Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja do gildi DOPY otwarta!!! Co Mogę zaoferować? Miła atmosfer. Niebawem częste wojny, lochy gildijne. Posiadamy kanał TeamSpeak3!!! Wystarczy napisać do gracza MeeMag w treści wpisując GILDIA. Ip Kanału- 91.121.166.80 ,kanał nr.10 hasło dopyteam. Zapraszam!!!

A poco komu teamspeak do tej gry :/ yyyy LOL przecież to jest przeglondarkowa jeszcze obrazkowa. jak by to był metin czy coś to tak ale nie w takiej grze.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rekrutacja do gildi DOPY otwarta!!! Co Mogę zaoferować? Miła atmosfer. Niebawem częste wojny, lochy gildijne. Posiadamy kanał TeamSpeak3!!! Wystarczy napisać do gracza MeeMag w treści wpisując GILDIA. Ip Kanału- 91.121.166.80 ,kanał nr.10 hasło dopyteam. Zapraszam!!!

serio ts to już przesada czat gildijny wystarczy jak juz bedzie działać a narazie mozna np zrob ic konfe na gg :P

Opublikowano

Jak coś znalazłem bugi i niedociągnięcia..

Gildia:

- nie można zmienić praw innych graczy.

- katapulta nie może być załadowana.

- Nie da się zmienić opisu.

- Nie da się atakować innych.

- czat niedostępny.

Ogólnie.

- w hali sław nie da się przesunąć na dół listy gildii

- w hali sław nie można na inną gildię kliknąć pokazać jej profil i ile mają graczy

jak na razie to tyle jak coś jeszcze zobaczę dopisze

Opublikowano

Jak coś znalazłem bugi i niedociągnięcia..

Gildia:

- nie można zmienić praw innych graczy.

- katapulta nie może być załadowana.

- Nie da się zmienić opisu.

- Nie da się atakować innych.

- czat niedostępny.

Ogólnie.

- w hali sław nie da się przesunąć na duł listy gildii

- w hali sław nie można na inną gildię kliknąć pokazać jej profil i ile mają graczy

jak na razie to tyle jak coś jeszcze zobaczę dopisze

możliwe że nie możesz przesunąć na dół bo jest tylko 15 gldi

Opublikowano

Itemy gotowe. Narazie bedzie tylko 1 stat w kazdym itemie dopasowany do poziomu postaci, epikow nie ma a cena za kazdy item taka sama. Mozna losowac nowy towar za grzybka, kupywac i sprzedawac itemy. Armor jeszcze w gre nie wchodzi wiec kazdy item ma taki sam. Co do systemu walki, na ktory beda napewno wrzyscy zwiadowcy i wojownicy narzekali, to nie jest jeszcze skonczony. Blokow i unikow nie bedzie przez dobra chwile. Dodalem rowniez lustro (nie trzeba zbierac kawalkow, ma sie cale odrazu) oraz poprawilem skipowanie zadan.

Update bedzie na serwerze w przeciagu 10 min od napisania tego postu

Edit:

Jeszcze dzis bylo okolo 600 zarejestrowanych uzytkownikow, a teraz jest 2 razy tyle, i robia sie lagi... Online jest prawie 200 w tej chwili, a hosting jest za 5 zeta :). A do tego kod nie zoptymalizowany wcale. Chyba bedzie to trzeba jakos ograniczyc

Opublikowano

Jest tak że gdy przeciągniesz odrazu ze sklepu np hełm na głowe to pokazuje że to jest broń i trzeba jeszcze raz przeciągnąć.

Daj wszystkim awanturniczość na 100 bo zanim weszły itemy to już jej nie mam i nawet nie mam za co ich kupić

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

A nie masz grzybów?? xD

Już mam 10/10 kufli wypitych

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Panie Marcelu niech pan zresetuje serva od nowa i doda grzybiarza moja propozycja brzmi na start 300 grzybów sms 2zł=100grzybów

5zł =500gryzbów 10zł =1200grzybów =20zł =2500 grzybów stwierdzam że co 2 gracz dołoży się do utrzymania tego serva :)

edit:

chodzi tu głównie o zarobek na utrzymanie servera

Opublikowano

Panie Marcelu niech pan zresetuje serva od nowa i doda grzybiarza moja propozycja brzmi na start 300 grzybów sms 2zł=100grzybów

5zł =500gryzbów 10zł =1200grzybów =20zł =2500 grzybów stwierdzam że co 2 gracz dołoży się do utrzymania tego serva :)

Światny pomysł, dzięki temu zarobisz na VPS na którym będzie mógł stać serwer.

Taki VPS za 35zł spokojnie utrzyma z 500graczy

Opublikowano

Jest BETA! W sumie powinienem to nazwa alfa nawet... Nic nie bede resetowal, jak serwer bedzie w miare gotowy to sie pomysli. A hosting w takim tepie padnie w przeciagu paru dni (chodzi o limit transferu)

Opublikowano

A nie masz grzybów?? xD

Albo chociaż wyzeruj wypite kufle ; d

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Jest BETA! W sumie powinienem to nazwa alfa nawet... Nic nie bede resetowal, jak serwer bedzie w miare gotowy to sie pomysli. A hosting w takim tepie padnie w przeciagu paru dni (chodzi o limit transferu)

To może kup jakiś lepszy czy coś...

Dasz 100awki?

Opublikowano

Dlaczego na woju z eq bije po 200 ?

a jaki masz poziom eq i staty? i kogo biłeś ?

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...