Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale zaoferowałem się z pomocą to powinien jakoś zareagować, a nie odpisał nic. Zaoferowałem grafikę bo w tym jestem najlepszy z przedmiotów informatycznych i myślę że to mogło by pomóc na twórczość gry, a nie szukanie ile jaki potwór zadaje. To jest moja opinia ... i moje umiejętności.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Ale zaoferowałem się z pomocą to powinien jakoś zareagować, a nie odpisał nic. Zaoferowałem grafikę bo w tym jestem najlepszy z przedmiotów informatycznych i myślę że to mogło by pomóc na twórczość gry, a nie szukanie ile jaki potwór zadaje. To jest moja opinia ... i moje umiejętności.

Gdybyś czytał jego posty , to byś wiedział czego potrzebuje :) Jak Ci nie odpisuje , to mu to nie jest przydatne :) Chyba wszyscy chcecie , żeby wystartował , tak więc dajcie mu czas.

sialalalaa

Opublikowano

A kiedy bedzie oplacony????????? :D

No to go opłać... Będzie tracił pieniądze, byś ty mógł pograć... Będzie item shop na grzybki czy cos. to musi jakos ukulac na opłacenie..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Affelay. Nie rozumiesz mojego posta chciałem mu pomoc, ale stwierdziłem że szukanie tego typu rzeczy nie jest dla mnie to jest zbyt nudne. Ale jak ktoś ma kulture to powinien odpowiedzieć nawet jeśli coś jest nie potrzebne. Każda pomoc się liczy.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

affelay gra jako terster to teraz kozaczy :P ja np mialem pecha bo pojechałem do wsi obok wrcam a tu już lochy usupełnione :P kto pierwszy ten lepszy :)

mam tylko nadzieje że każdy bedzie miał taki sam start, a nie np testerzy z bonusem :)

Opublikowano

affelay gra jako terster to teraz kozaczy :P ja np mialem pecha bo pojechałem do wsi obok wrcam a tu już lochy usupełnione :P kto pierwszy ten lepszy :)

mam tylko nadzieje że każdy bedzie miał taki sam start, a nie np testerzy z bonusem :)

My tylko szukamy bugów i przyczyniamy się do tego żeby grało się jak najlepiej w Oficialnym starcie tak że odbij od nas co? im więcej bugów znajdziemy i ich zgłosimy tym szybciej zostaną naprawione

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

No to go opłać... Będzie tracił pieniądze, byś ty mógł pograć... Będzie item shop na grzybki czy cos. to musi jakos ukulac na opłacenie..

To nie moze zrobic za free ja zrobilem taki sam serwer tylko ze bez sklepow za free

Opublikowano

Affelay. Nie rozumiesz mojego posta chciałem mu pomoc, ale stwierdziłem że szukanie tego typu rzeczy nie jest dla mnie to jest zbyt nudne. Ale jak ktoś ma kulture to powinien odpowiedzieć nawet jeśli coś jest nie potrzebne. Każda pomoc się liczy.

Sproboj odpowiedziec na kazde pytanie jak ci ludzie spamuja co chwile... Do tego jestem zajety, chyba oczywiste czym. Poza tym, to po co mi grafik? Zajmuje sie jedynie back-endem, klient jest juz w pelni gotowy...
Opublikowano

Sproboj odpowiedziec na kazde pytanie jak ci ludzie spamuja co chwile... Do tego jestem zajety, chyba oczywiste czym. Poza tym, to po co mi grafik? Zajmuje sie jedynie back-endem, klient jest juz w pelni gotowy...

Dokładnie jak tobie by co sekunda spamowano jakimś gównem

Jak będziesz mogl odpowiedzieć to fajnie by bylo jak by np co 2 dni dostawalo sie po 100grzybkow

Opublikowano

bernardossi jeżeli ten komentarz był do mnie to był on zbędny.

Marcel czymaj,

1. Sala chwały - nie można wyszukać postaci,

2. Sala chwały Gildie - (jw),
3. Lochy - jak wejdzie się pierwszy raz to nie pokazuje żeby rozpocząć od nowa za grzybka,
4. Gildia - po wpłaceniu grzybów i złota kwota nie pokazuje się od razu,
5. Gildia - jeżeli wpłaci się dużo kasy to się buguje i nie można rozdać statów,
6. Misje - po kliknięciu grzybka nie kończy się / dopiero bo ponownym włączeniu karczmy było skończone zadanie,
7. Postać - w postaciach z włosami ucinało je i nie były widoczne w okienku z wyglądem.
To tyle co pamiętam. Może już to naprawiłeś nie wiem, ale może ci się przyda.
sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

bernardossi jeżeli ten komentarz był do mnie to był on zbędny.

Marcel czymaj,

1. Sala chwały - nie można wyszukać postaci,

2. Sala chwały Gildie - (jw),
3. Lochy - jak wejdzie się pierwszy raz to nie pokazuje żeby rozpocząć od nowa za grzybka,
4. Gildia - po wpłaceniu grzybów i złota kwota nie pokazuje się od razu,
5. Gildia - jeżeli wpłaci się dużo kasy to się buguje i nie można rozdać statów,
6. Misje - po kliknięciu grzybka nie kończy się / dopiero bo ponownym włączeniu karczmy było skończone zadanie,
7. Postać - w postaciach z włosami ucinało je i nie były widoczne w okienku z wyglądem.
To tyle co pamiętam. Może już to naprawiłeś nie wiem, ale może ci się przyda.

To tak; 1 działa.

2; Działa.

3; Próbuję loch, nie przejdę i jak chcę od nowa to pisze, że za darmo.

4; później sprawdzę

5; później sprawdzę

6; naprawione

7; naprawione :)

Opublikowano

Jak wybieralem arenke, to wyskakiwal mi lvl 9999, na sali chwal, gdy suwak na dół poziom postaci innych graczy wyskakiwal mi "NaN" byl odskok miedzy nimi np 150 a pod nim 300

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Co do bugów i tym podobnych w opcjach nie działa zmienienie wizerunku.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

On wybierał ludzi którzy mu pomagali w np . Statach mobów w lochach, broniach mobów itp . A nie tych którzy napisali " Ja chce być testerem " a nawet nic nie pomogli .

Ale że nas bohaterów prądem? Staty mobów w lochach ja prdl to jest aż całe 3 minuty googlowania + przerwa na papierosa....

Jak na razie wygląda to tak że:

- Jest serwer

- Grupa kilku osób dostaje bronie

- Serwer jest zamykany na bete

- Zostaliśmy testerami

Żaden ból dupy z mojej strony bo najzwyczajniej w świece nie ma na to czasu, jednak betaTester to dla mnie powinna być osoba kompetentna a nie z łapanki jak murzyn w siatce wywieziony z Afryki.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Jejku wam dziala ten serw ja tyle razy probowalemodpalic i nie dziala mi o.O O.o o.O O.o

A dostałeś wiadomość z pokojem i hasłem na hamachi ? Testujesz bete ?

Opublikowano

Powiedz mi gdzie ja tu kozacze ? Nawet uzupełnione nie umiesz napisać, a mi tu mówić będziesz , że jak kozacze -,-

A jeżeli o testerów chodzi , to ja też tak myślę, bo z bonusem nie ma satysfakcji :)

sialalalaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...