Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robi szkody, bolą mnie oczy podczas czytania kolorowego chatu.

Ps. Przed znakami interpunkcyjnymi nie robi się spacji.

Wiem ale mi sie lepiej czyta ;)

Po 2

TGM mowil ze mozna, tutaj GM pisze ze mozna. Wiec ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

A technik mówi, że nie można i informacja została przekazana do teamu. Nie dyskutuj ze mną.

To widac jakim jestescie team moze i kazdy robi swoje dobrze ale zero kontaktu ze soba i kazdy robi i nadaje zasady takie jak chce.

Zabralbys sie za odzyskiwanie hasla ;x dzisiaj siedzialo na TS z 15 osob przez pewien czas ale zrezygnowali bo nie kazdy chce lub ma czas siedziec 24h na Rudiego

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To widac jakim jestescie team moze i kazdy robi swoje dobrze ale zero kontaktu ze soba i kazdy robi i nadaje zasady takie jak chce.

Zabralbys sie za odzyskiwanie hasla ;x dzisiaj siedzialo na TS z 15 osob przez pewien czas ale zrezygnowali bo nie kazdy chce lub ma czas siedziec 24h na Rudiego

Gościu i tak wrócisz i tak będziesz grał i skończ pierdol**. Skoro na serwerze jest czasmi online 3k ludzi , i na czacie przez kilka godzin niema nawet jednej osoby która pisze na kolorowo to coś jest nie tak . Ochłoń i ich nie pouczaj , bo wyobrażam sobie jak ty byś ogarniał tak duży serwer . To nie jest 100 osób .. Postaw sie w ich sytuacji , takich przeciętnych Kowalskich których okradli albo zapomnieli rzekomo hasła jest 20 na minute , więc ochłoń . 

Opublikowano

@Endymion_

Czemu banujesz za cos co jest dostepne dla kazdego gracza ? Komenda ktora pozwala pisac na kolorowo jest z clienta a nie z moda.

Można to podciągnąć pod bug using - celowe wykorzystywanie błędów w grze, tzw. clienta gry.

PS. Była informacja na chacie ogolnym, ze osoby, ktore pisza na kolorowo zostana nagrodzeni banicja.

Opublikowano

Można to podciągnąć pod bug using - celowe wykorzystywanie błędów w grze, tzw. clienta gry.

PS. Była informacja na chacie ogolnym, ze osoby, ktore pisza na kolorowo zostana nagrodzeni banicja.

Zamiast bezsensownie dyskutowac dlaczego po prostu nie zablokujecie tych komend?!

Srij9JT.png

Opublikowano

Za to ty jestes prosem i pepkiem swiata. Beka w c**j. Cwaniak ? Ja tylko pisze o co mi chodzi ( zauwazyles abym sie wymadrzal ? raczej nie ) To zablokujcie to, ponoc jestes takim pro elo technikiem i ociekasz zajebistoscia. Ale nie lepiej banowac za cos co w ogole szkod nie robi :). Koniec

Nie wdawaj się w dyskusje z dzieckiem.

@t

Na czym polega dungeon z GM? :)

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc.Dlaczego nie uruchamia mi się ascarial.Odpalam ascarial.exe i nic nie reaguje.Probowalem odpalać jako admin,instalowalem w kilku miejscach i nic.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Gościu i tak wrócisz i tak będziesz grał i skończ pierdol**. Skoro na serwerze jest czasmi online 3k ludzi , i na czacie przez kilka godzin niema nawet jednej osoby która pisze na kolorowo to coś jest nie tak . Ochłoń i ich nie pouczaj , bo wyobrażam sobie jak ty byś ogarniał tak duży serwer . To nie jest 100 osób .. Postaw sie w ich sytuacji , takich przeciętnych Kowalskich których okradli albo zapomnieli rzekomo hasła jest 20 na minute , więc ochłoń . 

3k ludzi? chyba jak podkreca x3, bo raczej nikt nie wierzy ze tyle maja.

I takie coś jest ex moderatorem ty się na tą posadę nie nadajesz  

on przynajmniej nie lize dupy.

tak jak pisałem serwer nie polecam. licznik x3 dziękuje pozdrawiam

Opublikowano

3k moze nie ma, ale 2-2,5k jest - wszystkie spoty w m2 i na orkach sa zajete na 6 channelach, a do tego ilosc sklepow.

Mimo ze raczej nie gra te 3k to i tak gra najwiecej ludzi w polsce...

Opublikowano

Stary, tez tak myslalem, dopoki nie zaczalem grac. Jak expilem w m2, to spoty byly pozajmwoane nawet o 2-3 w nocy, SPOTY, a co dopiero metki itd... Masakra jednym slowem :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ludzie kur***** graliście w czasach swietnosci Pandory/Virtuala ? tam grało po 2-4k ludzi ale to było te ku... 2-4k ludzi bo wszsytkie m1-m2 było zaj**** ludzmi i sklepami a o expowiskach niewspomne 5 chłopa n spocie  a tu "Niby" jest 3k ludzi + i siedzą sobie wszyscy w m1 jinno bo w shinso i chunjo pustki niewspomne o m2  tam to chyba tylko ludzie expią  itp  

PRAWDA JEST 1 Licznik podkecony ale po co kminić temat skoro każdy gracz który grał na innych serverach potrafi chyba ocenlić liczbę graczy na moje oko gra max 1.5k -1.8 k ludzi tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Opublikowano

Ludzie kur***** graliście w czasach swietnosci Pandory/Virtuala ? tam grało po 2-4k ludzi ale to było te ku... 2-4k ludzi bo wszsytkie m1-m2 było zaj**** ludzmi i sklepami a o expowiskach niewspomne 5 chłopa n spocie  a tu "Niby" jest 3k ludzi + i siedzą sobie wszyscy w m1 jinno bo w shinso i chunjo pustki niewspomne o m2  tam to chyba tylko ludzie expią  itp  

PRAWDA JEST 1 Licznik podkecony ale po co kminić temat skoro każdy gracz który grał na innych serverach potrafi chyba ocenlić liczbę graczy na moje oko gra max 1.5k -1.8 k ludzi tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Gdyby tu grało 4k ludzi to żaden problem byłby dla admina wstawić tu ss z widoczna komeda /w ale jak widać zamydla oczy jakimś licznikiem stworzonym przez siebie

Nie znam serwera nie grałem nie widziałem nie oceniam to tylko moje zdanie, ale wmawianie ludziom ze na serwerze jest 4 tys ludzi na jednym ch to za przeproszeniem robienie z graczy down`ów poza tym ten ss z hajsem w reku to totalna porażka która nadaje się na wiocha.pl.

Coz słoma w butach.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Naucz sie czytac. Kto normalny bedzie siedzial 24/7 na TS by dostac sie na jakas pojebana liste odzyskania hasla bo Rudi sobie wyznaczyl 10-15 osob na dzisiaj i c**j zamknal liste a reszta ? Reszta to bylo 3 osoby w tym ja....

Zamiast bezsensownie dyskutowac dlaczego po prostu nie zablokujecie tych komend?!

Bo im sie nie chce lub nie wiedza jak, ale pewnie jedno i drugie. Ponoc Endy taki pro technik, ale, ale byly dwie :)

@ Edti

Dzisiaj sedzialem na TS to mi mowili ze licznik podkrecony o 1.6x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Z tym licznikami to jest śmieszna sprawa. Większość serwerów ma podkręcone liczniki lub źle skonstruowane (naliczają więcej, niż powinno) - efekt jest zresztą taki sam. Ale do rzeczy - na większości serwerach pokazana jest więc zawyżona ilość graczy, względem tego ile jest ich naprawdę. Gracze mają więc spaczony widok na realną ilość ludzi. Myślą, że 500 online to pustki, co jest głupotą bo to liczba spokojnie spełniająca normy do prawidłowego handlu i rywalizacji. PandorąMT2 też się nie sugerujcie, bo tam wiele rzeczy nie działało prawidłowo, w tym prawdopodobnie licznik.

Słowem - jeśli na ascarialu byłoby 4.000 ludzi - shopy nie mieściłyby się w mieście, a na expowiskach siedziałoby 6 osób naraz. Oczywiście nie zmienia to faktu, że jest tu nadal dużo graczy, choć bezzasadnie, bo serwer niczym się nie wyróżnia, a o administracji nie wspomnę.

Opublikowano

Z tym licznikami to jest śmieszna sprawa. Większość serwerów ma podkręcone liczniki lub źle skonstruowane (naliczają więcej, niż powinno) - efekt jest zresztą taki sam. Ale do rzeczy - na większości serwerach pokazana jest więc zawyżona ilość graczy, względem tego ile jest ich naprawdę. Gracze mają więc spaczony widok na realną ilość ludzi. Myślą, że 500 online to pustki, co jest głupotą bo to liczba spokojnie spełniająca normy do prawidłowego handlu i rywalizacji. PandorąMT2 też się nie sugerujcie, bo tam wiele rzeczy nie działało prawidłowo, w tym prawdopodobnie licznik.

Słowem - jeśli na ascarialu byłoby 4.000 ludzi - shopy nie mieściłyby się w mieście, a na expowiskach siedziałoby 6 osób naraz. Oczywiście nie zmienia to faktu, że jest tu nadal dużo graczy, choć bezzasadnie, bo serwer niczym się nie wyróżnia, a o administracji nie wspomnę.

Expowiska .. no tak tylko ze na tym serwerze sie expi albo na WO albo DC po prostu jest szybciej i wygodniej , zobacz ile ludzi sie przewija przez DC , mysle ze 2k spokojnie miękko jest ,ktoś tam mowił że licznik o 800 osob jest podkręcony 

Opublikowano

Stary, tez tak myslalem, dopoki nie zaczalem grac. Jak expilem w m2, to spoty byly pozajmwoane nawet o 2-3 w nocy, SPOTY, a co dopiero metki itd... Masakra jednym slowem :D

Expowiska .. no tak tylko ze na tym serwerze sie expi albo na WO albo DC po prostu jest szybciej i wygodniej , zobacz ile ludzi sie przewija przez DC , mysle ze 2k spokojnie miękko jest .

Dokladnie, to chyba mowi wszystko o liczbie graczy online.

Opublikowano

Dokladnie, to chyba mowi wszystko o liczbie graczy online.

Daj screena komendy /w i przestań robić z siebie idiotę stary. Licznik który przedstawiasz pod gra można o kant dupy potłuc

sygnatura3k.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, niby 6 CH a w red lesie tylko 2 dzialaja -,-

Jak by działały wszystkie to by nikt rekawic i PD z IS nie kupował.

Poprawcie ten IS bo wprowadza ludzi w błąd, śa źle opisane przedmioty np, Jest napisane, że zbroja Azraela daje 300 defa 20 blok 20 do pz 20 odp na magie a nie daje bloku tylko odbicie a to różnica..

To samo fenix pisze w IS, że daje 2k PZ 15 siła i int 15 szycie 15 kryt 10 moby a daje wgl inne bony kryta szycia i na moby nie daje wgl.. Ludzi w huja tylko tym robicie.. 

Odpowie ktoś czy to zostanie naprawione ?? Wczoraj kupiłem Lodowego fenixa a nie daje on bonu na potwory chociaż w IS jest napisane, że daje... 

Opublikowano

Ja osobiście nadal czekam na magiczna komendę ze wszystkich CH z liczba online. Bo jezeli rzeczywiście licznik w grze działa tak jak powinien to dla administracji nie powinno być żadnego problemu wrzucić ss z komendy gma, ale widac ze cos sie boja wrzucić to, a jest to kwestia 2 minut może mniej.

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się w 100% z kolegą ;) 

Graczy gra sporo, ale nie gra tyle ile jest na liczniku. 

Pozdrawiam. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...