Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla osób które hejtują serwer to powiem wam że tutaj wszystko jest wykorzystywane...

Nawet fabuła serwera ma swoje wykorzystanie w grze... gdzie pokazują się róznego typu pytania związane z fabuła serwera. Po poprawnej odpowiedzi zostajecie nagrodzeni nagroda... Pytań jest sporo a wiec przez cała gre będziecie mieli możliwość szybkiego wzbogacenia się.

pre_1388056366__ef54jl.jpg

pre_1388056409__p6gbap.jpg

Fajny motyw ale to się pojawia automatycznie co jakiś czas czy to jest Quest ?

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla osób które hejtują serwer to powiem wam że tutaj wszystko jest wykorzystywane...

Nawet fabuła serwera ma swoje wykorzystanie w grze... gdzie pokazują się róznego typu pytania związane z fabuła serwera. Po poprawnej odpowiedzi zostajecie nagrodzeni nagroda... Pytań jest sporo a wiec przez cała gre będziecie mieli możliwość szybkiego wzbogacenia się.

pre_1388056366__ef54jl.jpg

pre_1388056409__p6gbap.jpg

Ooooo wreszcie ludzie zaczną czytać misje :p naprawde ciekawe rozwiązanie :)

Opublikowano

Sorry ze pytalem ale nie zauwazylem w prezentacji . Kiedy start ??

Gamoniu na 1 stronie jest napisane, że 29 grudnia ;)

Startuje w moje Imieninki xD

Opublikowano

Gamoniu na 1 stronie jest napisane, że 29 grudnia ;)

Startuje w moje Imieninki xD

Że kolega nie zauwazył w prezentacji startu serwera to nie trzeba go odrazu wyzywać o guminków. Trochę kultury.

Nikogo tez nie obchodzi to że są własnie wtedy Twoje imieniny.

Co z tego, że było jak zostało pod koniec serwera około 100-150.

Tu nie chodzi o to ile będzie na starcie tylko o to ile z tych osób zostanie, a przy 6 królestwach + to, że jest to serwer hard to te 2,5k jak dla mnie to minimum żeby to wypaliło.

Czasy się zmieniły i ludzie nie chcą grać na easy tylko, bo tam przeważnie nikt nie pilnuję i administracja ma na to wypieprzone.

Przy 6 królestwach musiało by być około 4k graczy, co jest możliwe, lecz bardzo trudne do zrealizowania, bo najwiecej graczy na serwie to było 3,5k.

Wszystko okażę się w praniu że tak powiem.

Opublikowano

Ooooo wreszcie ludzie zaczną czytać misje :P naprawde ciekawe rozwiązanie :)

W bajki wierzysz?

@ Projekt fajny tylko, żeby nie było problemów z modelami na 2.4 :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Mam pewną informację .

Wczoraj pod wieczór przestawiłem sobie kalendarz i dzisiaj jest 29 :)
Ładnnie prosze o CLIENTA !
Chce nakurwiac :)
Dajcie ten start dziś około 20 :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Podaliście date startu lecz nie podaliście godziny :) Także skąd mam wiedzieć o której czekać na serwer?

Opublikowano

Mam pewną informację .

Wczoraj pod wieczór przestawiłem sobie kalendarz i dzisiaj jest 29 :)

Ładnnie prosze o CLIENTA !

Chce nakurwiac :)

Dajcie ten start dziś około 20 :D

Oficjalnie ogłasza iż jesteś szybszy o 3dni od wszystkich ludzi na świecie.

Powiesz mi, co się wydarzy w jutrzejszym odcinku M jak Miłość? Haha.

Dziś jest 26 Kolego.

Serwer wygląda wporządku, wpadnę, zobacze, może zagram.

Powodzenia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szczerze serwer może i fajny hard ludzie porównujągo do Astium. Serwer Tenmy miał popierwsze reklame u sb na kanale gdzie odubgowywał bugfixy i to znalazło u ludzi rozgłoś nowe tabelkii z ilościami zabitych mobów itp , dużo nowych nowości z petami itp.

Ten serwer różni się fabuła ,ale napewno nie przekroczy magicznej liczby 1.5k ludzi na serwerze ,ponieważ nie ma czegoś tego co miał np Astium .

Jednak życze powodzenia i 5k ludzi na starcie

Opublikowano

Up zamilcz kurwa twoja opinia to chuja prawda bol dupy czy co kurwa ?

Kultury trochę, nie jesteś u siebie w domu.

Opublikowano

Up zamilcz kurwa twoja opinia to chuja prawda bol dupy czy co kurwa ?

Kurwa zamknij morde poprostu wyrażam swoją opinie i po to jest te forum imbecylu.

Czy na serwerze GM będą mieli zablokowaną komęndy /i itp?

Opublikowano

Kurwa zamknij morde poprostu wyrażam swoją opinie i po to jest te forum imbecylu.

Czy na serwerze GM będą mieli zablokowaną komęndy /i itp?

GM nie może mieć zablokowanych komend, iż bardzo mu są potrzebne, więc jest to nie możliwe.

Opublikowano

Wow po 1,5 wkońcu rusza? Naprawde Gzz a tak serio to grałem na testach tych pierwszych wiec moze wbije obczaic co i jak

Opublikowano

Że kolega nie zauwazył w prezentacji startu serwera to nie trzeba go odrazu wyzywać o guminków. Trochę kultury.

Czasy się zmieniły i ludzie nie chcą grać na easy tylko, bo tam przeważnie nikt nie pilnuję i administracja ma na to wypieprzone.

Przy 6 królestwach musiało by być około 4k graczy, co jest możliwe, lecz bardzo trudne do zrealizowania, bo najwiecej graczy na serwie to było 3,5k.

Na CsYt2 było po 10k graczy ;>

Opublikowano

Pozwoliłem sobie streścić w jednym małym poście wasz serwer.

• prawie wszystkie nowe mapy
  • ciekawa własna fabuła
  • 6 królestw
  • system równowagi
  • zmienne środowisko
  • mod graficzny
  • dungeonów nowych to wg. nie posiadacie
  • system translokacji aka pierścień teleportacji w innej formie.
  • mrożenie gry
  • zielarstwo
  • system konny czyli poprostu inne robienie konia , a nie system.
  • jedna zajebiście duża mapa do expa na wyższe lvle

I to wam zajęło ponad rok ? Nie wypisuje już systemu ulepszeń bo to już inna sprawa. Szczerze myślałem że bardziej się wysilicie.

Pozdrawiam Arcziego kłamce.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

O tym mówię.

Gdyby ten serwer startował w formie easy/medium, coś na styl diamonda to wyszłoby im to na lepsze i nam też i wtedy te 6 królestw MOŻE by wypaliło bo teraz to nawet z tym systemem równowagi podejrzewam, że ludzie i tak będą grać w tych samych królestwach, a liczba graczy nie przekroczy 1,5k.

Zresztą można popatrzeć na serwery i po samym fakcie, że znaczna część nowych serwerów, które się utrzymują są właśnie serwerami easy/medium można stwierdzić, że robienie harda jest w tych czasach nie opłacalne bez bardzo dobrej reklamy, której póki co tutaj w ogóle nie widzę.

Opublikowano

Oficjalnie ogłasza iż jesteś szybszy o 3dni od wszystkich ludzi na świecie.

Powiesz mi, co się wydarzy w jutrzejszym odcinku M jak Miłość? Haha.

Dziś jest 26 Kolego.

Serwer wygląda wporządku, wpadnę, zobacze, może zagram.

Powodzenia.

xD:D Jest 26 :D Ale chciałbym już pograc :) Tylko niewiadomo kiedy ten start ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

O tym mówię.

Gdyby ten serwer startował w formie easy/medium, coś na styl diamonda to wyszłoby im to na lepsze i nam też i wtedy te 6 królestw MOŻE by wypaliło bo teraz to nawet z tym systemem równowagi podejrzewam, że ludzie i tak będą grać w tych samych królestwach, a liczba graczy nie przekroczy 1,5k.

Zresztą można popatrzeć na serwery i po samym fakcie, że znaczna część nowych serwerów, które się utrzymują są właśnie serwerami easy/medium można stwierdzić, że robienie harda jest w tych czasach nie opłacalne bez bardzo dobrej reklamy, której póki co tutaj w ogóle nie widzę.

Masz racje. Do tego pozwole sobie zacytować słowa jednego z adminów : "18 lvl wbijesz w 3h grając od zera" . Nie wiem jak wy , ale wydaje mi się że szybciej na plu wbije lvl. Wiem sporo o tym serwerze bo od początku śledze jego projekt.

Opublikowano

Pozwoliłem sobie streścić w jednym małym poście wasz serwer.

• prawie wszystkie nowe mapy
  • ciekawa własna fabuła
  • 6 królestw
  • system równowagi
  • zmienne środowisko
  • mod graficzny
  • dungeonów nowych to wg. nie posiadacie
  • system translokacji aka pierścień teleportacji w innej formie.
  • mrożenie gry
  • zielarstwo
  • system konny czyli poprostu inne robienie konia , a nie system.
  • jedna zajebiście duża mapa do expa na wyższe lvle

I to wam zajęło ponad rok ? Nie wypisuje już systemu ulepszeń bo to już inna sprawa. Szczerze myślałem że bardziej się wysilicie.

Pozdrawiam Arcziego kłamce.

Może i masz grosz racji.. Ale oni i nikt nie napisał że robili to przez rok () to znaczy że np robili co ileś tam dni np po 2h dziennie... A nie 24/7 przez cały rok...

@ topic:

Jak z klientem, Kiedy będzie i Jaka jest jego waga? Przekracza 1gb?

Opublikowano

Może i masz grosz racji.. Ale oni i nikt nie napisał że robili to przez rok () to znaczy że np robili co ileś tam dni np po 2h dziennie... A nie 24/7 przez cały rok...

@ topic:

Jak z klientem, Kiedy będzie i Jaka jest jego waga? Przekracza 1gb?

My się chyba nie zrozumieliśmy. Mi chodziło o ilość rzeczy na serwerze i długość ich tworzenia który jest brany pod uwagę od startu projeku serwera do jego wystartowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...