Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy wy macie nie doje**nie mózgowe czy co mnie jakoś nikt przed restartem i po restarcie eq nikt mnie nie okradł jak wy ustawiacie hasła typu damian2121 to się nie dziwie że was okradają ... Dziwne że tylko 20 osób narzeka na 2.5k+ graczy jak wam się coś nie podoba to po prostu wypier***alać na tą sravie gdzie admini nic nie pomagają a wam się jeszcze tam podoba ... Chcecie aby was nie okradali to nie ustawiajcie takich samych loginów na tym samym e-mailu to co miałem powiedzieć powiedziałem z ludźmi co mają nie doje***nie mózgowie nie gadam ...

Nic dodac, nic ująć, świetnie opisane, props dla Ciebie. Dla wszystkich ktorzy maja sprawe do Azprima male ogloszenie, kazal wkleic mi to tutaj w temacie. Takze sprawami na PW bedzie zajmowal sie dopiero po powrocie do Polski:

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/10806-azprime-bierze-urlop/
Opublikowano

Nic dodac, nic ująć, świetnie opisane, props dla Ciebie. Dla wszystkich ktorzy maja sprawe do Azprima male ogloszenie, kazal wkleic mi to tutaj w temacie. Takze sprawami na PW bedzie zajmowal sie dopiero po powrocie do Polski:

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/10806-azprime-bierze-urlop/

Taraban do rudiego zeby wstawal i ogarnal sie bo chce zmienic haslo ^^ Czekam na TS juz od 2 H i nikogo nie bylo. Chyba, ze ty masz dostep do ftp to wbij ( Wesperek )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Poprawcie ten IS bo wprowadza ludzi w błąd, śa źle opisane przedmioty np, Jest napisane, że zbroja Azraela daje 300 defa 20 blok 20 do pz 20 odp na magie a nie daje bloku tylko odbicie a to różnica..

To samo fenix pisze w IS, że daje 2k PZ 15 siła i int 15 szycie 15 kryt 10 moby a daje wgl inne bony kryta szycia i na moby nie daje wgl.. Ludzi w huja tylko tym robicie.. 

Opublikowano

Morteusz, przestań lizać dupsko. Większości adminów tutaj, to dzieci. Przekonałem się sam na swojej skórze. Administracja robi jakiś uptade - a to wychodzi na niekorzyść graczy. PS. Endymion. Masz niewyparzoną twarz, proponuje się z tym ogarnąć, bo ludziom się to nie spodoba i kiedyś dostaniesz to na co zasłużyłeś - To nie jest groźba ani nic innego, tylko stwierdzam fakt. Na początku, kiedy serwer miał z 300-700 graczy było w porzadku. Ale nagle, jak przyszło więcej osób - ceny w is o 20zł drożej. Lel.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Morteusz, przestań lizać dupsko. Większości adminów tutaj, to dzieci. Przekonałem się sam na swojej skórze. Administracja robi jakiś uptade - a to wychodzi na niekorzyść graczy. PS. Endymion. Masz niewyparzoną twarz, proponuje się z tym ogarnąć, bo ludziom się to nie spodoba i kiedyś dostaniesz to na co zasłużyłeś - To nie jest groźba ani nic innego, tylko stwierdzam fakt. Na początku, kiedy serwer miał z 300-700 graczy było w porzadku. Ale nagle, jak przyszło więcej osób - ceny w is o 20zł drożej. Lel.

Nie liże im dupska tylko mówię to co mam do powiedzenia a jak chcesz wiedzieć z serwerem mam styczność od 11 lutego wiec znam ten serwer 

Opublikowano

TGM pisali ze mozna wiec ? Co ci to przeszkadza ? :)

Administracja Ascarial zastrzega sobie prawo do zablokowania konta bez podania powodu/przyczyny, aczkolwiek udostepniona zostaje równiez mozliwosc odwolania sie od kary, czy tez prosba o zmniejszenie jej okresu obowiazywania.

Masz coś jeszcze do powiedzenia? Spamują jak idioci kolorowo na czacie, chcą się wyróżniać to prosze. Wyróżnią się banem od Endymiona, bo to jedne z moich pierwszych.

Opublikowano

Administracja Ascarial zastrzega sobie prawo do zablokowania konta bez podania powodu/przyczyny, aczkolwiek udostepniona zostaje równiez mozliwosc odwolania sie od kary, czy tez prosba o zmniejszenie jej okresu obowiazywania.

Masz coś jeszcze do powiedzenia? Spamują jak idioci kolorowo na czacie, chcą się wyróżniać to prosze. Wyróżnią się banem od Endymiona, bo to jedne z moich pierwszych.

To zbanuj mnie jeszcze za avatara xDD I zbanujesz mnie za to jak powiem Ci ze czituje ? xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To zbanuj mnie jeszcze za avatara xDD I zbanujesz mnie za to jak powiem Ci ze czituje ? xD

Hehehehe ale jesteś zabawny, hahaha. 

Opublikowano

Hehehehe ale jesteś zabawny, hahaha. 

No widzisz przynajmniej Cie rozbawilem.

Ile zmianek dropi z metkow na mapie 85 ?

Aaa i bedziesz tak mily i wbijesz na ascarial ts ? ;> Bo dzisiaj rano zmienilem na nowe haslo ale zapomnialem 1 literki i nie moge wbic. Rudi nie wiadomo czy bedzie :/

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Panowie, mam mały problem - pobrałem dzisiaj klienta, zalogowałem się, wszystko fajnie. Tylko problem jest, bo jak chwilę pogram, albo czasem nawet jak zatwierdze postać to klient zacina się, wywala brak odpowiedzi i nie chcę dalej ruszyć. Jakieś rozwiązanie? Bo raczej ode mnie problemu nie ma - inne serwery mi działały  :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie wiem czy wy macie nie doje**nie mózgowe czy co mnie jakoś nikt przed restartem i po restarcie eq nikt mnie nie okradł jak wy ustawiacie hasła typu damian2121 to się nie dziwie że was okradają ... Dziwne że tylko 20 osób narzeka na 2.5k+ graczy jak wam się coś nie podoba to po prostu wypier***alać na tą sravie gdzie admini nic nie pomagają a wam się jeszcze tam podoba ... Chcecie aby was nie okradali to nie ustawiajcie takich samych loginów na tym samym e-mailu to co miałem powiedzieć powiedziałem z ludźmi co mają nie doje***nie mózgowie nie gadam ...

Miałem generowane hasło ze strony :)

Nie polecam z powodu kradzieży. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

aj tam banujecie za to że ludzie na kolorowo piszą a że ludzie z wh latają to już olać to

aj tam banujecie za to że ludzie na kolorowo piszą a że ludzie z wh latają to już olać to

Opublikowano

To k***a po c**j to wprowadziliście i teraz jeszcze bany za to dajecie ? ^^

Beka.

Zajmijcie się lepiej banowaniem za WH bo 2 osoby z topki lecą na tym :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Czyli wprowadziliście to po to żeby mieć powód do nadania bana?

Mądre, nawet bardzo. Lepiej banować kogoś kto czasami napisze na kolorowo niż boty, przecież kolorowe pismo jest gorsze.

Opublikowano

No ja jestem ciekaw gdzie w cliencie jest opcja pisania na kolorowo. Znajdź mi w clienice ascarialu jakiś klawisz, który wybiera na jaki kolor chcesz napisać to macie po zimnym browarku ode mnie. ;)

Opublikowano

W clientcie ascariala NIE MA żadnej opcji pisania na kolorowo wprowadzonej przez nas świadomie.

może, może nie

Opublikowano

No ja jestem ciekaw gdzie w cliencie jest opcja pisania na kolorowo. Znajdź mi w clienice ascarialu jakiś klawisz, który wybiera na jaki kolor chcesz napisać to macie po zimnym browarku ode mnie. ;)

Ja mowie ze ogolnie clienta Metin2 ma ta komende dostepna. Ktos ogarniety wyczail ta komende i wrzucil na neta.

10 komend na kolor:
- Złoty:
|cffffcb00|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Czerwony:
|ccff00200|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Błękitny:
|cc00CCFF0|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Różowy:
|ccFF33FF0|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Jasno-Zielony:
|ccCCFF000|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Pomarańczowy:
|ccFF33000|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Fioletowy:
|cc6633CC0|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Czarny:
|cc0000000|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Szary:
|cc9999990|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST
- Zielony:
|cc66ff500|Hitem:0:0:0:0:0|h TUTAJ_WPISZ_TEKST

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale powiedz mi gdzie my to dodaliśmy jako dodatkowa opcja clienta dostępna dla gracza? Nigdzie, więc skończ zgrywać cwaniaka bo nim nie jesteś.

Opublikowano

Ale powiedz mi gdzie my to dodaliśmy jako dodatkowa opcja clienta dostępna dla gracza? Nigdzie, więc skończ zgrywać cwaniaka bo nim nie jesteś.

Za to ty jestes prosem i pepkiem swiata. Beka w c**j. Cwaniak ? Ja tylko pisze o co mi chodzi ( zauwazyles abym sie wymadrzal ? raczej nie ) To zablokujcie to, ponoc jestes takim pro elo technikiem i ociekasz zajebistoscia. Ale nie lepiej banowac za cos co w ogole szkod nie robi :). Koniec

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...