Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo wystarczylo zmienic 1 linijke kodu, ale jednak potrzeba troche wiecej nad typ popracowac aby bylo bez takich bugow...

Opublikowano

Mam dwa pytania dotyczące tych itemów

Czy np . Czy przedmioty bedą dostosowane do poziomu ? Chodzi mi o to czy na 100 lvl będę mógł kupić drewniany miecz xD . I czy staty będą dostosowane do poziomu?

nostaleh.png
Opublikowano

Mam dwa pytania dotyczące tych itemów

Czy np . Czy przedmioty bedą dostosowane do poziomu ? Chodzi mi o to czy na 100 lvl będę mógł kupić drewniany miecz xD . I czy staty będą dostosowane do poziomu?

Staty sa dostosowane pod poziom, ale drewniany miecz nadal mozesz miec na kazdym poziomie. Nie jest to az tak wazne na chwile obecna.

Jak Pan Marcel mówił (albo pisał :D), dodawanie itemków zajmuje mu tyle czasu, ponieważ je balansuje.

Raczej pisanie sytemu kompletnie od zera zajmuje tyle czasu. balansu jeszcze w sumie nie ma zbyt dobrego
Opublikowano

Ahh, dzięki za info :D Śmiesznie będzie, gdy np. na 500 lv trafi się komuś "Legendarny Patyk Tajemniczych Supermocy Zbyszka spod Monopolowego" ze statami 1-1, +1 do wszystkich statów :O

Opublikowano

Mam pomysl.... moze dodaj mozliwosc wyslania na hosting sms mp. 2-3zl (zawsze cos) za np. 1mln gold czy tam 10k grzybow

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Za chwile dodam na serwerze lustro dla wszystkich odrazu uzbierane. Nie bedzie go widac, ale bedziecie mogli go uzywac. Prosilbym was o sprawdzenie czy dziala i czy nie zmienia wam plci.

Mi to lustro jakoś nie działa. Podczas robienia warty dalej nie mogę atakować na arenie a lochy mogłem robić już wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...