Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcel bronie będziesz robił na zasadzie generatora ?
Teraz trochę lipa jak 3-4 osoby testują bronie i w rankingu ich się nie da pokonać.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom niestety żeby były tylko itemy gitara by była gość by na tym serwie zbił by fortune. :D

Liczę na niego i żeby przeniósł go na inny hosting żeby weszło z 10000 luda. kolo trzepie kase nawet do pracy nie będzie musiał chodzić xD

Może weś jak robisz jakieś aktualizacje pisz w swoim pierwszym poście i napisz date masz + o demnie

Opublikowano

Problem z rankingiem mianowicie gdy chcemy wyszukać jakiegoś gracza wpisujemy nick i nie przenosi nas automatycznie do niego ale myślę że to nie żaden problem :) No właśnie jak z grzybkami, jak je można doładować ? ZAPRASZAM DO GILDII 100% TRENER I SKARBIEC :) Pisać do Blunt

Opublikowano

Widze ze grzybkow wam brak, wiec podbije wszystkim obecnie zarejestrowanym do 2k :) Grzybkow jak narazie nie da sie doladowac. O bugach ktore wspomnieliscie wiem, ale narazie je zostawie, bo chce jak najszybciej itemy/sklepy skonczyc. Tak na marginesie, myslicie ze ktokolwiek chcial by kupic grzybki na takim prywatnym serwerze?

Opublikowano

Jak juz piszemy co nie tak to u mnie nie mozna ani robic lochow, ani atakowac nikogo :D probowalem wpisywaniem i po prostu atakuj z profilu postaci i nic :/ i jak ktos wspomnial, przy zalozeniu gildi mamy tylko ofa a nie lidera :) ale gratuluje checi i pomyslu ! bardzo dobrze ci idzie :D

Opublikowano

Widze ze grzybkow wam brak, wiec podbije wszystkim obecnie zarejestrowanym do 2k :) Grzybkow jak narazie nie da sie doladowac. O bugach ktore wspomnieliscie wiem, ale narazie je zostawie, bo chce jak najszybciej itemy/sklepy skonczyc. Tak na marginesie, myslicie ze ktokolwiek chcial by kupic grzybki na takim prywatnym serwerze?

A można używać programu klikającego do rozdawania stat :p

Opublikowano

Proponuję ci zrobić wszystko w grze za złoto a już takie dodatkowe rzeczy typu przedmioty epickie za grzyby. Ale nierób tak by osoba która zapłaci już była top1 ;) Nie zapomnij że większość osób będzie chciało się pobawić na takim serwerze i sprawdzić jak to jest na wyższych poziomach bo ciężko im wbić na oficjalnym.

Pamiętaj że mało kto będzie chciał inwestować w prywatny serwer jeżeli będzie mógł za podobną cenę rozwinąć swoją postać na globalnym serwerze (tylko troche dużej :P)

Jeżeli chcesz to mogę ci zrobić listę najważniejszych rzeczy do zrobienia które utrudniają grę. Domyślam się że masz ekipę od tego.

Dodaj jak możesz każdemu po 5k grzybów i żeby można kupować piw ile się chce

Bez przesady. Dobrym pomysłem będzie by można wypić 20 piw ale nie ile się chce bo ktoś siądzie na kilka godzin i skończy się zabawa :)

Znów jestem drugi przez to że oni mają przedmioty a ja nie. :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Myślę że kupiły by ktoś grzybki a to była by kasa dla ciebie abyś wykupił hosting strony :D i wszystko gitarka ;) Dodaj jakąś broń mi :D ahha i innym oraz nie moge atakować lochów napisałem ci na PW. Pozdrawiam :D DOBRA ROBOTA :)))

Opublikowano

Ja ci powiem tak jak na globalu masz za sms około 60 grzyba to tu dodać 200 wiecej myśle że nie 1 by chciał sobie kupić

Niema coś takiego sensu no chyba że dobrze zrobi by np. Gildie ulepszać tylko za złoto i wszystkie przedmioty za złoto a epickie tylko za grzybki. (darmowe epiki z lochów i wc)

Opublikowano

Mi też mógłbyś dać jakąś broń nick Panagis

Po co sępicie bronie i zawracacie dupe skoro wszyscy czekają na gotowe już wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...