Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś że nie wbijasz na serwer to po co sie udzielasz/??

Człowieku na serwerze nie byłeś nawet 1 min. a piszesz ze nic specjalnego. po czym to oceniasz? po 35% prezentacji serwera?

Ocenia po obrazkach bo nie chciało mu się tekstu czytać bo przecież po co.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten server już raz nie startował? Pytam bo coś mi się kojarzy, może błędnie..

Niby wszystko fajnie, ale jest jeden wielki minus.. System ulepszeń, a raczej dropu? Nie ulepszamy, a dropimy itemy.. Może system się sprawdza na serverach easy.. Chociaż i tak niektórzy się skarżą że wolą normalny system, tak tutaj.. Przy Hardzie z takimi bonami jakie każdy może zobaczyć.. Dropnę fajny, cały secik na jakiś tam lvl.. Wybonuję, a za 10 lvl od nowa trzeba.. Jak pisałem - na serverach easy gdzie są bony max to może się sprawdzać.. Ale nie na hardzie gdzie jest 5 wartości bonów.. To będzie jedna wielka mordęga..

Dokładnie , dużo nad tym też myślałem wybonuje sobie eq do expa i do pvp , a potem będe musiał za 10 lvl od nowa bonować bo lepsze bonusy mają ..

Dajcie spokój , tradycyjne robienie itemków było by o niebo lepsze ;>

Mam pytanie czy prezka była aktualizowana,dodaliście coś nowego ?

Jeżeli będzie coś dodawać to możecie napisać na końcu prezki że została aktualizowana tego i tego dnia ;>

Opublikowano

Dokładnie , dużo nad tym też myślałem wybonuje sobie eq do expa i do pvp , a potem będe musiał za 10 lvl od nowa bonować bo lepsze bonusy mają ..

Dajcie spokój , tradycyjne robienie itemków było by o niebo lepsze ;>

Mam pytanie czy prezka była aktualizowana,dodaliście coś nowego ?

Jeżeli będzie coś dodawać to możecie napisać na końcu prezki że została aktualizowana tego i tego dnia ;>

Przecież gracze robią eq do expa aż wbiją max lv a potem dopiero do pvp więc w czym problem?

0LsM05U.png

Opublikowano

zapytaj tych, ktorzy testowali na alphie gdzie było kilka map... Ale za to jaki klimat był. Tak wliczam się w jedną z tych osób.

Takie ocenianie z dupy

Grałem na Alphie, klimat piękny, wszystkie mapy były większość co było w zapowiedzi, więc nie ma o co się kłócić.

Ps. Większość ponieważ potem dopiero dochodziły nowe rzeczy ale już ich nie testowałem .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

@silver jesteś idiota czy tylko udajesz? Napisałeś ,ze śledzisz ich serwer od początku (hahaha) wypisales 1/3 nowości :) jakbys śledził ich od początku to byś napisał m.in. Bron 2-ręczna dla shamana na konia :) dziwne ze u cb tego niema co nie? Myślisz ,ze oni podadzą wszystko w prezentacji ? Po co wtedy niema frajdy z odkrywaniu nowości. A jak apdejt wejdzie to się zesrasz w gacie :)

@aw opłaca się czytać misje ;)?

Opublikowano

Już kiedyś była zapowiedź tego serwera:P tylko coś z tymi królestwami Wam nie wypaliło :D mam nadzieje, że teraz tego nie będzie :)

Opublikowano

@silver jesteś idiota czy tylko udajesz? Napisałeś ,ze śledzisz ich serwer od początku (hahaha) wypisales 1/3 nowości :) jakbys śledził ich od początku to byś napisał m.in. Bron 2-ręczna dla shamana na konia :) dziwne ze u cb tego niema co nie? Myślisz ,ze oni podadzą wszystko w prezentacji ? Po co wtedy niema frajdy z odkrywaniu nowości. A jak apdejt wejdzie to się zesrasz w gacie :)

@aw opłaca się czytać misje ;)?

Opłaca bo są powiązane.

Ghost Rider wersja metin:

4boyug.jpg

Opublikowano

Czy to ten serwer co miał wystartować już dawno temu, ale jakiś Szczęsny czy kto tam wykradł pliki? Ekipy z pm2, np. archaniola1?

Pozdrawiam, Bojek

Opublikowano

Vatahar daj mi tego ub lub przeczytaj jeszcze moją wiadomość. To jest odwołanie a ty powinieneś dać 2 szanse :)

Nie zapominajcie że gracz to jest żyła złota jak każdego tak zlejecie i nie dacie szansy to będzie kiepsko.

Opublikowano

Przecież gracze robią eq do expa aż wbiją max lv a potem dopiero do pvp więc w czym problem?

Aha to eq do expa będziesz miał w itemkach na 1 lv ?

Opublikowano

Vatahar daj mi tego ub lub przeczytaj jeszcze moją wiadomość. To jest odwołanie a ty powinieneś dać 2 szanse :)

Nie zapominajcie że gracz to jest żyła złota jak każdego tak zlejecie i nie dacie szansy to będzie kiepsko.

Ty nie jesteś graczem tylko serwerowym trollem który nic nie potrafi, no po za pisaniem, że jest koxem.

A z trolle to nie żyła złota tylko nerwy graczy i administracji.

PS Nikt nie powinien dostawać 2 szansy.

@DOWN: Pisałem o trollach i noobach na hackach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ty nie jesteś graczem tylko serwerowym trollem który nic nie potrafi, no po za pisaniem, że jest koxem.

Ty dostałeś trzecią o dwie za dużo?

Opublikowano

Przestań się dopierdalać do mnie zrobiłem Ci coś ? jesteś zerowcem i chuj by strzelił tego twojego WoW'a (Serwer).

Opublikowano

Zapomnij o tym.

Groziłeś, że nas zniszczysz, dawałeś dane administracji, zdjęcia(nieprawdziwe ale Ty sie upierałeś) + ubliżałeś mówiąc na nas gnojki, że nie powinniśmy być na tych stanowiskach itd.

Ale nie bd juz kłócił się.

Nie będzie UB i nie pisz na pw.

Opublikowano

TheNaid to twój piesek ? hahah

A wasze dane macie udostępnione gdzie kolwiek każdy ma do nich dostęp to o co spina ?

Opublikowano

No własnie za takie słowa dostałeś też bana.

Ale to tylko m.in.

Dobra, koniec.

Bana dostałem za takie śmieci ? Cycu wam groził pakietami a ja dostałem bana na IP za same wulgi można tak to nazwać ty jesteś Vatahar ładnie nie dojebany (Adrianku) :)

Opublikowano

Zapomnij o tym.

Groziłeś, że nas zniszczysz, dawałeś dane administracji, zdjęcia(nieprawdziwe ale Ty sie upierałeś) + ubliżałeś mówiąc na nas gnojki, że nie powinniśmy być na tych stanowiskach itd.

Ale nie bd juz kłócił się.

Nie będzie UB i nie pisz na pw.

haha i on po takim czymś ma czelność pisać że chce 2 szanse no sorry ale bez przesady :D współczuje wam pisania jego płaczu na pw który pewnie i tak jest :c

Serwer fajny mimo iż za hardami nie przepadam to może obczaję co i jak :D no i ktoś pisał o 2 ręce dla szamana na koniu to prawda? :D mógłby ktoś zapodać ss'a jak to wygląda xD

Opublikowano

W takim razie na twoim serwerze powinny byc pustki a jednak 100 osob dalo wam szanse ;-)

Topic@ Bedzie jakas wieksza kampania reklamowa?

Opublikowano

jak dla mnie zajebi*** serwer bo teraz wychodza takie na odpie*** aby zarobic

przydalo by sie tu dodac jakis dungeon lub dwa jeszcze;)

ps z czego bronie 75?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Dla osób które maja problem z nowymi setami na naszym serwerze... to powiem tak...

Z pewngo bosa leci zbroja na 80lvl po jej zrobieniu na +9 mamy kolejna zbroja nastepnie ta zbroje ulepszamy na +9 i mozemy przerobić na jeszcze nowsza...

Po xx lvl'ach gdy wejdziemy na nowa mape bedziemy mieli możliwość zdobycia nowej zbroi która takze robimy na +9 i tak dalej przerabiamy itp itd

System jest przemyślany i mocno urozmaicony aby nie bylo ze dropimy tylko stalke a potem ja monotonicznie przerabiamy...

Skoro Vat dał ss'a z serwera to i ja wam cos wstawie:

Zwiazki homoseksualne na serwerze :D

pre_1388089540__1226_212336.jpg

Potwierdzenie ze to bylo 2 mezczyzn:

pre_1388094056__1226_212354.jpg

Jak wam sie to podoba?

Jakies pytania? Postaram sie na nie odpowiedziec...

Zapraszam także na nasze wiki serwera: www.resthea.eu/wiki

Pozdrawiam

Rebi

jak dla mnie zajebi*** serwer bo teraz wychodza takie na odpie*** aby zarobic

przydalo by sie tu dodac jakis dungeon lub dwa jeszcze;)

ps z czego bronie 75?

Bronie 75 leca tez bezposrednio z ripera a wiec na 1 dt mozesz miec 2 bronie 75... niestety o Riperze jeszcze strona nie gotowa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...