Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh czy wy zrozumiecie?? Gdy server bedzie w miare grywalny admin zainteresuje sie VPS' em

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Po raz 12512515125 Server off Beta testy dla testerów.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Sieci hamachi już stoją trzeba czekać tylko na Admina

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Wybieralem osoby aktywne w tym temacie, ktore cos wnosily. Moge jeszcze sporo osob zaprosic, ale nie byle kogo... Nie chce sobie balaganu robic ktory bede pozniej tylko musial sprzatac.

Opublikowano

Boze.. Wy pleciecie jakies szajsy. jak nie jest chetnym na VPS.. Ja mu oferowalem ze kupic moge..

Pisał parę razy że dopero jak serwer bedzie grywalny..

"Z checia bym skorzystal, ale jeszcze nie teraz. Za wczesnie na takie inwestycje, wole skonczyc przynajmniej gildie, system walk i zbalansowac gre pod wzgledem klass, expa i golda. Chyba ze bylaby zamknieta beta, 100 graczy by sie wpuscilo ktorzy by testowali i szukali bugow"

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Wybieralem osoby aktywne w tym temacie, ktore cos wnosily. Moge jeszcze sporo osob zaprosic, ale nie byle kogo... Nie chce sobie balaganu robic ktory bede pozniej tylko musial sprzatac.

Wydaje mi się że za szybko wybierałeś ludzi do bety. Powinieneś jakoś sprawdzić czy ludzie którzy graja, maja jakieś doświadczenie postacie na globalu itp. ofc jest top tylko moje zdanie. Czekam na efekty.

2sbu2dv.png

Opublikowano

On wybierał ludzi którzy mu pomagali w np . Statach mobów w lochach, broniach mobów itp . A nie tych którzy napisali " Ja chce być testerem " a nawet nic nie pomogli .

nostaleh.png
Opublikowano

Ale dużo osób chciało się zadeklarować do pracy nad tym serwerem, ale ty nie dawałeś znaków że oczekujesz pomocy. Pytałem się czy będzie ci potrzebna pomoc grafika to nic nie odpisałeś. Do pomocy jest wielu chętnych.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Ale dużo osób chciało się zadeklarować do pracy nad tym serwerem, ale ty nie dawałeś znaków że oczekujesz pomocy. Pytałem się czy będzie ci potrzebna pomoc grafika to nic nie odpisałeś. Do pomocy jest wielu chętnych.

Najpierw spójrz na to co napisałeś ... on nie szukał pomocy z jakąś "Grafiką" bo po co mu to? skoro on wzoruje się na globalu sf .. chciał pomocy ze strony lochów i tym podobnych np jakie potwory są na danym lochu jakie mają staty i te sprawy

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...