Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista bugow jakie znalazlem (i bledow):

-W gildii pokazuje ciagle 0 wplaconych grzybow i gold mimo wplacenia jakiejs iloscio

-Zalozyciel gildii dostaje ofa

-Wplaty do gildii oraz zakonczenie misji grzybem sa widoczne dopiero po ponownym wejsciu w ta zakladke

-Wierzchowiec nie zuzywa sie (w sensie dni do konca), przynajmniej u mnie...

-W karczmie gdy mamy % do pd mozemy dostac pd z przecinkiem np. 17963,9 mimo to nie dolicza np. 0,9xp i 0,2 xp z dwoch misji jako +1xp

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-W gildii pokazuje ciagle 0 wplaconych grzybow i gold mimo wplacenia jakiejs iloscio

-Wplaty do gildii oraz zakonczenie misji grzybem sa widoczne dopiero po ponownym wejsciu w ta zakladke

-W karczmie gdy mamy % do pd mozemy dostac pd z przecinkiem np. 17963,9 mimo to nie dolicza np. 0,9xp i 0,2 xp z dwoch misji jako +1xp

Pierwszy to chyba tylko u ciebie jest taki błąd.

W karczmie faktycznie jest expo po przecinku jak się ulepsza gildię.

A co do reszty to nie zostało po prostu to jeszcze napisane :D

Opublikowano

komendy żeby wpłacać do gildi tak samo jak na zwykłym /złoto ilość

Ogólnie czat nie działa.

Używaj opcji "Odzpowiedz"

Opublikowano

Nie wiem czy zdaze, wlasnie pisze losowanie nowego towaru za grzybka, ale jeszcze zostalo mi napisac funkcje do obrazen z broni... Tak czy inaczej, wszystkim zarejestrowanym o godzinie 2 dodam 250 grzybkow

Opublikowano

Tak ale zauważ że wpłacając nie widzisz kasy lecz jeśli ulepszysz gildie to zostaje reszta tego co zostało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy zdaze, wlasnie pisze losowanie nowego towaru za grzybka, ale jeszcze zostalo mi napisac funkcje do obrazen z broni... Tak czy inaczej, wszystkim zarejestrowanym o godzinie 2 dodam 250 grzybkow

cale szczescie bo nie mam ani jednego ;P

Ayame1111_euw_24_7_nozg.png

Opublikowano

@ Pan Marcel ale dzisiaj będą sklepsy czy po prostu na 2 się być może nie wyrobisz??

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Jest /gold i /mushroom

@Edit

Kolejny bug - po wpisaniu /act w gildii zawsze pokazuje czas :-(

Zobacz że nie jest skończone nawet to że nie pokazuje kto jest online kto nie.

Opublikowano

Mam teraz niestety inne sprawy na glowie, wiec itemow spodziewajcie sie wieczorem, powiedzial bym okolo godziny 7

Opublikowano

Woody, jaka tam zacięta walka jak ktoś ma +50 lvl a ja dopiero 18 :D

Szczerze mówiąc trafiłem tu przypadkiem, ale zamierzam zostać ;].

@Edit; Przypadek jako zostałem zaproszony przez Vandea'e :D

Opublikowano

Woody, jaka tam zacięta walka jak ktoś ma +50 lvl a ja dopiero 18 :D

Szczerze mówiąc trafiłem tu przypadkiem, ale zamierzam zostać ;].

@Edit; Przypadek jako zostałem zaproszony przez Vandea'e :D

Tak to już będzie że topka będzie osób którzy zaczęli wcześniej grać i są aktywni.

To nie tak jak na oficjalnym że pierwszy w topce będzie miał 250 lv tylko 950 :D

Opublikowano

ja se poleciałem na skróty zrobiłem gildie mam 98% doświadczenia więcej i za 1 walkę lvl ale mam 18 bo dopiero zacząłem

Chce ktoś do gildi pisać do mnie nick SprinteriX zaraz całą gildia na max będzie rozbudowana !!!

Opublikowano

ja se poleciałem na skróty zrobiłem gildie mam 98% doświadczenia więcej i za 1 walkę lvl ale mam 18 bo dopiero zacząłem

Chce ktoś do gildi pisać do mnie nick SprinteriX zaraz całą gildia na max będzie rozbudowana !!!

Dodaj do gildi ziom :D nick: WTF

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Rekrutacja do gildi DOPY otwarta!!! Co Mogę zaoferować? Miła atmosfer. Niebawem częste wojny, lochy gildijne. Posiadamy kanał TeamSpeak3!!! Wystarczy napisać do gracza MeeMag w treści wpisując GILDIA. Ip Kanału- 91.121.166.80 ,kanał nr.10 hasło dopyteam. Zapraszam!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...