Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przydaloby sie wkoncu jakies info czy bedzie on czy nie bo to staje sie powoli zalosne

W chwili obecnej trwają prace na serwerze o wszystkim jest wyraźnie napisane forum, tak więc zapraszam do zapoznania się z treścią.

Opublikowano

W chwili obecnej trwają prace na serwerze o wszystkim jest wyraźnie napisane forum, tak więc zapraszam do zapoznania się z treścią.

A TU JEST INFO CO MNIE INTERESUJE ICH FORUM TU JEST GLOWNA REKLAMA WIEC TU POWINNO BYC INFO

Opublikowano

A TU JEST INFO CO MNIE INTERESUJE ICH FORUM TU JEST GLOWNA REKLAMA WIEC TU POWINNO BYC INFO

dokladnie ;) powinni tutaj tez sie wypowiadac informowac ;)

Opublikowano

Kogo ty w hu*ja robisz, jak zadnej info. nie ma na tamtym smiesznym forum... . Wezcie sie jeb*nijcie na leb, dajecie prezke tu na mpc to jakies wyjasnienia sie naleza jak powiedzial pan 2@up... .

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Sheila^^ jesteś pewien że, bez wirusa ?
Avast to nie antywirus..
Wiesz że jak ktoś ma lepszego antywirusa który automatycznie usuwa zagrożenie to po 3 dniach straci cały system ?
Sality dziś jest w jednym pliku za pół godziny w 15 reakcja łańcuchowa.

Macie klienta bez wirusów.
ms2k.png

Opublikowano

Sheila^^ jesteś pewien że, bez wirusa ?

Avast to nie antywirus..

Wiesz że jak ktoś ma lepszego antywirusa który automatycznie usuwa zagrożenie to po 3 dniach straci cały system ?

Sality dziś jest w jednym pliku za pół godziny w 15 reakcja łańcuchowa.

Macie klienta bez wirusów.

ms2k.png

Ja nortonem 360 platnym skanowalem i nic nie bylo..

Opublikowano

Napraw to a graczy będziesz miał naprawdę dużo.

Wykluczenie wirusa z metin2.bin jest naprawdę łatwą sprawą i już klient będzie czysty więc Sheila co masz do zrobienia ?

Ogarnąć klienta żeby był bez wirusów.

Postawić ALL CH.

Strona ma być pod domeną Tinesha.pl a nie awesome jakieś -.-

Ja też w kliencie nic nie miałem dopóki Patcher nie ściągnął mi jakiegoś syfu :)

Opublikowano

Ja jebe napraw buga ;

Z szkaty blasku dropi kamien pekniety i jak dropnie znowu to nie dodaje tylko usuwa ten stary i ciagle sie ma 1

tak samo po co kawalek kamienia z tego ?

do 90 lvl jeszcze da rade expic (ciezko ale da rade) od 90 na 2 stopniu zinow w av2 w 20 minut wbilem 50 % (nie chce mi sie sprawdzac co bedzie na 94 lvl )

ale kolega OneShot ma 95 i stoi z lvl czyli tam tez pieknie nie bedzie :) chyba jednak bede musial podziekowac i opuscic was jesli administracja nie ma zamiaru zwiekszyc expa minimum 300%

Opublikowano

Patrząc na statystyki, że gra teraz 95 osób online to jakoś mi się nie chce zaczynać tam grać, ale też troche osób przegląda ten temat, więc można zacząć, ale mam nadzieje, że będzie tutaj grało chociaż te 400 osób.

Opublikowano

Jakoś ten serwer mnie nie przekonuje, także. nie zagram, niby lepszy od tego Aline2 ale..... bugi są i w dodatku off często za często .

Opublikowano

do 90 da sie expic (bo jakos sie kula) ale od 90 to masakra ja zatrzymalem sie i nie expie nie mam ochoty wbijac lvl w 45- 60 min takie cos mnie nie kreci ;) nawet top1 przestal expic :)

powinni zwiekszyc tego expa !!!!!

Opublikowano

do 90 da sie expic (bo jakos sie kula) ale od 90 to masakra ja zatrzymalem sie i nie expie nie mam ochoty wbijac lvl w 45- 60 min takie cos mnie nie kreci ;) nawet top1 przestal expic :)

powinni zwiekszyc tego expa !!!!!

No dokladnie , mozecie to wkoncu przeczytac i sie wypowiedziec ? nie widzicie co gracze pisza ze exp masakryczny jest? Zwiekszcie troche tego expa bo nie ma co grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...