Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram lecz czy został poprawiony ten exp w av2 czy nadal trzeba bić dłuższy czas żeby wbić 95?

Jak z ulepkami ? Łatwo o nie trzy trzeba mieć"ekipe" żeby dropić czy sam dam rade ?

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jest osób na serwerze ?

@av

Gdzie dropią ulepszacze ?

Ulepszacze ogólnie zaczynają dropić od mapy 95 lecz ze szakt blasku również dropią ;)

Opublikowano

Ulepszacze ogólnie zaczynają dropić od mapy 95 lecz ze szakt blasku również dropią ;)

A czemu strona offline ? i ile jest osób

Opublikowano

Poda ktoś ts tego serwera bo coś znaleźć go nie mogę ?

Ja jeszcze nie pobrałem więc ci nie pomogę .

A ja powtarzam pytanie drop ulepków z all czyli moby, bossy i metiny ?

Opublikowano

Klient bez wirusów tak ?? Kiedy włączam patcher

Daje ignoruj , ale wyskakuje taki błąd więc ja nie wiem o co kaman z waszym klientem

Dobra pobrałem ten plik i działa ale wirusy nadal wykrywa .

837371446280124127260.png
Opublikowano

mam pytanie :)

Dlaczego jedni gracze są faworyzowani ... a drudzy nie ? ...

Dlaczego jedni dostają bana perma za " wh " a V1reS ma cofnięty lv do 94 ? ... skoro pewnie i tak jechał od 1lv jak reszta ... wytłumaczy mi to ktoś z administracji ?

Więc albo wszyscy którzy grali na wh powinni dostać tak samo UB jak V1reS albo V1reS powinien być zbanowany jak reszta :)

----

Sheila pamiętasz jak padł Aline2 ? jak faworyzowałeś wysoko postawionego kolesia z mpc ? bodajże Gamus o ile dobrze pamiętam :)

pamietasz to ? to Ci przypomne ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gram około godziny na serwerze, więc trochę podsumowań i propozycji:

~~> Niepotrzebnie zmienialiście drop pereł z poprzedniej edycji serwera [dropi ok. 45% mniej pereł, do 77 poziomu nazbierałem tylko 230 szt. każdej z nich, a na poprzedniej edycji miałem około 400 szt. do tego poziomu]

~~> Pelerynki! Po co jest ta ilość użyć? Przecież to zbędny "bajer", usuńcie to i niech zostanie standard, czyli ∞ ilość użyć pelerynek.

~~> Ile jest procent na pomyślne wejście kamienia duszy? Zmieńcie to na 100% ;>

~~> Dodajcie jakieś "badania", np. do biologa, a nagrodami niech będą bonusy do expa / pvp. Będzie ciekawiej.

5!

Opublikowano

Dlaczego jedni dostają bana perma za " wh " a V1reS ma cofnięty lv do 94 ? ... skoro pewnie i tak jechał od 1lv jak reszta ... wytłumaczy mi to ktoś z administracji ?

Więc albo wszyscy którzy grali na wh powinni dostać tak samo UB jak V1reS albo V1reS powinien być zbanowany jak reszta :)

----

Sheila pamiętasz jak padł Aline2 ? jak faworyzowałeś wysoko postawionego kolesia z mpc ? bodajże Gamus o ile dobrze pamiętam :)

v1reS na każdym privie ciśnie na wh i zawsze jest w topce, no ale to nie moja sprawa.

Czemu Sheila nie ma jeszcze perma na mpc za wrzucanie clienta z groźnym wirusem ???

Serwera nie polecam.

Opublikowano

----

To był G00D! który potem zniszczył serwer Aline2 , teraz zapewne historia się powtórzy bo Teodor jest w Teamie .

Osobiście nic do chłopa nie mam ale coś mi tutaj śmierdzi, odradzam grę i is.

Opublikowano

Czemu grac v1reS nie zostal zbanowany za wh ?

Bo jest faworyzowany na każdym serwerze, nie ma wyjątków chyba. :D

Serwera nie polecam. Nie ma zbytnio ''co''

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer jednak dno nie polecam ! Jakis typ zamiast dostac bana znizyli mu LV nq.

Dobrze ze [GF]Darwor mnie zbanowal za [WH] a v1resowi znizyli tylko lv ojoj Loffki

Opublikowano

Serwer jednak dno nie polecam ! Jakis typ zamiast dostac bana znizyli mu LV nq.

Dobrze ze [GF]Darwor mnie zbanowal za [WH] a v1resowi znizyli tylko lv ojoj Loffki

Jego tez zbanowal

Opublikowano

Jego tez zbanowal

Tylko dlatego, że pojawił się spam na mpc, gdyby nikt o tym nie wiedział grałby dalej, wiesz? xD

Nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Został zbanowany bo co ?!

Bo pojawił się post na MPCforum ?

Opinia moja na temat serwera się nie zmieni :)

nawet expa w av2 nie potrafią zrobić i się dziwią że, ktoś na WH gra..

MEDIUM/NORMAL to jest typ serwera ! a nie Easy w dupie to widzialo easy ;]

NQ :D wkurzyłem się bo tyle expiłem od 85 do 93.. -.-

Opublikowano

Znowu serwer sheily... Ehh i tak padnie albo zostanie zamknięty. Nie polecam serwer bo prowadzi jego gimbus łachy na kase.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...