Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawartość pobranego pliku patcher_config.ini (jak można się domyśleć jest to plik konfiguracyjny autopatchera posiadający takie dane jak np adres skąd patcher ma czerpać dane).

news_image_link=http://tineshahost.awsome.pl/
create_acc_link=http://tineshahost.awsome.pl/
download_site=http://tineshahost.awsome.pl/patcher/

setting_exec=config.exe

startapp=metin2.bin

Po wklepaniu adresu

http://tineshahost.awsome.pl/patcher/ 

w przeglądarke wyskakuje nam friko.pl :D Jakim amatorem trzeba być by autopatchera dawać na friko.pl?

Po 2 - po co Wam na stronie 2 zakładki do rejestracji?

http://tinesha.pl/index.php?s=register

ta nie działa, za każdym razem pisze że "konto o podanym ID już istnieje!" co jest nieprawda...skoro nie dziala to po co trzymacie? Drugim skryptem rejestracji dalo sie zalozyc konto z tym loginem ktory ponoc byl zajety....

Po 3 - odzyskanie hasla - po turecku, dzieki.

Amatorstwo wychodzi w szczegolach.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawartość pobranego pliku patcher_config.ini (jak można się domyśleć jest to plik konfiguracyjny autopatchera posiadający takie dane jak np adres skąd patcher ma czerpać dane).

Po wklepaniu adresu

http://tineshahost.awsome.pl/patcher/

w przeglądarke wyskakuje nam friko.pl :D Jakim amatorem trzeba być by autopatchera dawać na friko.pl?
Po 2 - po co Wam na stronie 2 zakładki do rejestracji?

http://tinesha.pl/index.php?s=register

ta nie działa, za każdym razem pisze że "konto o podanym ID już istnieje!" co jest nieprawda...skoro nie dziala to po co trzymacie? Drugim skryptem rejestracji dalo sie zalozyc konto z tym loginem ktory ponoc byl zajety....
Po 3 - odzyskanie hasla - po turecku, dzieki.

Amatorstwo wychodzi w szczegolach.

Strona była postawiona na friko bo reje miało być na dwóch hostach jeden zastępczy więc się nie dziw, nie wszyscy kupią od razu kilka hostów żeby zapewnić strony zapasowe.

Amatorstwo, jest to turecka strona więc skrypt jest turecki .... W ogóle po co się udzielasz w tym temacie,
Jak coś nie pasuje to wyjdź z tej prezentacji bo niepotrzebnie i bezpodstawnie spamujesz.

Opublikowano

teleportowalem sie do groty v2 i gdy probuje sie zalogowac na postac wywala mi clienta. Jakies propozycje? :>

@EDIT Poradzilem sobie z problemem :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

0RAZ0R0.png

Opublikowano

jutro robie nowa postac bo na mojej mi caly czas cofa ;/ moze na nowej nie bedzie cofalo ;)
szkoda ze dopiero w piatek odda lvl Wales ;/

Opublikowano

Kiedy zamykacie serwer z powodu licznych bugów/błędów i cofanie lvl'i + mało graczy? ( pytam szczerze )

Bo jeśli nie zamkniecie go za tydzień, to może zagram dla beki. xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

co sie dzieje z tinesha teraz ? ;( gdyby nie te beldy i cofanie lvl oraz mala ilosc graczy, ktora naprawde przytlacza fajnie by sie gralo a tak to lipa ;/ nie wie ktos o ktorej wlacza serwa i czy wgl to zrobia ? niby od 2 w nocy nie dziala ;/

Opublikowano

UP przeciez na tym serwie nie bylo co robic poza wbijaniem lvl same mapki do expa nic wiecej tam nie bylo dlatego ludzie tam nie grali bo nudny serw byl i zapewne dla tego go zamkneli

Opublikowano

nei byl nudny :) gdyby byla wieksza ilosc graczy zaczelo by sie pvp zaczely by sie wojny gildii :)
i gra nabrala by sensu natomiast teraz nie ma info od teamu i naprawde nie wiem co o tym sadzic ;/

Opublikowano

chyba to 1 ;/ a szkoda bo fajnie pliki :)
nie ma nikgo na ts (administracji) na forum nie odpisuja co sie dzieje
tutaj tez nie raczy nikt wbic i powiedziec co sie dzieje :)
i ogolnie chyba zwineli manatki i poszliii :P (duzo osob latalo z kostiumami i z [Vip] wiec moze zarobili juz sobie na IS i zamkneli :D)
gdyby ktos z nich jeszcze napisal co sie dzieje .... kolejna DariaMT2 :P 0 info etc. ;)

Opublikowano

a kto tu bedzie gral jak zadnego dungeona nie ma ani nic a pliki po pieronie fajne tylko expic i ulepki dropic po pate tysiecy by cos zrobic hehe serw byl masakra a na takim gownie nigdy ludzi nie bedzie

Opublikowano

dlaczego ty twierdzisz ze to ,,gowno" ?? jestes zwyklym hejtem ;) i nic wiecej :D:D
mi sie serwer podobal wszystko bylo fajnie do ,,zmiany maszyny" (pomijajac bug na pd)
jesli naprawde masz wylane na tego serwa to opusc ten temat ;)
ja osobiscie od rana czekam na info co sie dzieje :)

EDIT : info z forum serwa :)

60857371189029858206.png

Opublikowano

Jak w piątek odpalą o ile w ogóle odpalą to już będzie mniej o 1/3 graczy...

ale gdyby nadal byl on i cofalo by lvl tez nie bylo by kolorowo :)

w sumie nie wiadomo kiedy bedzie on w pt wraca HA moze serwer bedzie on w piatek wieczorem lub w sobote rano tego nie podal tomasz i ja tez nie podam bo nie mam pojecia:)

wiem tylko ze 4x dobijalem 129 i cofalo 5 x dobijalem 135 :) a i tak mam teraz 128 (jakims cudem po godzinie mi zaktualizowalo w rankingu lvl :D)

jak juz serwer bedzie on to serdecznie zapraszam graczy :) bo bez bugow bledow bedzie sie wspaniale gralo :)

Opublikowano

Ja osobiście czekam żeby to ponaprawiali, w piątek pewnie będą to ogarniać nawet gdyby dopiero w sobotę ruszyli to dla mnie warto poczekać.
Decyzję tutaj podejmuje Azer i to wedle niego będzie się musiał Team dostosować.

Już zamkneli bo kaski im nie przybyło do portfela

Śmiech na sali Administracja sewera hahahaha

Ty widzę że pojęcia nie masz o tym co się dzieje na serwerze.
Co Ty chcesz od Administracji ? - też byś nie wiedział co robić gdybyś nie miał żadnych informacji lub były by one tylko cząstkowe
Jeśli masz tyle do powiedzenia i wysnuwasz jakieś bezpodstawne insynuacje to nie odzywaj się w cale.

Opublikowano

to info to sciema zapewne i serw padnie bo swieci pustkami tam gralo zaledwie moze 50 osob nie wiecej bo nic ciekawego niema na tym serwie poza expem i dlatego graczy na ten serw nie przybedzie 0 dungeonow poprostu nic i jeszcze raz nic tam niema

Opublikowano

to info to sciema zapewne i serw padnie bo swieci pustkami tam gralo zaledwie moze 50 osob nie wiecej bo nic ciekawego niema na tym serwie poza expem i dlatego graczy na ten serw nie przybedzie 0 dungeonow poprostu nic i jeszcze raz nic tam niema

Nie jesteś jasnowidzem by to oceniać tak więc nie podważysz informacji swoimi bezpodstawnymi stwierdzeniami.

Nawet nie raczyłeś sobie przeczytać założeń serwera które znajdują się na ich stronie :

"(...) Serwer stworzony w głównej mierze z myślą o wszystkich którzy wielbią się rywalizacją w walce (...)"

Panie UP - do piątku włącznie serwer jest wyłączony, polecam czytać ze zrozumieniem - administracja ma ograniczone prawa tak więc zwracać lvle może tylko [HA]Weles który będzie w piątek, wtedy podejmie jakąś decyzję. [CM]Tomasz o tym już poinformował.

Opublikowano

Nie jesteś jasnowidzem by to oceniać tak więc nie podważysz informacji swoimi bezpodstawnymi stwierdzeniami.

Nawet nie raczyłeś sobie przeczytać założeń serwera które znajdują się na ich stronie :

"(...) Serwer stworzony w głównej mierze z myślą o wszystkich którzy wielbią się rywalizacją w walce (...)"

Panie UP - do piątku włącznie serwer jest wyłączony, polecam czytać ze zrozumieniem - administracja ma ograniczone prawa tak więc zwracać lvle może tylko [HA]Weles który będzie w piątek, wtedy podejmie jakąś decyzję. [CM]Tomasz o tym już poinformował.

like dla tego pana i polac mu !!! serwer naprawde jest godny uwagi ;) dungeony powiadacie ? z tego co slyszalem to maja one zostac dodane i odbugowane :)

ale wg mnie najwazniejsze jest teraz to aby nie cofalo lvl i usunac kilka bugow bledow :) co komu da serwer gdzie cofa lvl ale ma ,,naje**** w ****" dungeonow ? nic nie da

jest to serwer EASY/PVP a nie serwer medium hard ;) tak samo kolega Fx3mous napisal ,,bo nic ciekawego niema na tym serwie poza expem" to idz na jakiegos harda :) tam napewno bedziesz mial co robic poza expem :))

tutaj na samym serwie istnieje mila atmosfera :) (odkad cala gildia ,,GrzywkaJP" otrzymala bany:)) nikt nikogo nie wyzywa ;) w grze istnieje dobry kontakt z [GM] [CM] ;) no nie bede ukrywal jest malo graczy ale sa ,,tresciwi" i sa to osoby chcace pograc pobawic sie w pvp etc. jak juz wlacza serwa to naprawde zapraszam do wspolnej zabawy na tym serwie :) bo fajnie sie gra i nie ma tak jak na innych serwerach ze max lvl wbijasz x miesiecy lub wbijesz go w 1 dzien zrobisz full eq i nie ma co robic :) tutaj naprawde jest masa rzeczy do robienia :) dropienie ulepkow ubijanie bosow metkow :) pvp ,,robienie wlasnych eventow" :P (chodzi mi o przywolania metkow/bosow dropia one z metkow/bosow lub dostaje sie je z losowania) a sa 3 rodzaje owych losowan slabe srednie i dobre :) z slabych mozemy dostac np. 5 przywolan metka ze srednich 10 a z dobrych 15 (tak wiec mozna zrobic fajny event dla poczatkujacych) a osobom poczatkujacym przyda sie pd ktory leci z owych metkow :) na samym poczatku gry moze wydawac sie ze to jest hard/medium (lvl dosc ciezko idzie) ale na mapce od 95 lvl w 2 minuty mozemy wbic 1 lvl :) jeszcze raz powtorze serwer jest godny uwagi i zapraszam nowych graczy jak tylko serwer wystartuje :)

Opublikowano

Serwer fajny ;) ale wbiłbym gdyby było max 250lvl lub wyższy

200 lvl naprawde starczy :) pewnie jak wbije wieksza ilosc osob 200 to podniosa do 250 zobaczymy :) w piatek/sobote wszystko sie wyjasni :)

zapraszam na serwer jak tylk go wlacza :)

No ale powiedzcie ile dni mam na ten lvl czekac co go stracilem?

w piatek/sobote sie wszystko wyjasni :) w piatek zostanie na forum serwa zalozony temat przez [CM]Tomasz ze wzorem ;)

w tym temacie bedziesz mogl (nie tylko ty ale kazda osoba ktora stracila lvl) podac ss lvl jaki miales :) powinno to ulatwic i usprawnic oddawanie lvl przez administracje :)

ZAPRASZAM DO WSPOLNEJ ZABAWY JAK TYLKO SERWER BEDZIE ON :)

@ DOWN o godzinie 11:39 w tym temacie napisalem info jakie podal [CM]Tomasz przeczytaj :)

off jest dlatego ze nie ma HA a w piatek (jutro) wraca i zacznie naprawiac i oddawac utracone lvl :)

twierdze ze wylaczyli by nie bylo spamu typu ,,on sobie dropi a ja mam stac w m1?!" bo takie posty sie pojawialy :)

Opublikowano

200 lvl naprawde starczy :) pewnie jak wbije wieksza ilosc osob 200 to podniosa do 250 zobaczymy :) w piatek/sobote wszystko sie wyjasni :)

zapraszam na serwer jak tylk go wlacza :)

w piatek/sobote sie wszystko wyjasni :) w piatek zostanie na forum serwa zalozony temat przez [CM]Tomasz ze wzorem ;)

w tym temacie bedziesz mogl (nie tylko ty ale kazda osoba ktora stracila lvl) podac ss lvl jaki miales :) powinno to ulatwic i usprawnic oddawanie lvl przez administracje :)

ZAPRASZAM DO WSPOLNEJ ZABAWY JAK TYLKO SERWER BEDZIE ON :)

Off czemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...