Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam już prawie tydzień na otwarcie serwera dla wszystkich , powie mi ktoś czy długo jeszcze ?

Gandalf lepiej zaczekać az bedzie w pelni gotowy niz ma wystartować pełen bugów i niezgodności.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do tej wieży jeszcze daj dmg każdego moba to będzie spoko

@Up na chodzie w jakim sensie? Otwarty dla wszystkich?

ej ale tam jest dmg

ej a chcecie spis potworów

??

jak teraz pomoglem coś czy nie za bardzo ?

bo nie wiem czy szukać więcej potrzebnych informacji jak bedzie coś potrzebne to napiszcie postaram sie to zrealizowac

tu jest spis potworów wiem że wszystkie już są ale może do czegoś się przyda

http://sfgame-maxlord.blogspot.com/p/spis-potworow.html
Opublikowano

Czekam już prawie tydzień na otwarcie serwera dla wszystkich , powie mi ktoś czy długo jeszcze ?

Było pisane 100 razy że nie wiadomo...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

ogarnijcie sie ...

bedzie zrobiony serwer to bedziecie mogli grac a to ile to zajmie czasu to nikt nie wie

Nie sraj żarem bo se dupe poparzysz . Może Marcel juz mniej więcej wie kiedy otworzy a wy tylko ,, było pisane 100 razy że nie wiadomo ``

Opublikowano

Nie sraj żarem bo se dupe poparzysz . Może Marcel juz mniej więcej wie kiedy otworzy a wy tylko ,, było pisane 100 razy że nie wiadomo ``

Boże weź ty stąd wyjdź sam Marcel pisał że nie wiadomo kiedy zostanie otwarty jeszcze nie ma epikow a ty juz chcesz zeby otworzyl...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Zobacz sobie ile on ma jeszcze do zrobienia . Co ty myślisz , że on to zrobi w 2 min ? Ja myśle , że serwer całkiem zrobiony będzie w połowie lutego bo napewno nie wcześniej .

BTW. Marcel dodałeś coś przez te 2 dni ?

nostaleh.png
Opublikowano

Zobacz sobie ile on ma jeszcze do zrobienia . Co ty myślisz , że on to zrobi w 2 min ? Ja myśle , że serwer całkiem zrobiony będzie w połowie lutego bo napewno nie wcześniej .

BTW. Marcel dodałeś coś przez te 2 dni ?

Niestety nic nie dodalem, nie mialem czasu. Moze dzis po 2 za cos sie wezme, ale nic nie obiecuje. Tyle ze nawet nie wiem za co, jakies propozycje? :)
Opublikowano

Niestety nic nie dodalem, nie mialem czasu. Moze dzis po 2 za cos sie wezme, ale nic nie obiecuje. Tyle ze nawet nie wiem za co, jakies propozycje? :)

Wieże ogarnij :D

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Boże weź ty stąd wyjdź sam Marcel pisał że nie wiadomo kiedy zostanie otwarty jeszcze nie ma epikow a ty juz chcesz zeby otworzyl...

Kurwa ty to możesz normalnie co dziennie grać mozesz więc zamknij ten ryj bo mnie wkurwiasz

Opublikowano

Kurwa ty to możesz normalnie co dziennie grać mozesz więc zamknij ten ryj bo mnie wkurwiasz

Po pierwsze kolego nie masz żadnego prawa żeby mnie tutaj obrażać po drugie Nie gram dla swojej przyjemności tylko szukam niedogodzeń dziur i błędów w grze żebyś ty i twoi 12 letni koledzy mogli jak najszybciej wejść na serwer więc proszę.. Doceń pracę Marcela że wgl chce mu się coś działać i pisać Tony skryptów by coś tam wgl działało

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

@Gandalf jak widać odezwał się niedorozwinięty.Postawa dzieciaka "Łee, bo Ty masz to czego ja nie mam, jesteś gupi" , tak Cię teraz widzę. CBT skończy się kiedy serwer będzie grywalny i tyle. nie ma sensu pytać o to i spamować na okrągło.

#damian09501

Jeśli chodzi o klaser to Marcel mówił, że najprawdopodobniej będzie do kupienia klaser załadowany w 100%. Co do grzybków to nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...