Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee kiedy start??? chcialem pograc a tu taki rzal rzal rzal !!!

ciulofy serwer, pewnie przelozom start na jutro, no bo jak.

rzal nie gram tu narka.

AW: kto to DdoS?

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ale odpierdzielcie sie od Nich bo to nie ich wina, że serwerownia zjebała sprawę.

Nie wiedzieli i tyle a to nie czyni ich winnych zaniedbania.

Oni się starali a to nie ich wina.

Przeniosą się i ruszą.

Hooltras zamknij pysk bo sam jak były ataki to robiłeś kopię co 1 dzień + dałem zgłoszenie na forum nia PW i czekam już ponad tydzień i nic a więc gratzy

Opublikowano

Serwera nie polecam, wszedlem na chwile i zaluje, m1 gowniane, nic sie nie da zrobic, wywalilo mnie na jakas wyspe nie wiadomo jak z niej wyjsc nikt nie wie.. administracja nic nie pomaga myslalem ze serwer roku a wyszla beka roku, takie zainteresowanie serwerem, a serwer okazal sie smieszny, wielki minus !!

AW : Skąd ebonitowe kolczyki

Opublikowano

Hooltras zamknij pysk bo sam jak były ataki to robiłeś kopię co 1 dzień + dałem zgłoszenie na forum nia PW i czekam już ponad tydzień i nic a więc gratzy

W tym wypadku Hooltras ma rację, jego maszyna jest stabilna więc nie ma tutaj nic do zarzutu panie profesjonalisto. :|

Opublikowano

Btw Dodajcie, to, że jak się bierze questa to, żeby kwadracik migał na mini mapie bo nie mogę ogarnąć co gdzie jest...

Opublikowano

Słabe zabezpieczenia macie ddos i serwer sie łamie jak rama od składaka !

edit. Ostatnio startował Mort**MT2 i jakoś 0 lagów !

nOfAmE

Opublikowano

"bład podczas połaczenia z serwerem" moze naprawicie dacie łatke czy cos ?

A może tak poczekasz, czy coś? Chyba, że nie wytrzymasz.. to się przewietrz.

Nie ich wina, że mają chujową serwerownię i są MEGA ataki dildos na ich serwer.

Konkurencja nie śpi, pamiętaj.

UP: Mortal to gunwo, Adminowi brakuje hajsu z s1 to otworzył s2, pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Słabe zabezpieczenia macie ddos i serwer sie łamie jak rama od składaka !

edit. Ostatnio startował Mort**MT2 i jakoś 0 lagów !

Bo słaba zapowiedź mało graczy i po co komu atakować taki serwer :/ jak i tak sam padnie

Opublikowano

A może tak poczekasz, czy coś? Chyba, że nie wytrzymasz.. to się przewietrz.

Nie ich wina, że mają chujową serwerownię i są MEGA ataki dildos na ich serwer.

Konkurencja nie śpi, pamiętaj.

Dokładnie , albo konkuręcja odpuści albo będa musli przenieść maszyne ( moim zdaniem najlepiej HosTeam ) , dzis jest sobota jutro niedziala a w poniedziałem 3 kroli wiec nikt nie pracuje, obstawiam ze wystartuje ten serwer na spokojnie za tydzien. Choć to tylko moje zdanie. Pozdrawiam i powodzenia

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dokładnie , albo konkuręcja odpuści albo będa musli przenieść maszyne ( moim zdaniem najlepiej HosTeam ) , dzis jest sobota jutro niedziala a w poniedziałem 3 kroli wiec nikt nie pracuje, obstawiam ze wystartuje ten serwer na spokojnie za tydzien. Choć to tylko moje zdanie. Pozdrawiam i powodzenia

HoSteam jest już przekupiony ;/

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Oj niepowiedział bym , bardzo ale to bardzo dobrze spełniają swoje kryteria. Wiem bo ostatnio mam przyjemność z nimi współpracować

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Oj niepowiedział bym , bardzo ale to bardzo dobrze spełniają swoje kryteria. Wiem bo ostatnio mam przyjemność z nimi współpracować

Heheszki, chyba każdy to wie.

Lecz jest też starsza serwerownia, która o dziwo od jakiegoś czasu też dobrze spełnia swoje kryteria.

Opublikowano

Ostatnio? Przecież Ty jesteś technikiem na MPCforumie, więc nadal współpracujesz, no chyba, że wyleciałeś. xD

Źle przeczytałem, współpracujesz.

Co do serwera to się z Tobą zgodzę ;d Dziś pewnie '' na spokojnie '' nie ruszy.

Lecz trzeba mieć nadzieję!

Opublikowano

No to jeszcze Atman, to też jest dobra serwerownia, z tym, że trzeba się z nimi ugadać, bo normalnie w ofercie nie ma FreeBSD.

Opublikowano

Heheszki, chyba każdy to wie.

Lecz jest też starsza serwerownia, która o dziwo od jakiegoś czasu też dobrze spełnia swoje kryteria.

Spełnia, tylko dobrze trzeba skonfigurować regułki do ich FW

Jak się zdecydują "tam" przenieść to mogę im dać swoje za free... może najlepsze nie są ale sobie radzą.

Opublikowano

No to jeszcze Atman, to też jest dobra serwerownia, z tym, że trzeba się z nimi ugadać, bo normalnie w ofercie nie ma FreeBSD.

Żeby kupić serwer w Atmanie musisz mieć działaność. Inaczej serwera Ci nie wydzierżawią

Jak się zdecydują "tam" przenieść to mogę im dać swoje za free... może najlepsze nie są ale sobie radzą.

Żaden saftware nie zabiezpieczy CIę przed atakami DDoS , każdy mysli ze dobre regułki i jest nietykalny . Poza tym PF nie jest od tego

Opublikowano

Po za atmanem też coś jest.

Btw top@ zbroje stalki od 66,od 70 już nowe/ stal+9 od 70 czy 66?

Co nie którzy potrafią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...