Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzucam to, nie mam po co tego kontynuowac. Temat mozna zaknac

Masz całkowitą racje i w pełni cie rozumiem, lepiej stworzyć projekt który przyniesie jakiś dochód a nie robić coś charytatywnie co i tak nie ma większego sensu. 

Dlaczego nie ma po co robić, tyle już zrobiłeś to dokończ

Ty już lepiej skończ, bo widać ze wbijanie postów na forum to całe twoje życie. Wątpię żeby chociaż złotówkę na tym zarobił, wypowiadasz się a jesteś niedoinformowany. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo nie ma sensu. Nie mam nawet serwera, a mowilem juz nie raz ze nie mam zamiaru w to inwestowac wiecej niz moj czas.

Gdyby ktos chcial kupic to co mam dotychczas lub wiecej pisac na pw.

Opublikowano

Masz całkowitą racje i w pełni cie rozumiem, lepiej stworzyć projekt który przyniesie jakiś dochód a nie robić coś charytatywnie co i tak nie ma większego sensu. 

Ty już lepiej skończ, bo widać ze wbijanie postów na forum to całe twoje życie. Wątpię żeby chociaż złotówkę na tym zarobił, wypowiadasz się a jesteś niedoinformowany. 

Z takimi odzywkami to uważaj sobie, lepiej wiem o co chodzi lepiej niż ty.

@Marecel przecież proponowali ci vps

Opublikowano

Tak proponowali mu vps lecz raz już go oszukali :)

Nie wiem dlaczego to rzucasz :)

Zresztą są osoby które z chęcią pograją i na tym co jest 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie rozśmieszaj się, bo jedyne co potrafisz to spamować na forum. Udajesz wielkiego programistę a nie potrafisz utworzyć sieci hamachi. Ty nic nie wiesz i jeszcze podwyższasz sobie datę urodzin bo chodzisz do podstawówki.

Opublikowano

Właśnie dziwie siędlaczego rzuca to, nich to dokończy przynajmniej

Nie rozśmieszaj się, bo jedyne co potrafisz to spamować na forum. Udajesz wielkiego programistę a nie potrafisz utworzyć sieci hamachi. Ty nic nie wiesz i jeszcze podwyższasz sobie datę urodzin bo chodzisz do podstawówki.

'Nie rozśmieszaj się' - Chyba powinno być Nie rozśmieszaj mnie.

Nie potrafie robić sieci hamahi bo jak coś pisałem to sprawdzałem na wbudowanej przeglądarce w kedzie

Nie podwyższam sobie wieku, możemy sie spodkać to sie przekonasz

I TO NIE JA MAM BIEBERA NA AVATARZE

Opublikowano

Właśnie dziwie siędlaczego rzuca to, nich to dokończy przynajmniej

'Nie rozśmieszaj się' - Chyba powinno być Nie rozśmieszaj mnie.

Nie potrafie robić sieci hamahi bo jak coś pisałem to sprawdzałem na wbudowanej przeglądarce w kedzie

Nie podwyższam sobie wieku, możemy sie spodkać to sie przekonasz

I TO NIE JA MAM BIEBERA NA AVATARZE

To nie ja piszę głupie posty nie na temat tylko po to żeby wbić 1 posta więcej, bo mnie te forum w chuj obchodzi. Właśnie dla takich ludzi jak ty ustawiłem taki avatar.. 

Tym bardziej każdy widział twoje poprzednie posty wiec teraz nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo każdy wie kim jesteś.

ps: koniec dyskusji.

Opublikowano

Bo nie ma sensu. Nie mam nawet serwera, a mowilem juz nie raz ze nie mam zamiaru w to inwestowac wiecej niz moj czas.

Marcel, i bardzo dobrze na tym i tak nie zarobisz a jak bedziesz chcial sprzedac to Ci bana jeszcze wylepia na forum, a na epvp oszukuja juz.

I tak z tego nic nie miales tyle ze zrobiles duzo ale ludzie i tak zamiast bugi zglaszac, problemy to tylko grali sobie a Ty traciles czas..

Kojot, prosze Cie ty przestan bo nabijasz posty bezsensowe a wiesz ze serwer bedzie wtedy kiedy marcel doda cos itp, Ty zwlaszcza chcesz aby marcel serwer wlaczyl zebys mogl sobie pograc..

Demont twoje wypowiedzi sa niena miejscu. Tez bys skonczyl ten flamewar i sie wyluzowal bo po twoich postach sadze ze masz 50+%

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Marcel jak juz nic nie masz zamiaru robic to udostepnij pliki.

Po co maja sie marnowac :)

Pliki napewno nie zostana udostepnione za free

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się jak Marcel napisał że nie będzię poświęcał na to czasu.Jak chcecie coś więcej poprostu kupcie lub sami zróbcie te pliki i problem z głowy. NIECH JAKIŚ ADMIN TO ZAMKNIE BO SIĘ ROBI SPAM(najlepiej do kosza).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...