Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli teraz robicie tak jak na normalny sf to lipa fajniej bylo jak sie dostwalo 100000 kasy za 1 h warty i 2k za jedno misje:)na 1 lvlu to bylo troche ja na PBE w lolu xD

http://scr.hu/1ofp/gfu3j

2k golda za jedna misje :D

Ps Marcel dodałeś uniki? bo teraz nic w lochach się zabić nie da.. co 2 atak to unik

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Nice ;) chętnie bym doszedł do testów serwera.Mam dużo wolnego czasu i gram nadal na globalu od ponad roku ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wszyscy stworzyli magów :P . Bo woj jak narazie nawet jak ma w statach ataka 70-100 k to i tak bije po 50-900 ..

Dlatego mam wątpliwości co do ludzi którzy to sprawdzają. Pierdyliard magów każdy sprawdza jakieś głupoty typu poczta się nie odświeża. Ogólnie wielki burdel i żadnego podziału obowiązków.

W najlepszym przypadku skończy się tak że mag będzie zrobiony w 95% a wojem nikt grac nie będzie bo zbugowany. Potem będą teksty typu "jak woj zbugowany skoro na becie nikt nic nie zgłaszał".

2sbu2dv.png

Opublikowano

Dlatego mam wątpliwości co do ludzi którzy to sprawdzają. Pierdyliard magów każdy sprawdza jakieś głupoty typu poczta się nie odświeża. Ogólnie wielki burdel i żadnego podziału obowiązków.

W najlepszym przypadku skończy się tak że mag będzie zrobiony w 95% a wojem nikt grac nie będzie bo zbugowany. Potem będą teksty typu "jak woj zbugowany skoro na becie nikt nic nie zgłaszał".

Dobra, w najbliższym czasie spróbuję zagrać wojownikiem, bo jeżeli ma być porządek na koniec to trzeba ogarnąć. :)

Opublikowano

Dobra, w najbliższym czasie spróbuję zagrać wojownikiem, bo jeżeli ma być porządek na koniec to trzeba ogarnąć. :)

szkoda myslalem ze mnie wezmiecie na woja :)

ja narazie ide na tenisa wiec nie denerwojcie sie jak nie odpisze :D

Opublikowano

szkoda myslalem ze mnie wezmiecie na woja :)

ja narazie ide na tenisa wiec nie denerwojcie sie jak nie odpisze :D

Koleś już są testerzy , mam takie pytanie , macie w szkole coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem ?

sialalalaa

Opublikowano

Ogólnie jest większość magów 2 łuczników i 2Wojownikow tak więc nie spinajcie tak dupy

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Jak narazie klass nie testujemy bo wiadomo co z nimi nie tak. Musze raczej od nowa napisac caly system walki, wiec testowac klass narazie nie ma co. Przydalo by sie jednak zbalansowac expa, a szegolnie golda, za itemy, questy, warte, lochy, arene... Jezeli ktos jest chetny, i wie jak sie za to wziasc to zapraszam na bete, ale szczerze mowiac to watpie ze kogos takiego tu znajde...

Opublikowano

Ja proponuje tak:

Karczma
Przeliczenie na 1 minute misji

Lvl - Exp - Gold

1 - 200 - 10

2 - 400 - 20

3 - 600 - 30

+/- 10%

dajmy na to mam postac na 69 lvl na s26 exp to 861k ... za 10 min misje dostaje ok 138k expa.... kilka misji i jest lvl

Lochy

Exp x10 jak do 10 min misji na dany lvl postaci z lochów... czyli atakuje gracz z 50 lvl postac z lochow na poziomie 60 i dostaje 1200000 expa i 60000 golda

Arena

Gold za ataki na aranie, ktoś ma 100lvl to możesz mu 100 golda zakosić tak jak jest normalnie.... mi sie wydaje że przy tym nie warto kombinować... za cześć to ktoś nad tobą w sali chwały to +100 do czci, poniżej - 100 bez ceregieli :P

Sklep

Kasa za itemy każda jedna równowartość 20 minut w karczmie na dany lvl

lvl 100 - 1 minuta - 1000 gold x 20 = 20000 golda

Warta

1h równowartość 10 minutowej misji

Wnioski

Wystarczy dobrze dobrać gold/exp na 1 minute misji a resztę dopasować do tego (lochy, ceny w sklepach, warte) :)

Oczywiście ja podałem tylko przykład nie twierdze że moje jest dobrze dopasowane :P

Opublikowano

Ogólnie jest większość magów 2 łuczników i 2Wojownikow tak więc nie spinajcie tak dupy

W uj powalające statystyki jak na bete. Dwoje łuczników, w tym zapewne mój którego zrobiłem jeszcze jak serwer był otwarty xD

2sbu2dv.png

Opublikowano

W uj powalające statystyki jak na bete. Dwoje łuczników, w tym zapewne mój którego zrobiłem jeszcze jak serwer był otwarty xD

A po co więcej na bete? Skoro i tak narazie nie robimy nic z klasami...

Ps Do twojej wiadomosci na bete zostały skasowane wszystkie konta ...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

A po co więcej na bete? Skoro i tak narazie nie robimy nic z klasami...

Ps Do twojej wiadomosci na bete zostały skasowane wszystkie konta ...

Kiedy uruchomic serwer -?

Opublikowano

atm admin balance experiance at tavern, but still need balance gold, worth items at weapon and magic shop, gold for work as city guard, gold and exp for dungeons of course still looking for bugs... be patient :)

Opublikowano

Czy bedzie aplikacja na telefon jak na normalnym sf?

Jezeli chodzi ci o androida, to dalo by rade, bo akurat na androidzie sie znam. Ale narazie trzeba serwerem sie zajac.
Opublikowano

Marcel jeżeli było by potrzebne to mogę użyczyć ci moje konto na normalnym sfie mam tam chyba 139 albo 129 lvl łucznik. Jakby co to pisz ...

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Nie wstawiam już żadnych ssów z Bety serwera ponieważ jakiś niewyżyty dzieciak zrobił sobie Fanpage Na fb podał się za admina serwera i wstawił Screeny z mojego konta pozdrowionka.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...