Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i masz grosz racji.. Ale oni i nikt nie napisał że robili to przez rok () to znaczy że np robili co ileś tam dni np po 2h dziennie... A nie 24/7 przez cały rok...

@ topic:

Jak z klientem, Kiedy będzie i Jaka jest jego waga? Przekracza 1gb?

ja tam nie wiem dużo na ten temat ale patrząc na to obstawiam że pewnie 1,5GB ;)

Opublikowano

Może i masz grosz racji.. Ale oni i nikt nie napisał że robili to przez rok () to znaczy że np robili co ileś tam dni np po 2h dziennie... A nie 24/7 przez cały rok...

@ topic:

Jak z klientem, Kiedy będzie i Jaka jest jego waga? Przekracza 1gb?

Klient waży 1gb, mimo wielu nowości jego waga nie jest bardzo dużo.

Opublikowano

No teraz to trochę jestem zawiedziony na administracji :) Nie to, żebym coś sugerował ale z tego co teraz wywnioskowałem to stwierdzam że sam serwer jest fajny i to jest szał rynkowy :) Ale zachowanie ich jest nie na poziomie może powiem tak Vatahar słuchaj dostałem od ciebie bana na forum na "IP" Za to, że po prostu napisałem że administracja może dać za przeproszeniem dupy ? Chciałem tylko sprawdzić was czy jesteście odpowiedzialni jak na swój wiek :) Także twoje zachowanie jest jak najbardziej bardzo negatywne w stosunku do innych mam screena z waszego forum wrazie czego :)

Róbcie tak dalej.

Opublikowano

No teraz to trochę jestem zawiedziony na administracji :) Nie to, żebym coś sugerował ale z tego co teraz wywnioskowałem to stwierdzam że sam serwer jest fajny i to jest szał rynkowy :) Ale zachowanie ich jest nie na poziomie może powiem tak Vatahar słuchaj dostałem od ciebie bana na forum na "IP" Za to, że po prostu napisałem że administracja może dać za przeproszeniem dupy ? Chciałem tylko sprawdzić was czy jesteście odpowiedzialni jak na swój wiek :) Także twoje zachowanie jest jak najbardziej bardzo negatywne w stosunku do innych mam screena z waszego forum wrazie czego :)

Róbcie tak dalej.

mam nadzieje że masz wszystko, twoją prowokacje też ;)

Opublikowano

mam nadzieje że masz wszystko, twoją prowokacje też ;)

Jeżeli jesteście łatwo skłonni do poddania się przez prowokacje to serwera długo nie potrzymacie :) Jeżeli ktoś Cię prowokuje a ty jesteś słaby i poprzez tą swoją słabość pokazujesz na co Cię stać czyli dajesz bana na IP bo po prostu na nic innego Cię nie stać to znaczy że jesteś na złym stanowisku. Sam TreeN chciał zdjęcie Winchestera także nie wiem gościu chciałeś pokazać że jesteś kimś lepszym ? Bo masz range forumowy sługus administratorów ?

Opublikowano

każdy ma swoje kresy wytrzymałości może już go coś wkurzyło, po za tym znajdowanie danych osobowych wszystkich adminów a następnie pisanie tego na SB "by wszyscy zobaczyli" jest ok?

Po za tym to co dzieje się na SB nie oznacza że powtórzy się na serwie czy gdziekolwiek indziej, nawet na następny dzień pisząc na SB może być całkiem inna sytuacja

Opublikowano

każdy ma swoje kresy wytrzymałości może już go coś wkurzyło, po za tym znajdowanie danych osobowych wszystkich adminów a następnie pisanie tego na SB "by wszyscy zobaczyli" jest ok?

Sprawdzanie ich kresu wytrzymałości to coś złego ? Robie to prawie wszędzie by dowieść że administracja jest wiarygodna.

Jeżeli go coś wkurzyło nie powinien wyładowywać się na userach :)

Opublikowano

aha czyli pisząc z administracją zaledwie troszeczkę czasu oceniasz ich czy są dobrzy czy źli, więc powodzenia życzę z twoim ocenianiem i kończę już rozmowę bo to przeradza się po prostu w Spam na PW

Opublikowano

Po za tym to co dzieje się na SB nie oznacza że powtórzy się na serwie czy gdziekolwiek indziej, nawet na następny dzień pisząc na SB może być całkiem inna sytuacja

A ty ich prawnik że tak bronisz ? Skoro zwykłe pytanie czy administracja nie spiepszy serwera to już jest obraza majsetatu to wole nie wiedzieć co będzie po starcie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Słuchaj nawet przez proste pisanie jak to ująłeś można sprawdzić :) Oni po przez to pokazali już jak się zachowują.

Opublikowano

Róbcie tak dalej.

Gdy się zachowujesz jak debil to się dziwisz, że usuwają kompletnych noobów z serwera?

Osobiście jak byś u mnie na serwerze coś kombinował w tym stylu też byś wyłapał bana.

Btw sprawdzić sobie możesz co najwyżej czy masz kisiel w gaciach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdy się zachowujesz jak debil to się dziwisz, że usuwają kompletnych noobów z serwera?

Osobiście jak byś u mnie na serwerze coś kombinował w tym stylu też byś wyłapał bana.

Btw sprawdzić sobie możesz co najwyżej czy masz kisiel w gaciach.

Słuchaj gościu takimi tekstami podkreślasz jaki jesteś dorosły :) Może umiesz zrobić serwer lecz jesteś łepek jeszcze ;) Zresztą byłem świadkiem twojej powagi na team speaku.

Opublikowano

Róbcie tak dalej.

Widzisz hipokryto? Nie tylko my mamy taką reakcje na robienie sobie jaj z adminów. Rób tak dalej, a nie długo nie zalogujesz się na żaden z prywatnych serwerów.

@topic

No serwer na prawdę pełna powaga.

Gratuluję wszystkim.

Powodzenia :)

Opublikowano

Widzisz hipokryto? Nie tylko my mamy taką reakcje na robienie sobie jaj z adminów. Rób tak dalej, a nie długo nie zalogujesz się na żaden z prywatnych serwerów.

@topic

No serwer na prawdę pełna powaga.

Gratuluję wszystkim.

Powodzenia :)

Wy już pokazaliście tam u siebie na co was stać :) Wywalanie channeli bugi, oszustwa na administracji co równa się z waszym nie ogarem i nic więcej :)

Nie zaloguje się nigdzie hahaha ? grozisz mi ?

Opublikowano

Ten server już raz nie startował? Pytam bo coś mi się kojarzy, może błędnie..

Niby wszystko fajnie, ale jest jeden wielki minus.. System ulepszeń, a raczej dropu? Nie ulepszamy, a dropimy itemy.. Może system się sprawdza na serverach easy.. Chociaż i tak niektórzy się skarżą że wolą normalny system, tak tutaj.. Przy Hardzie z takimi bonami jakie każdy może zobaczyć.. Dropnę fajny, cały secik na jakiś tam lvl.. Wybonuję, a za 10 lvl od nowa trzeba.. Jak pisałem - na serverach easy gdzie są bony max to może się sprawdzać.. Ale nie na hardzie gdzie jest 5 wartości bonów.. To będzie jedna wielka mordęga..

Zbieram like ;x

Opublikowano

No przecież mówię że teraz się jarają tym serwerem, a jak przyjdzie start to po 3h zaczną hejtować że serwer chujowy :)

Ten serwer fajnie wygląda tylko na obrazku, a w rzeczywistości to nic specjalnego.

zapytaj tych, ktorzy testowali na alphie gdzie było kilka map... Ale za to jaki klimat był. Tak wliczam się w jedną z tych osób.

Takie ocenianie z dupy

Opublikowano

No przecież mówię że teraz się jarają tym serwerem, a jak przyjdzie start to po 3h zaczną hejtować że serwer chujowy :)

Ten serwer fajnie wygląda tylko na obrazku, a w rzeczywistości to nic specjalnego.

A co chcesz? Samoloty i kombajny? A może karabiny 3 woje światową lub 20? co ?

Pokaż serwer gdzie jest coś przebijającego to o 100%? Każdy jest dobry (no może nie te na gotowcach itp)

A tak to każdy ma coś w sobie innego i dobrego + swojego.

Opublikowano

A ty ich prawnik że tak bronisz ? Skoro zwykłe pytanie czy administracja nie spiepszy serwera to już jest obraza majsetatu to wole nie wiedzieć co będzie po starcie.

Pisałeś że nie wbijasz na serwer to po co sie udzielasz/??

Człowieku na serwerze nie byłeś nawet 1 min. a piszesz ze nic specjalnego. po czym to oceniasz? po 35% prezentacji serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...