Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcel, powiem Ci, ze smieszny jestes teraz co przeczytalem ze szukasz sponsora na VPS to ze smiechu nie wyrabiam, dawalem ci oferte VPS za 500zl ogar wszystko

to ty Nie..

Btw na Pw pogadamy.

KONIEC

~ REBEKKA

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda ze do mnie nie odpowiedziełeś, pisałem na PM, że tak powiem prosiłem o pomoc i wskazówki .... albo nie odczytałeś.. albo zostało zignorowane... Naprawdę uważasz że nie może mi pomóc ?

Opublikowano

Twoja wiadomosc byla nie do odczytania. Wez spojrz na to sam i przeczytaj ten kod, chyba po pijaku to pisales, albo wogole nie znasz sie na programowaniu i nie potrafisz nawet formatowac kodu...

Btw. Jak checie sobie pograc to sie pospieszcie bo serwer niedlugo padnie, do konca dnia napewno nie pociagnie

Opublikowano

dobra nie ważne ... nawet już mi się nie chce z Tobą współpracować ... zbyt leniwy jesteś , no ale to takie polskie

Opublikowano

dobra nie ważne ... nawet już mi się nie chce z Tobą współpracować ... zbyt leniwy jesteś , no ale to takie polskie

Jaja se robisz? To jest wg ciebie czytelne?

public function GetItemFile(param1:int, param2:int, param3:int, param4:int) : String { var _loc_5:* = null; _loc_5 = "itm"; if (param2 >= 50 && param1 != 14) { param3 = 0; } _loc_5 = _loc_5 + (String(param1) + "-"); _loc_5 = _loc_5 + (String(param2) + ""); if (param1 >= 3 && param1 <= 7 || param1 == 1 || param1 == 2) { _loc_5 = String(param1) + "-" + String((param4 + 1)) + "/" + _loc_5 + "-"; _loc_5 = _loc_5 + String((param3 + 1)); _loc_5 = _loc_5 + ("-" + String((param4 + 1))); } else if (param1 == 8 || param1 == 9 || param1 == 10 || param1 == 11 || param1 == 12 || param1 == 13 || param1 == 14) { _loc_5 = String(param1) + "-1/" + _loc_5 + "-"; if (param1 < 10) { _loc_5 = _loc_5 + (String((param3 + 1)) + "-"); } _loc_5 = _loc_5 + "1"; } return "res/gfx/itm/" + _loc_5 + (param1 == 0 ? (".png") : (".png")); }

Napisales ze masz problem z "algorytmem" losowania gracza gdy wchodzi sie na arene... Co to za problem, wziasc 15-30 najblizszych graczy pod wzgledem honoru i wylosowac randomowego? Czytajac twoja wiadomosc widac, ze nie masz najmniejszego pojecia jak sie wziasc za ten server...

Opublikowano

No i co mi chcesz udowodnić? tak trudno było wymienić się informacjami, wiedzą ? daj se spokój człowieku i idź programuj najlepiej jak tylko Ty potrafisz .

akurat ten nie uporzadkowany kod możesz sobie "upiekszyc" tym :

http://jsbeautifier.org/ 

no ale trzeba było chcieć to zrobic. Wkleiło mi sie po prostu tak, wielka rzecz... mogłeś cokolwiek odpisać bufonie

function GetItemFile(param1: int, param2: int, param3: int, param4: int): String {
    var _loc_5: * = null;
    _loc_5 = "itm";
    if (param2 >= 50 && param1 != 14) {
        param3 = 0;
    }
    _loc_5 = _loc_5 + (String(param1) + "-");
    _loc_5 = _loc_5 + (String(param2) + "");
    if (param1 >= 3 && param1 <= 7 || param1 == 1 || param1 == 2) {
        _loc_5 = String(param1) + "-" + String((param4 + 1)) + "/" + _loc_5 + "-";
        _loc_5 = _loc_5 + String((param3 + 1));
        _loc_5 = _loc_5 + ("-" + String((param4 + 1)));
    } else if (param1 == 8 || param1 == 9 || param1 == 10 || param1 == 11 || param1 == 12 || param1 == 13 || param1 == 14) {
        _loc_5 = String(param1) + "-1/" + _loc_5 + "-";
        if (param1 < 10) {
            _loc_5 = _loc_5 + (String((param3 + 1)) + "-");
        }
        _loc_5 = _loc_5 + "1";
    }
    return "res/gfx/itm/" + _loc_5 + (param1 == 0 ? (".png") : (".png"));
}

Ten  kod to akurat algorytm doboru obrazkow do rzeczy jakie gracz ma na sobie, byc moze też sklep itp. Chcialem tylko wiedziec czy z niego korzystasz i dostac odpowiedz jakie zmienne podstawic , bo do końca nie trafiam tymi ktore wstawiam. No ale .... 

Dobra kończymy tą jałową dyskusję dzieciaku i nie wciągaj mnie dalej w rozmowę bo strata czasu.. pozdrawiam i powodzenia w tworzeniu servera i czego tam sobie chcesz

Opublikowano

Nie odpisalem poniewaz wiadomosci na tym poziomie dostaje mnostwo, a informacjami nie mam zamiaru sie z toba wymieniac, bo napewno nie masz niczego co by mi sie przydalo. Tak pozatym to ten link to jest do JS a nie AS, jak mowilem wczesniej, nie wiesz o czym mowisz...

I nie, nie korzystam z niego, bo to jest po stronie klienta jak bys nie wiedzial...

Opublikowano

Dzięki, ale strasznie muli aha i te pliki vps wyślesz za darmo?

90858227232114326580.png

Opublikowano

"

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later."

O co chodzi tak pisze jak wchodze na strone wczoraj działo :(

90858227232114326580.png

Opublikowano

Ale widziałem tysiace takich serwerów na yt:P

90858227232114326580.png

Opublikowano

Marcel, powiem Ci twoj umysl jest jak kij od mopa.

Ciezko poszukac na necie hostingow badz VPS? Ja znalazlem VPS 20 dni 1 CPU 1 gb ram i tam 10 ddr czy jakos tak

Btw oferowalem ci dobrego VPs na serwer ale nie to nie juz wiecej nie bede oferowal pomocy

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

VPS juz mam, zanim jednak wrzuce tam pliki musze pare rzeczy poprawic. Jutro powinien byc serwer, podam wtedy adress. W weekend moze mi sie uda dodac poty i epiki, ale nic nie gwarantuje. A na wasze posty nawet nie odpowiadam, bo wiekszosc z nich nawet nie oplaca mi sie czytac... 

Opublikowano

VPS juz mam, zanim jednak wrzuce tam pliki musze pare rzeczy poprawic. Jutro powinien byc serwer, podam wtedy adress. W weekend moze mi sie uda dodac poty i epiki, ale nic nie gwarantuje. A na wasze posty nawet nie odpowiadam, bo wiekszosc z nich nawet nie oplaca mi sie czytac... 

Super wiadomość :D

90858227232114326580.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...