Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GordOnix i GallAnonim, bez obrazy, ale blagam, udajcie sie grupowo na jakas terapie niedojebania mózgowego bo cebuloza u Was sięga lvl over 9000. // Azprime (tak, mozesz na mnie w tym momencie jebac, ze jestem niekultularny, ale tego cebulackiego przypierdalania sie do czegokolwiek to juz nie moge czytac).

Chcialbym jeszcze podziekowac Mindowi za nieliczną, ale przynajmniej uczciwą ocene w tym temacie. Dwaj wyzej wymienieni userzy powinni brać z Ciebie przykład.

Jaka cebuloza? Hejtowalem gdzies serwer? Endymion nazwal wszystkich amatorami bo tylko wy bazujecie na rzetelnym liczniku.Tak wiec wypadaloby to udowodnic nieprawdaz?

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak reklamuje, że jedzie na czitach. Beka. Zresztą gada głupoty że logi, logi a takich rzeczy w logach nie ma.

W update 3 nowe sety broni np.

To nie ma być dla was reklama tylko raczej swego typu ostrzeżenie. Nie jestem jedyną osobą która na Ascarialu gra lub grała na hackach. Na waszym serwie gra podobno 3 tyś. osób online ! ! ! LUDZIE pokazałem wam na filmiku tylko to co dzieje się na serwie dzień w dzień. Lecz wy nie potraficie się pogodzić z tym, że wasz serwer nie jest idealny :)

https://www.youtube.com/watch?v=mAeWMlc4hp0&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Pragnę również zauważyć, że większość osób hejtujących gra lub niedawno grało na serwerze Virtual, jakieś nowe ugrupowanie? 

Polecam dla osób, które mają problem z graniem bez ItemShopa;

https://www.youtube.com/channel/UCYUbnr_Qac15fIIC_V0MArw

Chyba jeden z lepszych Youtuberów metina.

@NoPerfectGames to nie Ty byłeś z dziewczyną tylko dlatego, że miała GM na Twoim serwerze?

Opublikowano

Pragnę również zauważyć, że większość osób hejtujących gra lub niedawno grało na serwerze Virtual, jakieś nowe ugrupowanie? 

@NoPerfectGames to nie Ty byłeś z dziewczyną tylko dlatego, że miała GM na Twoim serwerze?

Nie, nie ja :) 

Opublikowano

Przedstawiamy Wam Instruktorkę Yu-Tian, od 80lv przeprowadzi z Wami serie szkoleń przygotowujących do walki z Hordami Smoków. Pozostało już tylko 7 dni do Update Gry!

10497875_677168469044171_132831026151178

Opublikowano

Przedstawiamy Wam Instruktorkę Yu-Tian, od 80lv przeprowadzi z Wami serie szkoleń przygotowujących do walki z Hordami Smoków. Pozostało już tylko 7 dni do Update Gry!

10497875_677168469044171_132831026151178

No i sam widzisz, jakby na serwerze grało tyle co jest na liczniku, to byś dawno nam dał jakieś dowody. Nie oszukujmy się, jesteście bandą pajaców którzy nawet oszukują własnych graczy, no ale co się dziwić to Polska i zrobicie wszystko aby więcej zarobić. $$$$$$$$$$ ^^ 

żal d*** wciska ... 

xD 

Opublikowano

Tu masz racje ja tak samo gram bez is ani zł nie wydałem a już mam azraelke baobao i wierzcha 200/200

Dziś tak samo zjechałem zabqa na forum za to że nie umie grać bez wydawania w isa bo nie daje rady i co dostałem bana od technika ktorym rozpoczyna sie nick na E. ale cóż mnie to tak wali bana dostane czy nie mogę zawsze nowe konto zrobic

Opublikowano

To nie ma być dla was reklama tylko raczej swego typu ostrzeżenie. Nie jestem jedyną osobą która na Ascarialu gra lub grała na hackach. Na waszym serwie gra podobno 3 tyś. osób online ! ! ! LUDZIE pokazałem wam na filmiku tylko to co dzieje się na serwie dzień w dzień. Lecz wy nie potraficie się pogodzić z tym, że wasz serwer nie jest idealny :)

https://www.youtube.com/watch?v=mAeWMlc4hp0&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Byly i servery gdzie nagrywali filmiki jak jada na haxach i przez te filmiki zrobili reklame podstawowce i z kazdym dniem przybywala ilsc graczy. Nie mowie tutaj o setkach online bo servery padaly lae przez to przybywalo osob.

Ktos pisal o bugowaniu DC ja wiem jak to zrobic i po zbugowaniu moby respia sie caly czas :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Byly i servery gdzie nagrywali filmiki jak jada na haxach i przez te filmiki zrobili reklame podstawowce i z kazdym dniem przybywala ilsc graczy. Nie mowie tutaj o setkach online bo servery padaly lae przez to przybywalo osob.

Ktos pisal o bugowaniu DC ja wiem jak to zrobic i po zbugowaniu moby respia sie caly czas :D

Może i były takie serwer, nie wiem. My takiego czegoś nie chcemy. Co do DC to bugu już nie ma.

Opublikowano

żal d*** wciska ... 

Ale komu? Tobie ściska? Wracaj na swój dreikon bo nigdy tyle nie osiągniecie co my.

@Endymion_  ja rozumiem, że masz władzę itp, ale bez przesady co? Ogarnij się trochę.

Jeżeli obrażał innych to czemu miałbym go nie zbanować? To nie zbyt dużo władzy, to trzeźwe spojrzenie na użytkowników.

Opublikowano

Ale wam żal d#pe ściska że wasze serwery nie osiągną nigdy tyle co Ascarial.

Naprawdę musicie wylewać swoje żale w tym temacie? 

Opublikowano

Mają tylu graczy, to przestali ich szanować.. "Jeden mniej czy więcej, nic nie zmieni" Plus to oszukiwanie z licznikiem, wcześniej było 2k online na tym "liczniku" i było tyle samo ludzi, co teraz "4k".

Nie polecam, administracja 0 kultury.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ale wam żal d#pe ściska że wasze serwery nie osiągną nigdy tyle co Ascarial.

Naprawdę musicie wylewać swoje żale w tym temacie?

Ziom ten serwer jest sztucznie ''pompowany''.Ludzie graja tutaj tylko dla youtuberow.Gdy wyjdzie ravia s2 sam tu zostaniesz.
Opublikowano

Ziom ten serwer jest sztucznie ''pompowany''.Ludzie graja tutaj tylko dla youtuberow.Gdy wyjdzie ravia s2 sam tu zostaniesz.

No tak oczywiście, wszyscy uciekną na Ravię, beka.

Już się tu nie będę wypowiadał bo szkoda mi na was czasu. Znalazła się grupka 5(?) osób, którzy mają problem bo sami nic nie osiągnęli i mają z tym problem.

topic.

W najbliższym czasie pojawi się jeszcze większa reklama, w miejscu którego żaden chyba się nie spodziewa.  ^_^

Opublikowano

No tak oczywiście, wszyscy uciekną na Ravię, beka.

Już się tu nie będę wypowiadał bo szkoda mi na was czasu. Znalazła się grupka 5(?) osób, którzy mają problem bo sami nic nie osiągnęli i mają z tym problem.

topic.

W najbliższym czasie pojawi się jeszcze większa reklama, w miejscu którego żaden chyba się nie spodziewa.  ^_^

Pewnie reklamą będzie podkręcenie licznika o następne 2k i wmawianie ludzi, że tyle gra ? haha, beka z was ;( 

Nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Naprawdę nie obraz się ale rozmawia się z tobą jak z idiota, być może to problem dopływu świeżego powietrza do mózgu, jeśli tak to wyrwij sobie kilka przednich zębów to na pewno ci się poprawi i zaczniesz rozumieć o czym tu sie pisze..

Jesli osiągnąłeś 4k ludzi to jaki masz problem z wstawieniem tu screena z wyświetlona komenda /w ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Naprawdę nie obraz się ale rozmawia się z tobą jak z idiota, być może to problem dopływu świeżego powietrza do mózgu, jeśli tak to wyrwij sobie kilka przednich zębów to na pewno ci się poprawi i zaczniesz rozumieć o czym tu sie pisze..

Jesli osiągnąłeś 4k ludzi to jaki masz problem z wstawieniem tu screena z wyświetlona komenda /w ?

Prawdą jest, że tyle graczy nie ma dlatego nie chcą pokazać, ile jest on-line. Wszystko wyszło by na jaw i zamiast ludzi przybywać by ubywało ;) Także wszystko jasne. Tyle na temat. Tyle, że szybciej czy później gracze sami będą się orientować i będą odchodzić od serwera ;) 

xD 

Opublikowano

No i sam widzisz, jakby na serwerze grało tyle co jest na liczniku, to byś dawno nam dał jakieś dowody. Nie oszukujmy się, jesteście bandą pajaców którzy nawet oszukują własnych graczy, no ale co się dziwić to Polska i zrobicie wszystko aby więcej zarobić. $$$$$$$$$$ ^^ 

żal d*** wciska ... 

Oni mają wyebane na graczy.

Doprosić się tam czegoś to masakra.

Co do liczby graczy to jest na serwerze góra 1500-1800 osób - Co i tak jest sporą liczba, a ta ich gadka, że jest 3000 graczy to bajka

Endymion ma ewidentne problemy z sobą, ale to nie jest moja sprawa.

Azprime natomiast jest wieśniakiem bez kultury jakich mało.

Kultury to on nie ma, honoru i szacunku do drugiej osoby również.

Co do łapczywości na hajs macie tutaj fajne zdjęcie idealnie opisującego Azprime:

hajs.png

Wieśniactwem jest "lans na hajs" i próby znalezienia dziewczyny na te zdj.

Mógłbyś chociaż śmieciu nabrać szacunku do swoich graczy i zacząć ich traktować jak ludzi, a nie chodzące pieniądze (Wpakujesz na tym serwerze w itemshop to non-stop będziesz siedział na kanałach administracji i zawsze będziesz miał pierwszeństwo).

Wachlarzyk zawdzięczasz im - No, ale zachowanie adekwatne do wieku.

24b5car.jpg

Opublikowano

Typowa polska mentalność widzę. Jak już ktoś ma lepiej od nas to musi być oszustem złodziejem :P

Może licznik kłamie może nie, jakie to ma znaczenie.

Na serwerze jest bardzo dużo ludzi, nie grałem jeszcze na tak licznym, a grałem na wielu. Czy licznik oszukuje czy nie, szczerze mam to gdzieś bo gra się przyjemnie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Prawdą jest, że tyle graczy nie ma dlatego nie chcą pokazać, ile jest on-line. Wszystko wyszło by na jaw i zamiast ludzi przybywać by ubywało ;) Także wszystko jasne. Tyle na temat. Tyle, że szybciej czy później gracze sami będą się orientować i będą odchodzić od serwera ;)

Jeżeli według Ciebie ludzie tutaj grają, bo licznik wskazuje dużą ilość graczy online to jesteś idiotą. ;)

U kogo ta reklama? U FuBu? :D

Opublikowano

Matesh - typ który dużo szczeka, mało robi. Jeżeli uważasz, że Adrian 'szuka dziewczyny tym zdjęciem' to jesteś w błędzie bo od dawna jest szczęśliwy z Olą, a Ty jedynie się tutaj pogrążasz bo znowu gadasz o nas swoje wymysły, które nie mają najmniejszego powiązania z rzeczywistością. Czekam, aż wystartujesz swój serwer i przy takiej ilości graczy (w sumie i tak jej nie osiągniesz nigdy) i będziesz w stanie pomagać wszystkim na raz.

up.

Nie jest to żaden youtuber, od razu mówię. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...