Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ale je życie. Jakie po serwis to tylko pd które co metin albo boss lecą. Może usunąć te pd przecierz z serwera i nikt nie będzie ich mial

dokladnie a ten ich placz teraz to przez to ze all bany dostali.....

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladnie a ten ich placz teraz to przez to ze all bany dostali.....

To nie placz, bo kazdy z nas od poczatku do konca mial wyjebane na ten serwer, no moze Orbit coś się przejął, a takto proszę Cię.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie placz, bo kazdy z nas od poczatku do konca mial wyjebane na ten serwer, no moze Orbit coś się przejął, a takto proszę Cię.

skoro masz wyjebane na serwer to po kiego chuja jeszcze tu siedzisz ? hm ?

Coflo mi z 126lvl na 121 lvl mam ss http://scr.hu/0stn/92zlp

hmm ... miałem to samo dziś .. miałem 101lv a cofło mi do 95 ..

a chodzi o to że znów się ranking chyba zwiesił bo znów nie czyta lv ... w ranku masz 121 i pewnie dlatego Ci tak cofło ... ja w ranku mam 105.. a w grze 120 ... wiec pewnie tez sie rano bede spodziewal 105lv ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

skoro masz wyjebane na serwer to po kiego chuja jeszcze tu siedzisz ? hm ?

hmm ... miałem to samo dziś .. miałem 101lv a cofło mi do 95 ..

a chodzi o to że znów się ranking chyba zwiesił bo znów nie czyta lv ... w ranku masz 121 i pewnie dlatego Ci tak cofło ... ja w ranku mam 105.. a w grze 120 ... wiec pewnie tez sie rano bede spodziewal 105lv

Siedze tu po to żeby posmiac sie z tego serwera bo ciągle piszecie topka zacieta bugi is navi pd itp itp itp szajs !

f63m.jpg

Opublikowano

Dajcie spokój sobie szkoda zasyfiac kompa tym clientem serwer padnie zapewne za 3 dni max

Sheila zawsze dawał ciała nie wiem po co dale się pcha.

Z resztą widze po komentarzach że już się robi bajzel no i do tego strona nie działa

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Dajcie spokój sobie szkoda zasyfiac kompa tym clientem serwer padnie zapewne za 3 dni max

Sheila zawsze dawał ciała nie wiem po co dale się pcha.

Z resztą widze po komentarzach że już się robi bajzel no i do tego strona nie działa

klient jest czysty juz.

Opublikowano

Ok, jako lider GrzywkiJP wypowiem się dopiero teraz, gdyż o całym bugu oraz banie nie wiedziałem aż do teraz (10:30) z jakiego powodu? a poszedłem sobie spać wcześniej.

1. Ban v1reS'a. - niektórzy z Grzywki sobie expią, niektórzy dropią, niektórzy śpią po nocce (w tym właśnie v1reS) nagle na chacie pojawia się komunikat, że v1reS który na serwerach gdzie gramy na poważnie nie gra na WH dostał bana za owego cheata którego rzecz jasna nie miał (nie wkręcam teraz, bo i tak dostaliśmy bana. gdyby miał, szczerze mógłbym sie teraz nawet przyznać.) wchodzę na TS, siedzimy z 10 minut. 2 GM'ów siedzi na górze, ale żaden i tak nie zejdzie więc prawilnie zaspamowaliśmy całą gildią chat w grze 'GM ZŁAZIĆ NA DÓŁ' no i zeszli. Qurim coś tam zaczyna sie drzeć, uspokoili się i zaczynam mówić ja. Przedstawię wam teraz całą rozmowę.

-Cześć mógłbym dostać dowody na WH v1reS'a?
-v1reS dostał bana za wh, był filmik jednakże już go nie ma, został usunięty z YT
-ale mnie to nie obchodzi, że on został usunięty. albo dajecie mi dowody, albo ma zostać odbanowany
-my dostaliśmy 20 pw z treścią, że jedzie on na WH
- (tutaj się już wkurwiłem. ps. moderatorze MPC nie wlepiaj warna za wulgi, gdyż chcę pokazać tutaj jak rozmowa się toczyła) ja mam wyjebane, że wy dostaliście jakies kurwa pw. my całą gildią również możemy zrobić kilka postaci 85+ i napisać wam, że HarryPortfel lub Bialy x ksują mi będe płakał jadą na WH i co? też im bana wlepicie?
-a kim ty dla mnie jesteś? ja mam wyjebane w twoje zdanie
-(wkurw mnie złapał na maxa. podnoszę lekko głos i zaczynam) człowieku, jesteś jebanym pachołkiem który ma tylko pierdolony znaczek nad głową w grze i za co sie kurwa uważasz? za konona anafona? jesteś dla mnie pierdolonym zerem banujący człowieka z mojej gildii za coś czego nie miał, bez żadnych dowodów chuj wie dlaczego i jeszcze próbujesz mi tu pyskować? jeżeli go kurwa nie odbanujesz, to obiecuję Ci, że ten serwer źle skończy. nie byłoby mnie tutaj teraz gdyby v1reS na prawdę miał to WH, ale nie miał go więc masz mi dać te dowody albo go odbanować bo będe jeszcze bardzie niemiły.
-obydwoje GM'owie nie wiedzą co powiedzieć, następuje cisza. po chwili mówi VeyS: dobra, Daniel przyjdzie za 15 minut i wszystko zostanie uzgodnione. nie przychodził z 30 minut, ja poszedłem spać. wchodzę z rana na TS'a, nikogo nie ma. wchodzę na forum patrze temat 'v1reS unban' napisałem tam prawilnego posta i odpalam clienta. chcę się zalogować a tu komunikat 'łącznie zablokowane' wchodzę na forum, pisze do 2 gmów - 0 odpowiedzi. wchodzi v1reS na tsa, mówi mi, że całą gildią dostaliśmy bany za bug w is'ie. moja reakcja? aha ok

2. Za to, że NexuS załadował jebane 30 zł w Itemshopa i znaleźli z v1reSem tego buga powinniście im jeszcze podziękować a wy zbanowaliście nam całą gildię? Śmiech na sali. Sheila, do Ciebie nic nie mam, bo wydajesz się całkiem spoko, da się z Tobą dogadać lecz GM'ów dobrałeś sobie przyjebanych jak karton po śledziach. Nie da się dogadać z żadnym, są niemili dla graczy, nie udzielają żadnej pomocy + banują bezpodstawnie. Po zamknięciu Tineshi (bo patrząc na liczbę graczy pewnie to nastąpi) na pewno wbijemy na twój serwer, lecz proszę Cię, znajdź sobie inną ekipę. Serwer zrobiłeś zajebisty, a co do reszty administracji.. opisałem ich wyżej. Pis joł elo strzałka, pozdrawiam Cię Sheila, nie pozdrawiam innych śmieci z administracji GrzywkaJP na zawsze top1 [*]
M9cibaZ.jpg

Opublikowano

Ok, jako lider GrzywkiJP wypowiem się dopiero teraz, gdyż o całym bugu oraz banie nie wiedziałem aż do teraz (10:30) z jakiego powodu? a poszedłem sobie spać wcześniej.

1. Ban v1reS'a. - niektórzy z Grzywki sobie expią, niektórzy dropią, niektórzy śpią po nocce (w tym właśnie v1reS) nagle na chacie pojawia się komunikat, że v1reS który na serwerach gdzie gramy na poważnie nie gra na WH dostał bana za owego cheata którego rzecz jasna nie miał (nie wkręcam teraz, bo i tak dostaliśmy bana. gdyby miał, szczerze mógłbym sie teraz nawet przyznać.) wchodzę na TS, siedzimy z 10 minut. 2 GM'ów siedzi na górze, ale żaden i tak nie zejdzie więc prawilnie zaspamowaliśmy całą gildią chat w grze 'GM ZŁAZIĆ NA DÓŁ' no i zeszli. Qurim coś tam zaczyna sie drzeć, uspokoili się i zaczynam mówić ja. Przedstawię wam teraz całą rozmowę.

-v1reS dostał bana za wh, był filmik jednakże już go nie ma, został usunięty z YT

-ale mnie to nie obchodzi, że on został usunięty. albo dajecie mi dowody, albo ma zostać odbanowany

- (tutaj się już wkurwiłem. ps. moderatorze MPC nie wlepiaj warna za wulgi, gdyż chcę pokazać tutaj jak rozmowa się toczyła) ja mam wyjebane, że wy dostaliście jakies kurwa pw. my całą gildią również możemy zrobić kilka postaci 85+ i napisać wam, że HarryPortfel lub Bialy x ksują mi będe płakał jadą na WH i co? też im bana wlepicie?

-(wkurw mnie złapał na maxa. podnoszę lekko głos i zaczynam) człowieku, jesteś jebanym pachołkiem który ma tylko pierdolony znaczek nad głową w grze i za co sie kurwa uważasz? za konona anafona? jesteś dla mnie pierdolonym zerem banujący człowieka z mojej gildii za coś czego nie miał, bez żadnych dowodów chuj wie dlaczego i jeszcze próbujesz mi tu pyskować? jeżeli go kurwa nie odbanujesz, to obiecuję Ci, że ten serwer źle skończy. nie byłoby mnie tutaj teraz gdyby v1reS na prawdę miał to WH, ale nie miał go więc masz mi dać te dowody albo go odbanować bo będe jeszcze bardzie niemiły.

-obydwoje GM'owie nie wiedzą co powiedzieć, następuje cisza. po chwili mówi VeyS: dobra, Daniel przyjdzie za 15 minut i wszystko zostanie uzgodnione. nie przychodził z 30 minut, ja poszedłem spać. wchodzę z rana na TS'a, nikogo nie ma. wchodzę na forum patrze temat 'v1reS unban' napisałem tam prawilnego posta i odpalam clienta. chcę się zalogować a tu komunikat 'łącznie zablokowane' wchodzę na forum, pisze do 2 gmów - 0 odpowiedzi. wchodzi v1reS na tsa, mówi mi, że całą gildią dostaliśmy bany za bug w is'ie. moja reakcja? aha ok

2. Za to, że NexuS załadował jebane 30 zł w Itemshopa i znaleźli z v1reSem tego buga powinniście im jeszcze podziękować a wy zbanowaliście nam całą gildię? Śmiech na sali. Sheila, do Ciebie nic nie mam, bo wydajesz się całkiem spoko, da się z Tobą dogadać lecz GM'ów dobrałeś sobie przyjebanych jak karton po śledziach. Nie da się dogadać z żadnym, są niemili dla graczy, nie udzielają żadnej pomocy + banują bezpodstawnie. Po zamknięciu Tineshi (bo patrząc na liczbę graczy pewnie to nastąpi) na pewno wbijemy na twój serwer, lecz proszę Cię, znajdź sobie inną ekipę. Serwer zrobiłeś zajebisty, a co do reszty administracji.. opisałem ich wyżej. Pis joł elo strzałka, pozdrawiam Cię Sheila, nie pozdrawiam innych śmieci z administracji GrzywkaJP na zawsze top1 [*]

M9cibaZ.jpg

Trochę dziwne, ja znalazłem bug to go zgłosiłem od razu a co do waszych ban-ów to się szczerze mówiąc nie dziwię, wystarczy zerknąć na regulamin który tam mają a szczególne pkt.

8. Nie zgłoszenie błędu w grze i wykorzystanie go, będzie karane stałą blokadą konta.

Nie znajomość wyżej wymienionego regulaminu nie zobowiązuje do jego nieprzestrzegania.

Więc co się dziwisz że tak się stało.

Co do administracji to jakoś wchodząc na Ts czy po pw nie raz mi pomogli więc określ kto Twoim zdaniem tam jest słabym ogniwem i dla czego ?

Wchodząc na TS jak wszyscy widzieli jakie macie zachowanie to woleli wyjść. (Wasza gildia)

Opublikowano

Trochę dziwne, ja znalazłem bug to go zgłosiłem od razu a co do waszych ban-ów to się szczerze mówiąc nie dziwię, wystarczy zerknąć na regulamin który tam mają a szczególne pkt.

8. Nie zgłoszenie błędu w grze i wykorzystanie go, będzie karane stałą blokadą konta.

Nie znajomość wyżej wymienionego regulaminu nie zobowiązuje do jego nieprzestrzegania.

Co do administracji to jakoś wchodząc na Ts czy po pw nie raz mi pomogli więc określ kto Twoim zdaniem tam jest słabym ogniwem i dla czego ?

Wchodząc na TS jak wszyscy widzieli jakie macie zachowanie to woleli wyjść. (Wasza gildia)

może inaczej. ja rozumiem, że przez jedną osobę można postrzegać całą gildią ale zrozumcie. TO JEST QURIM, ON ZAWSZE ZACHOWUJE SIĘ JAK IDIOTA (xD) ja chciałem na początku porozmawiać sam na sam z administratorami, na spokojnie lecz nie chcieli - co za tym poszło musieli znosić zachowanie Qurima. Co do regulaminu. Skoro to zgłosiłeś, to dlaczego nie zostało to usunięte tak jak mówisz WCZEŚNIEJ?

Opublikowano

może inaczej. ja rozumiem, że przez jedną osobę można postrzegać całą gildią ale zrozumcie. TO JEST QURIM, ON ZAWSZE ZACHOWUJE SIĘ JAK IDIOTA ( xD) ja chciałem na początku porozmawiać sam na sam z administratorami, na spokojnie lecz nie chcieli - co za tym poszło musieli znosić zachowanie Qurima. Co do regulaminu. Skoro to zgłosiłeś, to dlaczego nie zostało to usunięte tak jak mówisz WCZEŚNIEJ?

Zgłaszałem troszeczkę inne problemy które zauważyłem w grze o tym akurat nie wiedziałem.

No niestety cała opinia leci z powodu jednej osoby.

Ja osobiście rozmawiałem z chyba najstarszą osobą team-u ;) i szczerze mówiąc byłem pozytywnie zaskoczony.

Nie chcieli może zejść ze względu na zachowanie waszego znajomego - Qurim-a

Opublikowano

M9cibaZ.jpg

"nowy serwer" - który z kolei? 5/6?

Opublikowano

To zrób plebsie serwer tak żeby nie było bugów to nikt ich nie będzie wykorzystywał !! Nie patrz na innych graczy sam powinieneś zrobić bete i siedzieć 26/9 a nie umiesz srać się tylko do niewinnych na mpcforum !

Ale się teraz wkurwiłem mogą mi zablokować konto nawet na MPCforum ale będę walczył żeby Ci idioci wylecieli zarówno z Team jak i zamknęli ten serwer !

Tomek ty jesteś git znajdź innego technika który Ci pomoże i serwer będzie PRO ale reszta robi z siebie wielkich Bogów -.-

Opublikowano

Jedynka już skończmy im tu posty nabijać w temacie bo się podniecą (team tinesthi ) tego gówna :D A co do wydzierania się to tak

zawsze jedziemy z pompą ale ja motywuje w tej gildi do takiego nastawienia noi orbit <3xD

f63m.jpg

Opublikowano

Nie pokazuj ze gra 18 ludzi to chyba w nocy o 3 w nocy albo jak wszyscy w szkole sa

Opublikowano

niech jakis admin wbije na serwa/ts bo ja chce odzyskac moje stracone lvl (eq nie moge zalozyc) a juz 3 raz nie bede dobijal lvl ... zeby i tak cofnelo do 120

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...