Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wierzę ;)

Własny serwer wykonany przez użytkownika MPCForum :)

Mam małe pytanie..

interface będzie taki sam czy zmieniony? lepiej by było gdyby był trochę odświeżony :)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marcel mam 64 ikony epików w png jak chcesz to pisz na pw

90858227232114326580.png

Opublikowano

Kont z tamtego hostingu nie bedzie, bo zmieniam algorytm hashowania hasel.

Z klientem nie bede nic robil, bo nie znam AS i nie mam zamiaru sie uczyc bo juz jest przestarzaly. Poza tym nie ma raczej sensu przerabiac klienta, juz lepiej go od nowa zrobic.

Opublikowano

Witam jak coś zapraszam do mojej gildii     NAZWA:   NAVI                 mój nick: SprinteriX  cały czas się rozrasta gildia :D  lub napisz tu  albo do mnie na pocztę w SFGAME

Opublikowano

WIdze ze lagi sa na serwerze. Nie mam na to wiekszego wplywu jak narazie, VPS nie jest moj. Wg wlasciciela jutro ma byc wszystko wporzadku, ale w to watpie... Jezeli jutro tak dalej bedzie lagowac to wylaczam server

Opublikowano

Marcel, ale niema lagow wogole na serwerze bynajmiej ja niemam.

Btw, powinienes troche zbalansowac i jak kazdy ma byc rowny to podac komendy na dawanie statow w oknie gildii, bo gosciu 300lvl prawie ma a gra ledwo 1 godzine i staty przez komendy daje..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano
cześć 
Chcę zapytać, czy istnieje polecenie, gdzie można adden statystyki .... 
ponieważ w jednej chwili miejsce właściwie ma wiele wyprzedzeń ale przed 5 minut miał jeszcze mniej ..... więc nie jest możliwe bez polecenia tak szybko, stanowiąc prawie 5000 statystyki mieszek dodać

And here is a Pic 

.... o.O in 3min stats 3000 and in the next time stats 5000 and 6000 :O wtf

I WILL THIS COMMAND /xxxx 5000 

unbenanntwu16f4c8y3.png

Opublikowano

To jest wlasciciel VPSa, wbil sobie w baze danych i se dodal. W sumie mnie to teraz nie obchodzi, w koncu beta tylko jest.

He is the owner of the VPS. He entered the db and added the stats. I don't realy care since it's beta

Opublikowano
That's not fair ...... he sol play like all other else that is really unfair .... he jumpt with 6000 stats around while we must distribute each point individually 

dan man should go as a command to write the example against 1,000,000 gold say 500stats gets or so so ..... just an idea

Opublikowano

I thought about something similar, except i had a floating panel in mind. Anyway, if u want to chat in english, you should go to the other forum

Opublikowano

Marcel, jak zdobyc na tym serwerze więcej niż 1000 złota z misji ? bo itemki po 10k są ;x

Użyj mózgu warta albo lochy. A lagi są prawda, staty 1 na 10 sek może dodaje ;x

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Tak jak vengezz napisal, albo gra normalnie albo tracicie graczy bo to naprawde bez sensu jest ze daje sobie lvl itp

jeszcze dodam ze atakuje innych, 0 balansu, nie fer.

Bys pomyslal moze? Jakby zmienil pasy do vps itp i by pliki zabral?

Vengezz ich bin hersen233 auf server marcel ist in den arsch alles und alles nicht umarmen dann ist es erstaunlich  dass nur wenige spieler ist...

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Juz mowilem ze to jest tylko beta i mnie to narazie nie obchodzi. Balansu nie ma zadnego. A passy moze sobie zmieniac, myslisz ze sie nie zabezpieczylem? Pliki dzialaja do srody, pozniej nic z nimi nie zrobi, a domena jest moja. Chcecie miec balans to mi pomozcie go stworzyc. Gold, exp, i staty z itemow sa zrobione ze tak powiem na odpierdol. Jak juz wczesniej byc moze wspominalem, nigdy takiej gry nie robilem, i nie mam pojecia jak sie za to zabrac. Do tego musze pisac pod istniejacego juz klienta co naklada na mnie jeszcze wieksze limity.

Opublikowano

da się coś zrobić żeby tak bardzo nie laggowało ?? i to jest tak że im więcej ludzi tym bardziej lagguje ? bo coraz gorzej u mnie jest ;/

Wina serwera

ps 1000 grzybków dostałem ;p

Opublikowano

Mi tak jakoś strasznie nie laguje...

PS. też dostałem 1000grzybów wcześniej :D

Zamierzasz robić lochy gildii? i co zamierzasz w najbliższym czasie zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...