Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Off czemu ?

Info z forum od [CM]Tomasz

"W chwili obecnej serwer pozostanie wyłączony do piątku włącznie w celu naprawy jak również podjęcia decyzji przez [HA]Weles.

Mam nadzieję iż wszelkie niedogodności będą usunięte jak również nie będę ukrywał że sami nie jesteśmy w stanie określić czasu kiedy ponownie serwer ruszy, tzn. jak długo prace potrwają.

Pozdrawiam

Tomasz"

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info z forum od [CM]Tomasz

"W chwili obecnej serwer pozostanie wyłączony do piątku włącznie w celu naprawy jak również podjęcia decyzji przez [HA]Weles.

Mam nadzieję iż wszelkie niedogodności będą usunięte jak również nie będę ukrywał że sami nie jesteśmy w stanie określić czasu kiedy ponownie serwer ruszy, tzn. jak długo prace potrwają.

Pozdrawiam

Tomasz"

Jestescie glupcami czekajac na ten server ....

Wiekszosc osob nie zna sheili i jaki on jest. Stara sie ale jak widzi, ze to nie wypal to wezmie hajs z is i bedzie sie starac o nowy server by byl lepszy.

Tym serverem nie pokazal ze moze duzo. Zmienil tylko expa, dodal drop do bossow, dodal system ulepszen i tyle, a reszta jak byla tak jest dalej .......

Taka jest prawda, startujac 2/3 raz z tym samym serverwm nigdy nie zobedzie sie graczy, Liczy sie tylko pierwszy raz.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

UP zgadzam sie z toba on hvja zrobi a go nie odpali juz tak z paroma serwerami zrobil wiec co tu gadac nawet nie umieja dungeonow odbugowac dal tylko expa i system ulepszen nic wiecej nie zrobil a ci co pisza ze serw byl ideal i pliki good to chyba nie grali na innych serwach poza pl nq lamusy!!!

Opublikowano

UP zgadzam sie z toba on hvja zrobi a go nie odpali juz tak z paroma serwerami zrobil wiec co tu gadac nawet nie umieja dungeonow odbugowac dal tylko expa i system ulepszen nic wiecej nie zrobil a ci co pisza ze serw byl ideal i pliki good to chyba nie grali na innych serwach poza pl nq lamusy!!!

nq

Wiekszosc osob nie zna sheili i jaki on jest. Stara sie ale jak widzi, ze to nie wypal to wezmie hajs z is i bedzie sie starac o nowy server by byl lepszy.

Tym serverem nie pokazal ze moze duzo. Zmienil tylko expa, dodal drop do bossow, dodal system ulepszen i tyle, a reszta jak byla tak jest dalej .......

Taka jest prawda, startujac 2/3 raz z tym samym serverwm nigdy nie zobedzie sie graczy, Liczy sie tylko pierwszy raz.

Niestety pierwszy raz nam ddosowali strone przez pare dobrych godzin :)

Opublikowano

UP tak wiadomo w 2016 hehe!!! a tak pozatym to ten serw juz nie powstanie a jesli powstanie to go zaraz zamkna bo nie oplaca sie trzymac serwa co gra 50 osob

Opublikowano

Wiadomo już coś o której serwer będzie prądzić ?

Godziny wieczorne

UP tak wiadomo w 2016 hehe!!! a tak pozatym to ten serw juz nie powstanie a jesli powstanie to go zaraz zamkna bo nie oplaca sie trzymac serwa co gra 50 osob

Nie zamkniemy serwera.
Opublikowano

a kto powiedzial ze bedzie 50 osob na serwie ? ty opusc ten temat naprawde nic nie wnosisz do niego i jestes zwyklym hejtem wystarczy przeczytac kilka twoich ostatnich postow w tym temacie :)

wg mnie jesli nie bedzie cofania expa naprawia to i owo to serwer ma szanse sie jeszcze wybic graczy przybedzie :) bo te pliki sa naprawde fajne :)

Opublikowano

Wiadomo czy chociaż dzisiaj wieczorem odpala (wolne mam to bym pograł trochę) ?

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Widzę że Ty nie wiesz jak sytuacja wygląda nawet a starasz się hejtować osobę której tak faktycznie nie znasz osobiście tak więc zbędne takie komentarze.

Szczerze mówiąc wszystko zależy tutaj od naprawy plików które tworzą tak uciążliwe problemy. Na pewno odbędzie się jeszcze testy (bez graczy)

Opublikowano

nie wiadomo

info od [CM]Tomasza : ,,Ciężko określić ile potrwają prace nad wyeliminowaniem zaistniałych problemów, same błędy muszą zostać przetestowane przez Team tak więc puki nie będzie 100 % pewności iż wszystko zostało naprawione, nie mogę podać do wiadomości kiedy zostanie włączony dla Was - graczy."

licze na szybki start ;/

@EDIT nowe info od Tomasza : ,,Większość problemów została odnotowana dzięki Wam.

Tak [HA]Weles wrócił a co za tym idzie prace nad przywróceniem sprawności serwera są w toku"

Opublikowano

nie wiadomo

info od [CM]Tomasza : ,,Ciężko określić ile potrwają prace nad wyeliminowaniem zaistniałych problemów, same błędy muszą zostać przetestowane przez Team tak więc puki nie będzie 100 % pewności iż wszystko zostało naprawione, nie mogę podać do wiadomości kiedy zostanie włączony dla Was - graczy."

licze na szybki start ;/

Nie dziwimy się w tym momencie że chcą naprawić, szczerze mówiąc lepiej poczekać ten piątek bo widziałem że napisane jest do piątku włącznie czyli może to cały dzień zająć lecz nie musi.

Opublikowano

Nie dziwimy się w tym momencie że chcą naprawić, szczerze mówiąc lepiej poczekać ten piątek bo widziałem że napisane jest do piątku włącznie czyli może to cały dzień zająć lecz nie musi.

no oczywiscie niech naprawiaja ale tez niech sie pospiesza ;/

Nowe info od Tomasza : ,,Większość problemów została odnotowana dzięki Wam.

[HA]Weles wrócił a co za tym idzie prace nad przywróceniem sprawności serwera są w toku"

Opublikowano

Wszedłem Pograłem 15 Min I Moim Zdaniem Kopia Invori.pl :)

To Tylko Moje Zdanie ;)

kiedy ? :D jesli przed chwila to jestes naprawde dobry ^^

a co do tematu to niech Weles lub ktos inny da info dot naprawy i kiedy bedzie on :)

Opublikowano

Siema,

A więc tak aktualnie jest nasz Administrator (Weles) i trwają prace nad serwerem.

PS. Jeśli będę wiedział kiedy serwer zostanie włączony poinformujemy was!

Opublikowano

Siema,

A więc tak aktualnie jest nasz Administrator (Weles) i trwają prace nad serwerem.

PS. Jeśli będę wiedział kiedy serwer zostanie włączony poinformujemy was!

Byle szybko nie mogę się doczekać teraz z Hequito^^ stypie nie ma co robić, byle info jak najszybciej.

PS: a oddacie lvl. 1 jak miałem 96 a cofko do 95 ;D

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Byle szybko nie mogę się doczekać teraz z Hequito^^ stypie nie ma co robić, byle info jak najszybciej.

PS: a oddacie lvl. 1 jak miałem 96 a cofko do 95 ;D

siedzisz kolo mnie a nie wiesz ze na ich forum jest zalozony przeze mnie temat odnosnie straconych lvl ?

w tym temacie mozna podawac ss straconego lvl http://liveg.pl/index.php?/topic/338-ss-utraconych-lvl-tinesha/#entry2542 (nie jest to reklama forum )

nie ma zadnego nowego info a szkoda ... Tomasz nie daje znaku zycia od 18:47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...