Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieśniactwem jest "lans na hajs" i próby znalezienia dziewczyny na te zdj.

Mógłbyś chociaż śmieciu nabrać szacunku do swoich graczy i zacząć ich traktować jak ludzi, a nie chodzące pieniądze (Wpakujesz na tym serwerze w itemshop to non-stop będziesz siedział na kanałach administracji i zawsze będziesz miał pierwszeństwo).

Wachlarzyk zawdzięczasz im - No, ale zachowanie adekwatne do wieku.

Po co mi dziewczyna, skoro mam kobiete, którą kocham i doskonale nam się układa? :) Oj widać, że nasz sukces boli wiele osób. Proponuje założyć jeszcze temat na pudelku, to forum na Twoim poziomie oraz dołączyć czym prędzej do kolegów na grupe wsparcia dla cebulaków z niedojebaniem mózgowym, jest jeszcze szansa na wyleczenie cebulozy. Nie oczekuj ode mnie szacunku, skoro dam mi go nie dajesz, to działa w dwie strony, z resztą Endymion doskonale Cie podsumował. // Azprime

tbu87m.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matesh - typ który dużo szczeka, mało robi. Jeżeli uważasz, że Adrian 'szuka dziewczyny tym zdjęciem' to jesteś w błędzie bo od dawna jest szczęśliwy z Olą, a Ty jedynie się tutaj pogrążasz bo znowu gadasz o nas swoje wymysły, które nie mają najmniejszego powiązania z rzeczywistością. Czekam, aż wystartujesz swój serwer i przy takiej ilości graczy (w sumie i tak jej nie osiągniesz nigdy) i będziesz w stanie pomagać wszystkim na raz.

up.

Nie jest to żaden youtuber, od razu mówię. ;)

No to gratulacje.

To z dziewczyną było zwyczajnym żartem.

W taki razie jaki cel jest tego zdjęcia?

Demonstracja siebie jakie wieśniaka, czy może jakiś inny?

Ja się nie pogrążam, napisałem tylko trafnego posta.

Widać trafiony, bo od razu odpisałeś.

Od szczekania jesteś ty, wiek masz odpowiedni.

My będziemy w stanie pomagać, bo mam dość sporo osób na stanowiskach supportowych.

Po co mi dziewczyna, skoro mam kobiete, którą kocham i doskonale nam się układa? :) Oj widać, że nasz sukces boli wiele osób. Proponuje założyć jeszcze temat na pudelku, to forum na Twoim poziomie oraz dołączyć czym prędzej do kolegów na grupe wsparcia dla cebulaków z niedojebaniem mózgowym, jest jeszcze szansa na wyleczenie cebulozy. // Azprime

tbu87m.jpg

Sukces nikogo nie boli, a przynajmniej nie mnie, sam osiągnąłem sukces tyle, że w życiu realnym.

Po prostu boli mnie twoje wieśniactwo i postanowiłem je zademonstrować - Tyle.

Chyba dobrze, że ci pomogłem się pochwalić.

24b5car.jpg

Opublikowano

Matesh - typ który dużo szczeka, mało robi. Jeżeli uważasz, że Adrian 'szuka dziewczyny tym zdjęciem' to jesteś w błędzie bo od dawna jest szczęśliwy z Olą, a Ty jedynie się tutaj pogrążasz bo znowu gadasz o nas swoje wymysły, które nie mają najmniejszego powiązania z rzeczywistością. Czekam, aż wystartujesz swój serwer i przy takiej ilości graczy (w sumie i tak jej nie osiągniesz nigdy) i będziesz w stanie pomagać wszystkim na raz.

up.

Nie jest to żaden youtuber, od razu mówię. ;)

streamer? :D A może na jakimś fanpage-u? 

Co do pengi, zazdrościcie? Tak samo wjeżdżaliście na FuBu, że sprzedaje bryłki, no i co z tego? Jego serwer, może robić co chce. Azprime zarobił dużo hajsu tak jak FuBu i też ma wyjebane w hejterzyne i słusznie, bo szkoda czasu na cebularskie plemie.

Opublikowano

@Endymion_  

Dziś zacząłem ponowie grę tutaj i była taka sytuacja że skończyły mi się pele , potem jakiś gościu mi dał 200 pele . Grałem 5 min potem wyszedłem z gry (miałem 15lvl)  po 20min wchodzę i każdy na czacie pisze  że cofka że GM kradnie , że Fubu wbił na serwer. 

Mi znikły tylko pele co gościu dał :D  

O to Endymion ze swoją kasą z podziału dla  technika :D Gęba uśmiechnięta od ucha do ucha :D ps. wiem że to thenitrozyniak.

Za te dzisiejsze zajście powinien ci stówkę Azprime odjąć bo mi pele znikły ;c warte 40 yang !

37625276744908585965.jpg

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Typowa polska mentalność widzę. Jak już ktoś ma lepiej od nas to musi być oszustem złodziejem :P

Na serwerze jest bardzo dużo ludzi, nie grałem jeszcze na tak licznym, a grałem na wielu. Czy licznik oszukuje czy nie, szczerze mam to gdzieś bo gra się przyjemnie.

Typowe polaczki cebulaczki. Nic dodać, nic ująć, najwidoczniej kogoś boli nasz sukces :)

Sukces nikogo nie boli, a przynajmniej nie mnie, sam osiągnąłem sukces tyle, że w życiu realnym.

Po prostu boli mnie twoje wieśniactwo i postanowiłem je zademonstrować - Tyle.

Chyba dobrze, że ci pomogłem się pochwalić.

Właśnie widze, z tą dziewczyną to rzeczywiście zabłysnąłeś kolego. Ku gwoli ścisłości to są pieniadze odłożone przeze mnie na auto i nie maja nic wspolnego z serwerem, a publikowanie takich zdjęć i wymyślanie bajek z dziewczynami to jednak świadczy o Twoim poziomie buractwa i cebulozy :)

Opublikowano

Typowe polaczki cebulaczki. Nic dodać, nic ująć, najwidoczniej kogoś boli nasz sukces :)

Włąśnie widze, z tą dziewczyną to rzeczywiście zabłysnąłeś kolego.

Był to żart, ale nie dziwi mnie fakt, że do tej twojej pustej mózgownicy nic nie dociera.

Ty za to zabłysnąłeś tym zdjęciem, także gratuluje.

Ja nie mam się czego wstydzić, ukrywać, mimo, że siedzę pod tym nickiem od 6 lat nikt nic pokazującego moją osobę od złej strony nie wrzuci.

Dla mnie jesteś wieśniakiem i tyle w twoim temacie.

Ja natomiast spadam i wam tu więcej nie spamuje, bo widzę, że co wchodzę do tej prezentacji to się cała gwardia zlatuje.

Wy też się lepiej bierzcie do roboty skoro macie niedługo aktualizacje wprowadzać.

Na razie i do czasu.

24b5car.jpg

Opublikowano

Mam pytanie gdzie dropią fryzury i kostiumy w grze ? (zgaduję baronówna )

Fryzury z bonusami są za darmo u Fryzjerki w kazdym m1, natomiast kostiumy są do zdobycia z Eventow takich jak OX oraz Szukanie GM'a, oraz do nabycia w ItemShopie.

Był to żart, ale nie dziwi mnie fakt, że do tej twojej pustej mózgownicy nic nie dociera.

Na razie i do czasu.

Zabrakło pomysłów na kolejną bajkę wyczarowaną z dupy?

Opublikowano

Serio ? podkręciliście licznik i uważacie, że odnieśliście sukces ? nie wierzę ^^ 

Powiem tak, wasze brak kultury jest sukcesem bo w końcu pokazaliście jakimi jesteście ludźmi. Dostaliście krytykę i zamiast normalnie na nią odpowiedzieć,to w każdym waszym poście znajduje się jakiś wulgaryzm lub mówienie jacy to jesteśmy zazdrośni. Rely ? .. 

xD 

Opublikowano

Serio ? podkręciliście licznik i uważacie, że odnieśliście sukces ? nie wierzę ^^ 

Powiem tak, wasze brak kultury jest sukcesem bo w końcu pokazaliście jakimi jesteście ludźmi. Dostaliście krytykę i zamiast normalnie na nią odpowiedzieć,to w każdym waszym poście znajduje się jakiś wulgaryzm lub mówienie jacy to jesteśmy zazdrośni. Rely ? .. 

Skoro koleś na mnie najezdza na mnie z bajkami wyczarowanymi z dupy, obraza mnie, do tego wymysla jakies gowna na temat mojej osoby i serwera to co mam zrobic? Postawic piwo, zalajkowac post i pochwalic sie znajomym? Idz sobie kolego na spacer bo widze, ze komputer zbyt dobrze Ci nie służy przy takiej pogodzie, z resztą co miałem powiedziec na Twoj temat juz powiedzialem, nie bede wdawał się w kolejna pustą i bezensowna dyskusje z Toba potwierdzającą poziom Twojego buractwa i cebulozy. Zdjecie swoje dostaniesz jak wróce do domu i bede mial czas, aby je zrobic. Tymczasem wez swojego kolege GallaAnonima i Heńka, wpadnijcie na pudelka i poplotkujcie troche na temat mojej osoby piszac bajki wyssane z palca, ten temat nie służy raczej do tego. // Azprime

Opublikowano

Rely  xDDDDD

Ale wy macie bol dupy o to ze pokazal kase na SS. Naprawde mozna sie posmiac z tego co piszecie. Jedna osoba pisze jedno a na nastepnej stronie pisze co innego xD. Gdybyscie nie mieli bolu dupska to nie wspominali byscie 10 razy o SS @NGS

Topic

Co ile sie respia bossy i metki ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Rely  xDDDDD

Co ile sie respia bossy i metki ?

RELY RELY xD Wiekszosc co 30 minut, aczkolwiek są i takie co do 2h nawet dochodza.

Opublikowano

HXVYdJP.png

Azprime mówił, żeby wam nie dawać screenów z /w bo przynajmniej można się z waszych spin pośmiać, ale już mnie wkurwiacie.

Butthurt incoming o pieniądze + sukces, który wspolnie osiagnelismy :)

dodam, że jest to pierwszy kanał gry z sześciu ^^

może, może nie

Opublikowano

Skoro koleś na mnie najezdza na mnie z bajkami wyczarowanymi z dupy, obraza mnie, do tego wymysla jakies gowna na temat mojej osoby i serwera to co mam zrobic? Postawic piwo, zalajkowac post i pochwalic sie znajomym? Idz sobie kolego na spacer bo widze, ze komputer zbyt dobrze Ci nie służy przy takiej pogodzie, z resztą co miałem powiedziec na Twoj temat juz powiedzialem, nie bede wdawał się w kolejna pustą i bezensowna dyskusje z Toba potwierdzającą poziom Twojego buractwa i cebulozy. Zdjecie swoje dostaniesz jak wróce do domu i bede mial czas, aby je zrobic. Tymczasem wez swojego kolege GallaAnonima i Heńka, wpadnijcie na pudelka i poplotkujcie troche na temat mojej osoby piszac bajki wyssane z palca, ten temat nie służy raczej do tego. // Azprime

Edit, widze, ze krzywy juz mnie uprzedzil.

Opublikowano

Ale beka teraz z tych hejterów.

Chociaż znając życie zaraz napiszą że to fotomontaż.

Olać ich i tyle. Żal im d*** ściska.

Po za dyskusją, czy nie można dodać do klienta opcji zamrażania. Widziałem gdzieś że są na ten temat tutki tu na forum.

Na sklepie po 30min. non stop czarny ekran.

imetin_logo.png

Opublikowano

HXVYdJP.png

rlMYuBR.jpg?1

ps. przydałoby się poprawić te bugi np z dozorcą, niby mało znaczą, ale jednak bug to bug.

Opublikowano

Przedstawiamy Wam Instruktorkę Yu-Tian, od 80lv przeprowadzi z Wami serie szkoleń przygotowujących do walki z Hordami Smoków. Pozostało już tylko 7 dni do Update Gry!

10497875_677168469044171_132831026151178

Opublikowano

A co z nim jest nie tak? ;)

Jak klikasz na dozorce to pokazuje sie okno ( dozo,sztabki i IS ) jak klikniesz w dozo to znow wyskakuje te poczatkowe okno ( dozo,sztabki i IS )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jak klikasz na dozorce to pokazuje sie okno ( dozo,sztabki i IS ) jak klikniesz w dozo to znow wyskakuje te poczatkowe okno ( dozo,sztabki i IS )

Już naprawione, przy najbliższym resecie serwera bug zniknie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...