Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podaj adres konta bankowego.... niech kazdy kto moze da po kilka złoty.... chyba ze da sie w jakis latwiejszy sposob... mozna za server placic paysafecardem? to wiesz kazdy kupi ile tam dusza zapragnie i wysle ci kod meilem... a nie placic za gre... niech kazdy ma rowne szanse i grajmy dla zabawy... a nie jak jest na sfgame

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze, akurat jak pojawiły się itemy nie mam kasy, dobra, mniejsza, zaczęła się prawdziwa gra, powodzenia wszystkim w dalszych poziomach! :)

Opublikowano

Marcel myślę że w pierwszej kolejności musisz zainwestować w maszynę.

Kurcze, akurat jak pojawiły się itemy nie mam kasy, dobra, mniejsza, zaczęła się prawdziwa gra, powodzenia wszystkim w dalszych poziomach! :)

Prawdziwa gra się zacznie jak wszystko będzie skończone.

Opublikowano

Co jak co ale mag to przewyższa warriorów i hunterów. Żeby 73 Hunter nie mógł pokonać maga 50lv? Zbalansujcie to.( Itemy full dex, cały gold wydany w staty)

Opublikowano

Serwer jest caly zbugowany, zlagowany. Ranking wszystko. Najpierw naprawcie potem robcie ten serwer. moja opinia..

chłopie to sa testy.... nie pasuje, nikt nie kaze Ci grac ;)

Opublikowano

Co jak co ale mag to przewyższa warriorów i hunterów. Żeby 73 Hunter nie mógł pokonać maga 50lv? Zbalansujcie to.( Itemy full dex, cały gold wydany w staty)

Przedmioty zostały dziś dodane. Serwer jest cały czas rozwijany i weź pod uwagę to że wszystko jest pisane od zera ;)
Opublikowano

mam takie 3 pytania:

czy zamierzasz wprowadzić epickie rzeczy?

czy zamierasz wprowadzić potki??

czy zamierzasz wprowadzić drop z lochów??

to tyle

@EDIT:

przed chwilą z 4 lochu z 1 moba dropną mi itemek heh ale nie epicki :(

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Serwer jest caly zbugowany, zlagowany. Ranking wszystko. Najpierw naprawcie potem robcie ten serwer. moja opinia..

to jest beta chłopie a nie oficjalny start . Na pierwszej stronie jest napisane że jest kupę błędów które będą stopniowo usuwane ...

75775358773159538492.png

Opublikowano

Odkąd wprowadzili itemy nie da się grać tyle ludzi przybyło... takie lagi że masakra

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

No właśnie teraz laguje strasznie :/ I trochę zdziwiło mnie jak nie mogę zorwalić 9 potwora z 3-lochów a mam 84 lvl zwiad i dobre staty !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...