. Czy aby nie będzie tak jak ze starą czyli prywatne eventy itp itd, a może znowu Welesku aka sheila aka thean zaufasz harnaśowi (nie piwie, bo jesteś za młody na takie rzeczy, wiesz 18+) albo usuniesz administracje i będziesz się srać z bugami, które niby usuwasz, lecz przychodzi na miejsce jednego drugi. Jest jeszcze opcja, że znowu zbanujesz mnie 3x permanentnie (co w tym śmiesznego jedno konto), będziesz usuwać moje posty na forum i w końcu znowu polecą hejty? Może nadal szaman ma zbugowany wachlarz i będzie najlepszą klasą, a może ninja i te sztylety, które mają więcej wartości ataku niż 2 ręka, a ponadto 2k magicznego ataku? Jeszcze na dodatek może miecz dla bm będzie mieć mniej magicznego niż dla woja? A na dokładkę, o czym nigdy nie zapomnę zapomniesz o graczach na innych ch niż ch1 (mam na myśli obiecany ox na każdym ch, lecz oczywiście był tylko na ch1 i 4). Może znowu będę bić składać najlepsze bossy w 15 sekund i po przyzwaniu ich do jinno pozabijam 90% populacji? Pamiętam te postacie na których były boty do zmieniania bonów, zrzucało się bossy 165 które ich składały, a nieliczni mogli je ubić (i to maksymalne lvl'e z full eq) gdy ja na 125 miałam je na kilkanaście hitów, a tych co założyli eq na expa/bossy padali na skilla huh to były czasy. Powróćmy do balansu klas. Jest jeszcze możliwość, że archer ma każdego na 2 skille z full abs, albo nie bije nic. Pewnie jest tak, że przydupasek się jakiś znajdzie niczym harnaś aka hakjer, który chciał zniszczyć serwer, a potem dałeś mu immunitet i nietykalność. Było raz tak, że udawałeś, że nie widzisz obelg wyzywania rodziców, braku szacunku, tolerancji itp itd u pewnej gildii. Jedyny z którym można było pogadać mimo bycia we wrogiej gildii był Imagination ^^ (pozdrawiam tego pana, chodź był nerwowym człowiekiem) HOHOHO moje wypocinki zakończone. Kto dotrwał do końca, tego pozdrawiam :) PS przepraszam za błędy, było pisane na "żywioł" i bez przygotowania. Jeszcze raz Pozdrawiam Rejczels aka LightStar :)

Opublikowano

Rejczels - tutaj muszę Cie zaskoczyć ze względu na fakt iż administracja Tineshy to już nie te same osoby.
Nie wiesz jak jest w chwili obecnej, a wyciąganie tego co było pozostawmy za sobą, jeśli masz o coś żal lub niedosyt wobec poprzednich serwerów Sheili to już Twoje indywidualne odczucie.

Serwer nadal OFF - problem z tego co widzę okazał się o wiele większy niż sądzili.
Hejty na temat dla czego nie dziala są bezpostawne.

Opublikowano

otatnio wychodzi duzo serwerow i kazdy z nich to gowno niestety

robione na szybko z masa bugow z przekladanymi startami a potem obietnicami ze naprawiamy walczymy sramy i znowu do gowna wracamy i off

@ kiedy ON ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jak wroci HA lvl zostanie oddany takie info dostalem od Tomasza w grze

info jakie podal HA w grze ,,serwer zostanie wylaczony zresetowany i rozpocznie sie beta"

Opublikowano

Haha, server 4 dni dziala ( po dacie prezki ) jako oficjal i teraz ma byc beta ? Dopiero po tych 4 dniach ? Kurwa jeblem na plecy ze smiechu i nie wstalem.

Jak na poczatku nie mialem nic do sheili to teraz stwierdzam, ze nie ma mozgu xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Serwer jest włączony, zapraszamy do gry.

Powodzenia życzę wszystkim.

Haha, server 4 dni dziala ( po dacie prezki ) jako oficjal i teraz ma byc beta ? Dopiero po tych 4 dniach ? Kurwa jeblem na plecy ze smiechu i nie wstalem.

Jak na poczatku nie mialem nic do sheili to teraz stwierdzam, ze nie ma mozgu xD

Mam nadzieję, że z kręgosłupem wszystko w porządku :unsure:

Opublikowano

Serwer jest włączony, zapraszamy do gry.

Jest sobota od 7 minut (czas expienia itp), więc gońcie topkę !

Powodzenia życzę wszystkim.

Mam nadzieję, że z kręgosłupem wszystko w porządku :unsure:

Ja czekam az beta sie skonczy i podadza kiedy mozna bez cofki grac

Opublikowano

o Której będzie online ? MOC, ENERGIA, !

Gdzie moje EQ itd wchodzę, a tu postać świeża jak bym dopiero się zarejestrował... Ja pierdole !

eq nie ma prawa zniknać

Opublikowano

ja tak jak galerianki123 poczekam az ,,beta" sie skonczy :) nie mam zamiaru wbijac lvl robic eq a i tak to wszystko strace :) co innego gdybym nie wiedzial co bedzie nastepne jakie ulepki etc. ale ja to wiem ^^
tak samo nic za bete nie dostane :) wiec poczekam na info kiedy ,,official"

Opublikowano

Serwer jest ciągle włączony nie cofa doświadczenia :)

Kiedy zostana przywrocone poziomy ? Wiem, ze to pytanie powinno byc zadane na forum ,ale nikt nie chce nam odp.

Opublikowano

Oplaca sie grac ?

Ile ludzi w godzinach szczytu online ?

Skad bronie 75 ?

Na kazdym expowisku da sie normalnie expic bez bufa ? chodzi o DMG mobow

Ulepszacze tylko z metinow i bosow ?

Opublikowano

Oplaca sie grac ?

Ile ludzi w godzinach szczytu online ?

Skad bronie 75 ?

Na kazdym expowisku da sie normalnie expic bez bufa ? chodzi o DMG mobow

Ulepszacze tylko z metinow i bosow ?

Zobacz prezentacje ?...

Opublikowano

Oplaca sie grac ? Opłaca się

Ile ludzi w godzinach szczytu online ? Jak narazie bardzo mało

Skad bronie 75 ? U handlarki są

Na kazdym expowisku da sie normalnie expic bez bufa ? chodzi o DMG mobow Da się expić bez buffa

Ulepszacze tylko z metinow i bosow ? Z bossów metinów i mobów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...