Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Cały czas błąd podczas łączenia, mówią, że serwer online, a błąd.. Teraz jedni expią drudzy czekają.....

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Srać to może pies. Trochę szacunku.

@AW. Co z łowieniem rybek?

Nie mówie o takim sraniu mózgu ;c

@EDIT: Jedni expiom a inni czekaja.

Free 5% ;3

Opublikowano

Wywala mnie , klikam ' Start " pasek się ładuje i całego klienta wywala. wtf ?? Panowie coś w was dosy wchodzą. Skąd pomysł na serwer ze SDC ???

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie mówie o takim sraniu mózgu ;c

Wywala mnie , klikam ' Start " pasek się ładuje i całego klienta wywala. wtf ?? Panowie coś w was dosy wchodzą. Skąd pomysł na serwer ze SDC ???

To nie DDOSY to problem z ich strony.

Free 5% ;3

Opublikowano

Coś wam nie idzie ;/ 25% ludzi jest już na serwerze... reszta nie może wbić? Może serwer to tylko przereklamowane "coś" no nic czekamy.

Opublikowano

Wchodząc do gry od razu nie wiesz co gdzie, i jak. Nayebanego tego wszystkiego tam że masakra.

Nawet głupich butków wiatru nie ma i powymyślali jakieś bajery z tą teleportacją zamiast dać po prostu pierścień tp.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Uwaga jeśli tepło was do miasta idzćie kolo teleportera jest taki posąg i kliknijcie na niego i tepa was do miasta dawajcie lajki zeby widzieli

Opublikowano

Jak na rok czasu robienia serwera, no to podziwiam Was.

0104 20:23:55811 :: CMappedFile::Map !m_lpMapData 8
0104 20:23:55841 :: CMappedFile::Map !m_lpMapData 8
0104 20:23:55911 :: CMappedFile::Map !m_lpMapData 8
Pomijając fakt, że klient jest "rozwalony", to logowanie jak padlo to się podnieść nie może.
GG WP

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Lipa, za dużo sobie nie pograłem.

Rozpocznij w mieście kliknąłem i tyle mnie na serwerze widzieli.

Nie da się zalogować :/

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...