Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a jak można dać się okraść ? Normalnie. Mam zabezpieczony i niedawno kupiony komputer oraz passy które mógł bym ci powiedzieć na głos z 10x i tak 1/2 byś nie zapamiętał. Gram w metina 7 bądź prawie 7 lat. A okradziony zostałem 2 raz i to tylko i wyłącznie ze strony błędów administacji bądź tym podobne. Niekiedy człowiek nie ma na to żadnego wpływu. Ale przecież uważasz że ciebie to nigdy nie spotka. Bo przecież jak można się tak dać okradać.

Aż się wkurzyłem ;d

Ja to samo, nie jest to moja wina.

Administracja ma w dupie graczy piszących pw.

Sporo osób zostało okradzionych przez ich głupotę. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a jak można dać się okraść ? Normalnie. Mam zabezpieczony i niedawno kupiony komputer oraz passy które mógł bym ci powiedzieć na głos z 10x i tak 1/2 byś nie zapamiętał. Gram w metina 7 bądź prawie 7 lat. A okradziony zostałem 2 raz i to tylko i wyłącznie ze strony błędów administacji bądź tym podobne. Niekiedy człowiek nie ma na to żadnego wpływu. Ale przecież uważasz że ciebie to nigdy nie spotka. Bo przecież jak można się tak dać okradać.

Aż się wkurzyłem ;d

To moze na przyszlosc sprobuj dac prostsze haslo? :)

Ja takze gram w metka 7lat i nigdy nie zostalem okradziony, zmieniajcie moze haslo na mailu co jakis czas, bo dajecie sie ostro wyfrajerowac.

Opublikowano

To moze na przyszlosc sprobuj dac prostsze haslo? :)

Ja takze gram w metka 7lat i nigdy nie zostalem okradziony, zmieniajcie moze haslo na mailu co jakis czas, bo dajecie sie ostro wyfrajerowac.

NIE ROZUMIESZ CZŁOWIEKU, ŻE WSZYSTKICH OKRADLI PO TYM, JAK WBILI IM SIĘ DO BAZ, CZY CO ONI TAM ZROBILI

UggNk9.gif

Opublikowano

NIE ROZUMIESZ CZŁOWIEKU, ŻE WSZYSTKICH OKRADLI PO TYM, JAK WBILI IM SIĘ DO BAZ, CZY CO ONI TAM ZROBILI

nie okradli wszystkich :>

Opublikowano

UWAGA DO WSZYSTKICH GRACZY

SERWERA ASCARIAL.PL

PROSIMY WSZYSTKICH GRACZY O ZMIANĘ SWOICH HASEŁ 

W OSTATNIM CZASIE Z PARU SERWERÓW WYCIEKŁA BAZA DANYCH

W ZWIĄZKU Z TYM, OSOBY KTÓRE GRAJĄ NA PARU SERWERACH

ORAZ UŻYWAJĄ TAKICH SAMYCH DANYCH NA ASCARIALU

WYJĄTKOWO NARAŻONE NA KRADZIEŻE EKWIPUNKÓW

WIELE KRADZIEŻY JEST SPOWODOWANYCH WŁAŚNIE TĄ SYTUACJĄ

DLATEGO PROSZĘ NIE OBWINIAĆ NAS ZA WSZYSTKIE KRADZIEŻE

OCHRONA WASZYCH KONT ZACZYNA SIĘ OD WAS SAMYCH, POPRZEZ

USTAWIANIE SILNYCH HASEŁ TYPU !@($rwF2 

DO USTAWIENIA SILNEGO HASŁA POLECAMY STRONĘ

http://passwordsgenerator.net/

HASŁA GENEROWANE TAM SĄ NAPRAWDĘ BEZPIECZNE

DODATKOWO POLECAM PRZECZYTAĆ SOBIE TEN ARTYKUŁ

KTÓRY Z PEWNOŚCIĄ POMOŻE WAM ZROZUMIEĆ NA CZYM POLEGA

BEZPIECZNE HASŁO

http://www.microsoft.com/pl-pl/security/online-privacy/passwords-create.aspx

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

SERWERA ASCARIAL.PL

BEZPIECZNE HASŁO

Jak miałem się tego dowiedzieć nie grając przez 5 dni ani nie będąc na komputerze ? jasnowidzem mam być ? czy siedzieć 24h na forum. Pierwszy i ostatni serwer tych zasranych adminow na jakim grałem. Pozdo i odrazam grę na tym serwie admini mają wyjebke na wszystkich tylko hajsy z isa się liczą a tych co okradli to mają głęboko w 4 literach. Brońcie ich dalej wdupowłazy

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

SERWERA ASCARIAL.PL

BEZPIECZNE HASŁO

NO K***A I GDZIE TERAZ ADMINISTRACJA, ŻE ROZDAJĘ PASY NA LEWO I PRAWO K***A ? 

GDZIE JEST TERAZ MOJE EQ ?

KTO MI JE ZWRÓCI ?

PASY MIAŁEM INNE, JAK PISAŁEM NA KAŻDYM SERWERZE MAM INNE HASŁO I LOG

DZIWNE, BAZA NA INNYCH SERWERACH ? TO CZEMU WCZEŚNIEJ TRZEBA BYŁO ZMIENIĆ HASŁO ?

KOLEJNE KŁAMSTWO ADMINISTRACJI ?

UggNk9.gif

Opublikowano

Jak miałem się tego dowiedzieć nie grając przez 5 dni ani nie będąc na komputerze ? jasnowidzem mam być ? czy siedzieć 24h na forum. Pierwszy i ostatni serwer tych zasranych adminow na jakim grałem. Pozdo i odrazam grę na tym serwie admini mają wyjebke na wszystkich tylko hajsy z isa się liczą a tych co okradli to mają głęboko w 4 literach. Brońcie ich dalej wdupowłazy

Faktycznie k***a, będziemy odzyskiwać EQ które poszło dawno w serwer i jakbyśmy mieli je wyciągać od ludzi, to 3/4 serwera przyszłoby z płaczem, gdzie ich eq. Jebnij się w łeb i przemyśl swoje zachowanie, albo trafisz na karnego jeżyka.

NO K***A I GDZIE TERAZ ADMINISTRACJA, ŻE ROZDAJĘ PASY NA LEWO I PRAWO K***A ? 

GDZIE JEST TERAZ MOJE EQ ?

KTO MI JE ZWRÓCI ?

PASY MIAŁEM INNE, JAK PISAŁEM NA KAŻDYM SERWERZE MAM INNE HASŁO I LOG

DZIWNE, BAZA NA INNYCH SERWERACH ? TO CZEMU WCZEŚNIEJ TRZEBA BYŁO ZMIENIĆ HASŁO ?

KOLEJNE KŁAMSTWO ADMINISTRACJI ?

Nikt k***a nie rozdaje passów na lewo i prawo. Nasza baza nigdzie nie wyciekła, jedyne co było, to reset WSZYSTKICH haseł do kont.

Jakbyś nie ogarnął, to chodziło mi o to, że z innych serwerów ostatnio wyciekały bazy danych, więc jeśli ktoś miał takie same passy na Ascarialu i gdzieś indziej, to bardzo możliwe, że po prostu ktoś go opierdolił.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Faktycznie k***a, będziemy odzyskiwać EQ które poszło dawno w serwer i jakbyśmy mieli je wyciągać od ludzi, to 3/4 serwera przyszłoby z płaczem, gdzie ich eq. Jebnij się w łeb i przemyśl swoje zachowanie, albo trafisz na karnego jeżyka.

Nikt k***a nie rozdaje passów na lewo i prawo. Nasza baza nigdzie nie wyciekła, jedyne co było, to reset WSZYSTKICH haseł do kont.

Jakbyś nie ogarnął, to chodziło mi o to, że z innych serwerów ostatnio wyciekały bazy danych, więc jeśli ktoś miał takie same passy na Ascarialu i gdzieś indziej, to bardzo możliwe, że po prostu ktoś go opierdolił.

A po c**j był ten reset ? Tak o, bez przyczyny niby ?

UggNk9.gif

Opublikowano

lepiej nie pobieraj, bo administracja ma w dupie graczy...

serwer nie polecam

Weź typie nie bądz śmieszny, nasza administracja zapierdala caly czas a wy tego nawet nie doceniacie.

Myślicie że my musimy pomóc tylko 1 czy 2 osobą ? to sie grubo mylicie. Nigdy nie mieliście takiej posady to sie nie wypowiadajcie.

157326dadsa.png

Opublikowano

Wali mnie to że musieliście zrobić sobie reset kont ot tak bo któryś z was sobie tak ujebał. masowo okradają ludzi akuratnie na tym serwerze i ja też trafiłem do tego grona chociaż miałem passy zmienione jak na każdym serwerze. Mówisz że moje eq już poszło w serwer. To napisz mi na pw podam ci  login i sprawdzisz sobie ip jakie się logowało na moje konto w ostatnich 3-5 dniach.A po drugie nie interesujecie się graczami taka jest prawda. Interesuje was tylko zarobek.

Opublikowano

A po drugie nie interesujecie się graczami taka jest prawda. Interesuje was tylko zarobek.

r5ASn9t.png

Tell me more, please. 

Podpowiedź: Moje rozmowy to te, na które odpowiedziałem, Nowe to te jeszcze nie odczytane.

A po c**j był ten reset ? Tak o, bez przyczyny niby ?

Błąd w skrypcie spowodował zmianę hasła na wszystkich kontach, a nie jednym.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

teraz moge wnioskowac, ze nie nadajesz sie na admina, bo jak widac nie umiesz opanować emocji...

btw. z jakich serwerow wyciekla baza? 

Weź typie nie bądz śmieszny, nasza administracja zapierdala caly czas a wy tego nawet nie doceniacie.

Myślicie że my musimy pomóc tylko 1 czy 2 osobą ? to sie grubo mylicie. Nigdy nie mieliście takiej posady to sie nie wypowiadajcie.

tak zapierdala ze coraz wiecej ludzi traci konta... hmmm, a moze to wy selacie konta?

Opublikowano

r5ASn9t.png

Tell me more, please. 

Podpowiedź: Moje rozmowy to te, na które odpowiedziałem, Nowe to te jeszcze nie odczytane.

Wiadomości jakie masz że smy nie doszły i ludzie się do ciebie żalą ? Prosze cię nie robicie kompletnie nic a ten reset był spowodowany z innego powodu niż ten że na innych serwerach baza wyciekła. Gościu napisał temat że jesteście złodziejami i co przyszedł Azprime i napisał mu że mogł do niego napisać a nie na mpcforum bo to was skompromitowało.

Opublikowano

r5ASn9t.png

Tell me more, please. 

Huje muje dzikie węże.

Nie polecam ze względu na kradzieże :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Siema

Tak czytam i czytam to naprawde duzo osob stracilo te konta myslalem ze jest tylko kilka osob

Sam stracilem yangi i eq pisalem na ts-ie dostalem odpowiedz ktora zreszta byla mi wiadoma od poczatku ze nic nie moga zrobic tylko sm-y oddac

Nie doladowywalem bo mieszkam w UK i nie bawie sie w paypal ale gralem sobie czasami dla zabicia czasu

Pewnie duzo osob z was potracilo naprawde drogie dla was przedmioty chociaz ja jestem malym lvl-em to tez stracilem troche

Nie wiem co sadzic o tym calym zajsciu moze to wszystko byl przypadek i taki niemily zwrot zdarzen ale z tego co wiem to wlasnie ten koles RUDI chyba jako jedyny pomaga graczom jak tego potrzebuja.

Slyszalem kilka rozmow na ts-ie i widac ze chlopak sie stara mimo ze jest rudy :D

Ja postanowilem od nowa dojsc do celu ale jak ta sytuacja sie powtorzy to rezygnuje bo szkoda mojego czasu

POZDRAWIAM

NaChwilke

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

W sumie na serwerze fajnie się grało, Gdyby nie te dziwne kradzieże. A to że gdzieś wyciekły bazy danych, A reset haseł to błąd w skrypcie, To tak śmieszne że jackass się do tego umywa :D Ale w sumie będąc obiektywnie szczerym większość graczy Metin2 to dzieci. Może udało wam się ich tym przekonać. Ale tylko ich ;p

Niektórzy gracze twierdzą iż mieli zupełnie nowe passy specjalnie do tego serwa, Więc ciekawe skąd się one wzięły w jakiejś tam bazie ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie wiem czy wy macie nie doje**nie mózgowe czy co mnie jakoś nikt przed restartem i po restarcie eq nikt mnie nie okradł jak wy ustawiacie hasła typu damian2121 to się nie dziwie że was okradają ... Dziwne że tylko 20 osób narzeka na 2.5k+ graczy jak wam się coś nie podoba to po prostu wypier***alać na tą sravie gdzie admini nic nie pomagają a wam się jeszcze tam podoba ... Chcecie aby was nie okradali to nie ustawiajcie takich samych loginów na tym samym e-mailu to co miałem powiedzieć powiedziałem z ludźmi co mają nie doje***nie mózgowie nie gadam ...

Opublikowano

Huje muje dzikie węże.

HAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA, LECI BLOKADA, BO TYCH TWOICH CHUJOWYCH ŻALI NIE DA SIĘ czytać,  RÓB SE DOBRE HASŁO TYPU  jebaćmatkezyniaka69, a nie jestempedałemamójstarytoprostytutka, bo to każdy zgadnie ;];];];];];];];]]

rudi to daj w kliencie zapamietywanie pasów, bo jakoś nie widzi mi się przepisywanie ciągle hasła z kartki jak chce np. ubic bossa na innych ch

Opublikowano

Huje muje dzikie węże.

K***a masz ex moderatora a jestes tak tepy ze szkoda gadac ... Ty z taka ranga powinienes wiedziec ze haslo powinno sie skladac z przypadkowych Duzych i malych liter oraz cyfer zeby byle strona typy crackstation.net nie wygnerowala hasla

Szkoda mi Cie naprawde. Sadzisz sie od dobrych kilku / kilkunastu stron i te wypowiedzi sa na najnizszym poziomie ...

Powinni Ci zabrac tego exa ...

HAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA, LECI BLOKADA, BO TYCH TWOICH CHUJOWYCH ŻALI NIE DA SIĘ czytać,  RÓB SE DOBRE HASŁO TYPU  jebaćmatkezyniaka69, a nie jestempedałemamójstarytoprostytutka, bo to każdy zgadnie ;];];];];];];];]]

rudi to daj w kliencie zapamietywanie pasów, bo jakoś nie widzi mi się przepisywanie ciągle hasła z kartki jak chce np. ubic bossa na innych ch

Wruc SE do szkoly

1386175744-U112610.png
Opublikowano

K***a masz ex moderatora a jestes tak tepy ze szkoda gadac ... Ty z taka ranga powinienes wiedziec ze haslo powinno sie skladac z przypadkowych Duzych i malych liter oraz cyfer zeby byle strona typy crackstation.net nie wygnerowala hasla

Szkoda mi Cie naprawde. Sadzisz sie od dobrych kilku / kilkunastu stron i te wypowiedzi sa na najnizszym poziomie ...

Powinni Ci zabrac tego exa ...

Wruc SE do szkoly

czyżby rozjebał już tydzień????????????????????????????????????????????????????

ile zmianek dropi z metka na mapie 85?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...