Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marcel jak tam z epikami?

Aha i tego 257 nie ma już nwm czemu.

90858227232114326580.png

Opublikowano

Lagi sa bo server slaby jest... Jak pisalem wczesniej, podobno ma byc lepiej jutro. Jezeli nie bedzie to wylaczam server i szukam nowego VPSa.

Opublikowano

Na Twoim miejscu max 10 osób bym zgarnął i testował, oczywiście Ci którzy by pomagali... a nie tylko wejść bo szybko poziom leci czy złoto jest.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Robilem juz tak. Pomoc byla, reportowali bugi, sprawdzali jak cos dodawalem itp. Ale jedyne w czym potrzebuje pomocy to balansowanie gry. Wiem ze powtarzam to po raz dziesiaty, ale moze wkoncu ktos sie znajdzie.

Opublikowano

Marcel jak z tymi epikami odpisz...

90858227232114326580.png

Opublikowano

@pan Marcel 

jakie znasz języki programowania??

ile się ich uczyłeś?

Glownie to java, nauczylem sie dosc szybko, w pare miesiecy. Znam tez JS, SQL no i oczywiscie teraz php.

Marcel jak z tymi epikami odpisz...

Przed epikami musze zbalansowac staty w itemach, a szczegolnie w broniach.

Opublikowano

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony snfprivate.tk

Moze mi ktos powiedziec czemu nie wlacza mi sie? Czy moze Marcel juz wylaczyl serwer?

Opublikowano

Marcel,

Moze przyjmiesz ta moja propozycje z tym VPS? Od zaraz moge wykupic taki 32gb ram 5tb dysku tam 4CPU itp bys sam napisal co i by git a nie ze od dzieci niechcesz.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Up to będzie tak samo jak z tym typem od vps . Lepiej by było jakby sam kupił

Ale sluchaj, bym mu kupil ta maszyne pasy itp by mial sam tylko dostep do phpmyadmin wystarczylby mi wtedy, na jego emaile itp bym wykupil go.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Eh, nie działa? Mam nadzieję, że szybko ogarniesz kłopot :) I proszę odpowiedz na moje pytanie co z lochami gildii i wojnami ?

Opublikowano

Serwer przeniesiony, powinno teraz dzialac. Jednak czuje, ze cos przeoczylem... 

Czy informacje które Ci wysłałem na PW przydadzą się w jakiś sposób?

Opublikowano

Chce założyć konto na serwerze Marcela lecz nie mogę, pisze mi że email jest zajęty. A nawet nie zakladałem na nim żadnego konta

Opublikowano

Chce założyć konto na serwerze Marcela lecz nie mogę, pisze mi że email jest zajęty. A nawet nie zakladałem na nim żadnego konta

Mam tak samo pomoże ktoś?

Opublikowano

Czy informacje które Ci wysłałem na PW przydadzą się w jakiś sposób?

Nie, wszystko juz mialem.

@up 

Najwyrazniej ktos sie na wasze e-maile zarejestrowal. Albo rejestrowaliscie sie na nie wczesniej, bo kont nie usuwalem.

Lochow gildi nie bedzie przez najblizszy czas, potrzebne mi wszystkie info o mobach. Zanim dodam wojny gildi, musze dokonczyc gildie, czat, herb i pare innych szczegolow ktorych nie pamietam.

Opublikowano

Nie, wszystko juz mialem.

@up 

Najwyrazniej ktos sie na wasze e-maile zarejestrowal. Albo rejestrowaliscie sie na nie wczesniej, bo kont nie usuwalem.

Lochow gildi nie bedzie przez najblizszy czas, potrzebne mi wszystkie info o mobach. Zanim dodam wojny gildi, musze dokonczyc gildie, czat, herb i pare innych szczegolow ktorych nie pamietam.

Kiedy będzie można bez normalnie wbijać staty, bo jak na razie wpada 1 na 15 sekund?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...