Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowie ze nie ma sensu teraz... Praktycznie nic nie ma, zero balansu, ludzie pograja 2-3 dni i sie skonczy bo sie im znudzi. Chyba ze chcesz kase ladowac w serwer na ta zamknieta bete to prosze bardzo, ale wszystkich tam nie wpuszcze bo bedzie balagan. Jak juz mam wypuscic serwer dla wszystkich to chce aby byl grywalny

Moge prosic numer GG/ Skype?

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ale co potrzebujesz?

Bedzie closed beta. Postawie serwer na swoim kompie przez hamachi, bedzie online codziennie do polnocy od 16, czasami wczesniej. Wpuszcze okolo 20-30 osob, moze wiecej, zalezy ile bedzie chcialo.

Jezeli chcecie wziasc udzial, to pomozcie mi szukac troche info. Mianowicie potrzebne mi staty mobow z lochow gildyjnych (poziom, klasy, staty, atak, jakie bronie maja) i bronie potforow ze lochow zwyklych. W tym drugim przypadku najlepiej screenshot wrzucic. Kto pomoze ma gwarantowany dostep do serwera.

Opublikowano

Z normalnych lochow wystarczy nazwa lub wyglad (screenshot) broni. Z gildi juz potrzebny dmg, ale watpei ze ktos to znajdzie.

Opublikowano

Z normalnych lochow wystarczy nazwa lub wyglad (screenshot) broni. Z gildi juz potrzebny dmg, ale watpei ze ktos to znajdzie.

ale ci chodzi o wygląd broni jaką możemy dostać z danego bosa czy broń którą atakuje dany boss z lochów ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Chodzi o bron ktora potwor uzywa do ataku

nie wiem czy ktoś to znajdzie. Prędzej by się chyba to jakoś w kliencie gry wygrzebało albo w plikach .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Przeciesz widac jak walczysz z tym potworem... Potrzebny tylko screenshot lub nazwa itemu, nie ma znaczenia. Zrobil bym to sam, ale wole poswiecic swoj czas na poprawianie bugow

Opublikowano
Opublikowano

wlasnie o to chodzi. Jeszzce gdybys mogl dopisac ktory loch i mob, to bylo by pieknie.

To jak chcesz mogę ci zrobić wszystkich potworów z opisem broni. Zrobię ss z filmików.

Tylko muszę mieć pewność że moja praca nie pójdzie na marne bo trochę na to trzeba poświęcić.

Tutaj masz w jakiej jakości:

ptcu.png

To jest Ołtarz szmaragdowej łuski 10/10

Opublikowano

To jak chcesz mogę ci zrobić wszystkich potworów z opisem broni. Zrobię ss z filmików.

Tylko muszę mieć pewność że moja praca nie pójdzie na marne bo trochę na to trzeba poświęcić.

Tutaj masz w jakiej jakości:

ptcu.png

To jest Ołtarz szmaragdowej łuski 10/10

Tak moze byc. Praca nie pojdzie na marne, w becie bedziesz mogl brac udzial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...