Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podkrecilem troche expa, za nisko byl ustawiony. Nie wiem czy jest sens kupywania vps'a jak jeszcze tyle do roboty zostsalo...

2900 zarejestrowanych uzytkownikow.

bw_shakesh_today.png

Opublikowano

No, troszke ten exp jest slaby i to bardzo..

@Offtopic

Panie Marcelu, ile kosztuje taki vps Bym moglbyc sponsorem w przedziale cenowym 50-500zl.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Offtopic

Panie Marcelu, ile kosztuje taki vps Bym moglbyc sponsorem w przedziale cenowym 50-500zl.

Zależy jaki vps...za 59 zł masz takiego vps

4CPU

3GHZ na rdzeń

PROCESOR

2 GB DDR3
PAMIĘĆ RAM

2 GB
VSwap
200 GB
POJEMNOŚĆ HDD
2 TB
TRANSFER MIES.
Przepustowość łącza 100 Mbps Jak ktoś chce niech pisze pw o tego vpsa bo na forum chyba nie można takich linków wstawiać

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

@Offtopic

Z checia bym skorzystal, ale jeszcze nie teraz. Za wczesnie na takie inwestycje, wole skonczyc przynajmniej gildie, system walk i zbalansowac gre pod wzgledem klass, expa i golda. Chyba ze bylaby zamknieta beta, 100 graczy by sie wpuscilo ktorzy by testowali i szukali bugow

Opublikowano

Z checia bym skorzystal, ale jeszcze nie teraz. Za wczesnie na takie inwestycje, wole skonczyc przynajmniej gildie, system walk i zbalansowac gre pod wzgledem klass, expa i golda. Chyba ze bylaby zamknieta beta, 100 graczy by sie wpuscilo ktorzy by testowali i szukali bugow

The transfer limit of the hosting was exceeded (almost). Server will be off for now. Dziękujemy, pograne :D

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Zostalo jeszcze okolo 2-5%, ale wole to zostawic. Jak ktos wejdzie na strone, to bedzie przynajmniej mogl wejsc na forum przez link i zobaczyc co sie dzieje

Opublikowano

Bedzie closed beta. Postawie serwer na swoim kompie przez hamachi, bedzie online codziennie do polnocy od 16, czasami wczesniej. Wpuszcze okolo 20-30 osob, moze wiecej, zalezy ile bedzie chcialo.

Jezeli chcecie wziasc udzial, to pomozcie mi szukac troche info. Mianowicie potrzebne mi staty mobow z lochow gildyjnych (poziom, klasy, staty, atak, jakie bronie maja) i bronie potforow ze lochow zwyklych. W tym drugim przypadku najlepiej screenshot wrzucic. Kto pomoze ma gwarantowany dostep do serwera.

Opublikowano
http://sfgame-maxlord.blogspot.com/p/spis-potworow.html

Spis potworów + zdjęcia

http://sfgame-maxlord.blogspot.com/p/lochy-gildii.html

Lochy gildii + zdjęcia

forum.sfgame.pl/showthread.php?t=30242

Lochy gildii statystyki

http://pl.4m7.de/sammelalbum/dungeons.php

Normalne loch ładnie opisane statystyki

Mam nadzieje że będę pierwszy. Jak podasz jakiś kontakt to mogę szukać co potrzeba znacznie szybciej :P

Opublikowano

Jak niechcesz skorzystac, ja ci wplacam pieniadze, a ty odpalasz dalej serwa i robisz tak ja kwczesniej, spokojnie ja nie wycofuje sie po 2-3 dniach zmieniam pasy itp. Jestem uczciwy, bylem i bede. Moge kupic nawet tego VPS za 100zl i oplacic juz na 3 miesiace za ok 400zl..

Ale dobrze, nie to przeciez nie bede prosil sie.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Mowie ze nie ma sensu teraz... Praktycznie nic nie ma, zero balansu, ludzie pograja 2-3 dni i sie skonczy bo sie im znudzi. Chyba ze chcesz kase ladowac w serwer na ta zamknieta bete to prosze bardzo, ale wszystkich tam nie wpuszcze bo bedzie balagan. Jak juz mam wypuscic serwer dla wszystkich to chce aby byl grywalny

Opublikowano

Serwer nie wiadomo kiedy bedzie. Jak juz wspomnialem, jak bedzie grywalny to udostepnie. Ale kiedy to nastapi, to sam nie wiem. A co do tych linkow, to wlasciwie nic w nich nie ma czego mi brak, wiec mozecie szukac dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...