Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko dlatego, że pojawił się spam na mpc, gdyby nikt o tym nie wiedział grałby dalej, wiesz? xD

Nie polecam.

Jego tez zbanowal

Gracz v1resow został własnie zbanowany :)

Zbanowany? A EQ przerzucił już na 2 konto czy może o tym też ludzie dowiedzą się po czasie?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cały dzień stracony na czyszczeniu kompa mojego i brata.. ja to qr jestem ciekawy co w tym cliencie było.. -,-

Opublikowano

I mam takie pytanie jeszcze. Na serwerze serio jest teraz 70 osob czy to jakis blad na stronie?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cały dzień stracony na czyszczeniu kompa mojego i brata.. ja to qr jestem ciekawy co w tym cliencie było.. -,-

Takie male obzydliwe robaczki ktore powoli trawia pliki i system

Jak sie ma z dupy antyvirka ktory nie potrafi obronic systemu to pozniej tak jest.

Server taki jaki byl to taki dalej jest.

Nic sie nie zmienilo od plikow Aline2. 0 dropu z bossow na podstawowych mapach, Jest takie fajne miejsce, gdzie sie respi fajny metin i z niego tez nie ma dropu ... A wyexpic ten 95 lvl to tak jak na medium z slabymi ratami.

Mialo byc 200% expa ale zapewnie nie potrafili ogarnac bugujacego sie expa i nie bedzie 200% tylko 50 xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

I mam takie pytanie jeszcze. Na serwerze serio jest teraz 70 osob czy to jakis blad na stronie?

Czego się spodziewałeś po serwerze Szejli?

Tak, na serwerze jest 70 os, tu nie podkręcili licznika. :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No to brawo dla was z faworyzowaniem graczy zmiejszcie lvl koledze a reszta permy

Gracz został z tego co wiem zbanowany na poprzedniej maszynie. Więc jeśli nie wiesz jak było to te oszczerstwa zachowaj dla siebie.

Serwer jednak dno nie polecam ! Jakis typ zamiast dostac bana znizyli mu LV nq.

Dobrze ze [GF]Darwor mnie zbanowal za [WH] a v1resowi znizyli tylko lv ojoj Loffki

Zostałeś zbanowany Ty i v1res po czym przenoszony serw był na nową maszynę tak więc do pewnego momentu czas gry jest przesunięty dla tego cofneło v1resowi lvl bo bana załapał z tego co widziałem na czacie później.

dlaczego strona nie dziala ? ani jedna ani druga ? ;/

Ta działa bez problemu która jest w prezce http://185.38.248.140/index.php

Takie male obzydliwe robaczki ktore powoli trawia pliki i system

Jak sie ma z dupy antyvirka ktory nie potrafi obronic systemu to pozniej tak jest.

Server taki jaki byl to taki dalej jest.

Nic sie nie zmienilo od plikow Aline2. 0 dropu z bossow na podstawowych mapach, Jest takie fajne miejsce, gdzie sie respi fajny metin i z niego tez nie ma dropu ... A wyexpic ten 95 lvl to tak jak na medium z slabymi ratami.

Mialo byc 200% expa ale zapewnie nie potrafili ogarnac bugujacego sie expa i nie bedzie 200% tylko 50 xD

Ty dalej nie potrafisz zrozumieć że raty serwera zostały zwiększone o 200 % + 50% bonusowo - rozumiesz ?

Czego się spodziewałeś po serwerze Szejli?

Tak, na serwerze jest 70 os, tu nie podkręcili licznika. :D

Widzę że pojęcia nie macie co działo się przez ten dzień a najwięcej wszyscy maja do powiedzenia, po takich seriach jakbyś dostał na serwer to też byś starał się utrzymać maszynę, na szczęście serwer przeniesiony na inny dedyk.

Licznik - nie ma powodu by to czynić moim zdaniem

Opublikowano

Gracz został z tego co wiem zbanowany na poprzedniej maszynie. Więc jeśli nie wiesz jak było to te oszczerstwa zachowaj dla siebie.

Zostałeś zbanowany Ty i v1res po czym przenoszony serw był na nową maszynę tak więc do pewnego momentu czas gry jest przesunięty dla tego cofneło v1resowi lvl bo bana załapał z tego co widziałem na czacie później.

Ta działa bez problemu która jest w prezce http://185.38.248.140/index.php

Ty dalej nie potrafisz zrozumieć że raty serwera zostały zwiększone o 200 % + 50% bonusowo - rozumiesz ?

Widzę że pojęcia nie macie co działo się przez ten dzień a najwięcej wszyscy maja do powiedzenia, po takich seriach jakbyś dostał na serwer to też byś starał się utrzymać maszynę, na szczęście serwer przeniesiony na inny dedyk.

Licznik - nie ma powodu by to czynić moim zdaniem

jakiś dowód ,zę v1res gral na Wh ,bo to jest gowno prawda ma ktoś filmik albo go widzial na WH wy jesteście tepi jak i cala administracja ,bo sam widizałem jak czysto lecial :))

@Co do serwera przez klienta nie działa mi połowa rzeczy na moim kompie dziękuje bardzo:)

sygna1.png

Opublikowano

jakiś dowód ,zę v1res gral na Wh ,bo to jest gowno prawda ma ktoś filmik albo go widzial na WH wy jesteście tepi jak i cala administracja ,bo sam widizałem jak czysto lecial :))

@Co do serwera przez klienta nie działa mi połowa rzeczy na moim kompie dziękuje bardzo:)

Bez powodu widziałem nie banują bo jaki w tym cel jak serwer sprawił już sporo problemów.

A mi ten patcher nie działa http://www77.zippysh...26627/file.html wklejam to do głównego folderu metin2 i nic... (i pisze error patchlist)

Mam tylko nadzieję że zastąpiłeś pliki a nie masz 2-ch zachowanych w katalogu głównym gry

Jak nie to pozostaje pobranie clienta ze strony http://185.38.248.140/index.php?s=downloads

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie mieli czasu oddac itemku po bugu jak znikl, ale zbanowac sciery za niby wh to pierwsze... . Ps hu*a dali 200% expa.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie mieli czasu oddac itemku po bugu jak znikl, ale zbanowac sciery za niby wh to pierwsze... . Ps hu*a dali 200% expa.

Widzę że kolejny nie rozumie co to znaczy podnieść raty serwera o 200% (to nie jest napisane na czacie jak dodatkowy bonus +50%)

Co do itemku po bugu to Ci szerze powiem że też bym nie oddał bo jaka jest gwarancja że go miałeś - z drugiej strony na to nie patrzyłeś pewnie jak oni mogą to odebrać. Wiele już tak razy było na innych serwerach że ktoś z administracji dał itemek który zniknął z powodu bugów a potem dzieciaki ss i hejty że GM-i rozdają.

Opublikowano

Co do gamusia to gamuś serwerowi nic nie zrobi wszedł i tak pobył że nie całe 10 sekund był i założył Teodor zabezpieczenie.

zwiększ exp w av2

Opublikowano

Witam chciałbym poinformować że serwer wrócił do normy tak więc zapraszamy serdecznie do naszego świata. Główny błąd został już wyeliminowany. Więcej informacji możecie znaleźć na naszym forum. Pozdrawiamy Team Tinesha

Jeżeli masz "Błąd wewnętrzny serwera" zamień plik odpowiedzialny za patchowanie gry:
Download:

http://www77.zippyshare.com/v/10426627/file.html
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/b1f49eb41dbe1855cef487a419006138ccb4390fefa0215212a30216b4f9788a/analysis/1389011319/
Opublikowano

Żaden gracz nie jest faworyzowany co do V1reSa nikt mu poziomu nie cofnął i ze słów GrzywkiJP co mówią mi na TS pisali do dla beki.

Poważam żaden gracz nie jest faworyzowany jak ta cała akcja się działa to nie było mnie na serwerze 16-17 poszedłem spać.

Później dostałem telefony od teamu że GrzywkaJP piszą że cofnęliśmy lv. V1reSa a jest to niemożliwe bo tylko ja mam 100% komend.

Nie ma dropu z bossów i metinów, bo jak przywołujecie przywołaniami a boss jest na 165 a Wy macie 105 level to się nie dziwcie że wam nic nie leci bo trzeba mieć ten 165 lv. minimum.

Poważam nikt nikomu nie cofnął poziomu i oni pisali tak dla beki aby zniszczyć imię serwera.

Nie wierzycie zapytajcie się ich sami..

ts-lol.pl

Strona główna serwera:

http://tinesha.pl/
185.38.248.140
Jeżeli masz "Błąd wewnętrzny serwera" zamień plik odpowiedzialny za patchowanie gry:

Download:

http://www77.zippyshare.com/v/10426627/file.html
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/b1f49eb41dbe1855cef487a419006138ccb4390fefa0215212a30216b4f9788a/analysis/1389011319/

To czemu mi na 75 lvl nic nie leci, z np 9ogonow czy tez zjawa, rolowa pajakow.

Chcialem wydropic pd ale szkaty nima

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To czemu mi na 75 lvl nic nie leci, z np 9ogonow czy tez zjawa, rolowa pajakow.

Chcialem wydropic pd ale szkaty nima

Pd dropi z innych bosow bez posrednio polecam mapa 95

Chodzi o bossy +95 poziom.

Co do V1reSa został on zablokowany bez podstawie i z tego co wiem od osób nie było dowodów na to iż on jechał na wh.

powiesz mi od jakiego lvl jest srednie i dobre losowanie?

Opublikowano

Chodzi o bossy +95 poziom.

Co do V1reSa został on zablokowany bez podstawie i z tego co wiem od osób nie było dowodów na to iż on jechał na wh.

Ejj no i jest problem. Kupiłem 1300 SM i dostałem kod, ale jak go wpisuję to dostaję info, że nie ma takiego kodu i wgl to jakie ma być hasło zabezpieczające jak ja tylko w SMS ten kod dostałem?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...