Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz każdy będzie jechał po tych którzy się załapali na bete ?

Up@ Nikt nie wie .

Zazdroszczą.. Ból dupy w Polsce to powszechna choroba

bernardossi Będzie gotowy kiedy będzie gotowy...

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Dobra , powiem Ci tak , ja myślę tak. Widziałeś czego Marcel potrzebuje , a pewnie myślałeś , że ktoś inny zrobi , a Ty się dostaniesz na bete bez problemu. To się myliłeś , każdy sobie na to zapracował :) Grać to jest komu , a robić to już inna bajka...

sialalalaa

Opublikowano

@UP: wiesz ile ja będów już zreportowałem ??? około 4

Nie bawmy się w wyliczanki kto ile bugów znalazł po prostu róbmy swoje co do bugów

Gdy w poczcie zobaczy się jak walka przebiegła i się zakończy poczta jest pusta do momentu odświeżenia

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać was, aby zakończyć jej prywatny serwer beta, jeśli nadal będzie szybko doświadczenie i złoto. A jeśli po rejestracji otrzymasz 500 koncentrator raz dziękuję za odpowiedź <- 500 mushrom

Opublikowano

Dont use google translate . Write in english . It's shit .

z tego co zrozumialem, to pyta o to, czy po zakonczeniu bety, na start bedzie taki exp i zloto, i czy na starcie bedzie 500 grzybkow. :)

Witam, chciałem zapytać was, aby zakończyć jej prywatny serwer beta, jeśli nadal będzie szybko doświadczenie i złoto. A jeśli po rejestracji otrzymasz 500 koncentrator raz dziękuję za odpowiedź <- 500 mushrom

Yes. Exp and money 5x high on global.

@off

Moj Angielski jest b.słaby :D

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Cóż, chciałem zapytać, czy rejestrujący uwolni 500 gąbek

z tego co zrozumialem, to pyta o to, czy po zakonczeniu bety, na start bedzie taki exp i zloto, i czy na starcie bedzie 500 grzybkow. :)

Yes. Exp and money 5x high on global.

@off

Moj Angielski jest b.słaby :D

Cóż, chciałem zapytać, czy rejestrujący uwolni 500 gąbek

Opublikowano

kolejny bug jeżeli wejdziemy na arene i tam jest gracz Dyzio i dopiszemy 1 żeby było Dyzio1 i go zaatakujemy to wtedy dziwne rzeczy się dzieją :P ciężko to trochę opisać słowami

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Up co śmieszniejsze jak zaatakujesz 2 raz to nie potrzeba grzybków :D

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

o boże jak wy tak szukacie tych błędów to masakra :P o tym to każdy kto grał wcześniej wie i zapewne Pan Marcel też.... ja myslalem ze bedziecie porównywać expy na danym lvl, gold zgarniety czy sie rożni i jak.... lochy (gold i exp) cześć... czy gra jest zbalansowana a nie pierdoły które każdy widział przed zamknięciem serwa...

Opublikowano

Bug : Nie pokazuje ile ktoś wpłacił golda lub grzybków na gildie .

Nie ma czatu jeszcze, przynajmniej ja nie widze ;)

Opublikowano

@Up; to znaczy? bo nie kminie tej odp. :P

Chodzi mu chyba o to kiedy najeżdżasz myszką na danego członka gildii to masz tam sumę jego wszystkich wpłat złota i grzybów do gildii a jak na razie to nie pokazuje tam nic, ale to już jest od dawna. Teraz bardziej się trzeba zająć balansem postaci bo dmg jakie zadaje łowca jest jak dla mnie za małe, nie wiem jak wygląda u woja sprawa z pvp/lochy ale na łuczniku nie idzie zrobić nawet lochów które powinny być na globalu zamknięte . Co do expa jest chyba ustawiony 5 razy większy i tak chyba jest z tego co widzę po questach to jak na razie z expem nie ma co kombinować a złoto pewnie będzie ustawione potem. więc jak na razie dla mnie marcel powinien z balansować postacie, usunąć unik w pvp z magiem bo wchodzi na magu i na łuczniku czego nie powinno być. A te drobiazgi z wyświetleniem złota czatu czy pocztą to powinien potem zrobić.

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...