Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z tego co mi wiadomo to nie jesteś jedynym adminem na serwie :) A że przez 5 dni nie potrafiliście mnie zbanować to nie moja wina. Co do bana to było waszym obowiązkiem go mi dać jeśli już wysłałem na siebie dowody. Na serwerze gra 3 tyś. osób w tym 100 botów jak nie więcej :) pozdrawiam wasze afki tygodniowe xD

Nie jestem w team :) Zobacz na to przy 2-3k typa online jak maja ogarnac 100 botow ? Jesli ktos nie da SS lub filmiku to przeciez nie beda sprawdzac  kazda osobe ktora ma czitki lub jedzie na bodzie :) To sie mija z celem, sprawdzenie 2-3k typa trwalo by dziesiatki godzin jak nie setki.

@Ruudi Odpisz na PW tutaj na forum ważne!!!

Rudi jest teraz na TS wiec jak chcesz cos to wbij :)

1386175744-U112610.png
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest mozliwe aby o 4 w nocy przy 700 osobach wszystkie expowiska oraz miejsca z metinami i bossami byly puste. Jak dla mnie licznik troche krecony ale wyjebane w to :D

Opublikowano

Nie jestem w team :) Zobacz na to przy 2-3k typa online jak maja ogarnac 100 botow ? Jesli ktos nie da SS lub filmiku to przeciez nie beda sprawdzac  kazda osobe ktora ma czitki lub jedzie na bodzie :) To sie mija z celem, sprawdzenie 2-3k typa trwalo by dziesiatki godzin jak nie setki.

Rudi jest teraz na TS wiec jak chcesz cos to wbij :)

Jest takie coś jak logi co strasznie ułatwia sprawę :) 

Opublikowano

Jest takie coś jak logi co strasznie ułatwia sprawę :)

Jest coś takiego jak wiedza o tworzeniu serwerów jak i wiedzy o logach. Ty ich nie posiadasz.

Opublikowano

Jest coś takiego jak wiedza o tworzeniu serwerów jak i wiedzy o logach. Ty ich nie posiadasz.

Jest cos takiego jak KULTURA - Ty jej nie posiadasz. I nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale tymi swoimi dennymi wypowiedziami w tym temacie dzialasz serverowi na szkode - wiec lepiej zamilcz :)

Server sam w sobie polecam, bo jest co robic, gra sporo ludzi (czy 3k+ to nie wiem, ale sa wszedzie ^^), nie jest nudno.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przedstawiamy Wam Instruktorkę Yu-Tian, od 80lv przeprowadzi z Wami serie szkoleń przygotowujących do walki z Hordami Smoków. Pozostało już tylko 7 dni do Update Gry!

10497875_677168469044171_132831026151178

Opublikowano

Koleś Ci reklamuje serwer, a ty się w taki sposób do niego odnosisz ? pozdro 600 dla Ciebie.

Ew

Jaki niby update szykujecie ? new lv ? 

xD 

Opublikowano

Koleś Ci reklamuje serwer, a ty się w taki sposób do niego odnosisz ? pozdro 600 dla Ciebie.

Ew

Bo zajmuję się robieniem update. :/ O nowych broniach, mapie, jakichś 30 questach słyszałem ehh.

Endymion jest tak pochloniety robieniem update,ze nie ma czasu poswiecic 2min.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ew

Tak reklamuje, że jedzie na czitach. Beka. Zresztą gada głupoty że logi, logi a takich rzeczy w logach nie ma.

W update 3 nowe sety broni np.

Opublikowano

Tak reklamuje, że jedzie na czitach. Beka. Zresztą gada głupoty że logi, logi a takich rzeczy w logach nie ma.

W update 3 nowe sety broni np.

Raczej beka z was, pokazał sytuację na serwerze grał na botach przez cały tydzień i nie dostał bana, a takich ludzi jest multum. 

A tak w ogóle to widzę kultura jest na pierwszym miejscu u was, powód bana : "wypierdalaj". 

xD 

Opublikowano

Bez obrazy, ale wezcie skonczcie swoje cebulackie pierdolenie bo tego czytac sie juz nie da, powaznie panowie..

600 Ap za jedna perle? :D

400 AP.

Opublikowano

Niedługo minie magiczne 4k graczy online zapraszam wszystkich na serwer Dzis chyba pobity nowy rekord

Jest to aktualnie najlepszy serwer medium/hard w polsce

Wrzuc screena całego m1 jinno wraz shinsoo, bo sklepow jest znacznie wiecej niz przedstawiles na screenie :) Mimo wszystko dzieki za fatyge stary.

Opublikowano

Zacznijmy od pieniążków, IS, jak na polaka przystało: jedyne co wyróżnia Ascariala jest reklama, nagrywa z niego najwięcej youtuber-ów, ale co z tego, jeżeli administracja postępuje w sposób idiotyczny? Robiliście tą super extra reklame i co? Ceny w IS w górę, no normalnie elegancko! Tak, elegancko, ale dla youtuber-ów, którzy dostają pieniążki od odcinka, jedni PLN, drudzy ZM a inni może EURO? Nie chcę udawać typowego polaczka, który wszystko utrudnia, bo ktoś ma lepiej niż ja, lecz naprawdę - zastanówcie się czy ktoś zostanie na tym serwerze, gdy skończy się wielkie BUM! na YouTube. Czym wtedy ściągniecie na serwer graczy? 

To teraz coś nt. serwera z perspektywy gracza, który gra(ł) tutaj od stycznia: 

• Liczba ("prawdziwych) graczy na pewno nie wynosi 4000 osób, gdyż większość loguje po 3-4 sklepiki, 8 kont na WO (tak jak ja) oraz multum kont pod DC, aby zarobić, więc licznik może i niepodkręcany, lecz nie ma co się nim sugerować.
  • Zdobywanie ekwipunku jest łatwe, gdyż przejście WO zajmuje mniej więcej 10 minut, chodząc tam ośmioma kontami można na prawdę dorobić się kokosów, epickie itemy już są troszkę trudniejsze do zrobienia, gdyż brakuję ulepszaczy ze smoka (chyba, że coś się w końcu ruszyło i ludzie zaczęli na niego chodzić i ulepów nie brakuje) :P
  • Zdobywanie doświadczenia (exp) jest również przyjemne, gdyż expi się głównie na dungeonach, a po osiągnięciu 85 poziomu expimy na metinach, czyli zarobek (były zarobek, gdyż zmianek jest za dużo na serwerze i nie schodzą, a szkaty blasku to chyba tylko zwoje egzo coś warte, choć ich cena też spadła) wraz z przyjemnym expem.
  • Komunikacja, czyli stosunki gracza z administracją - hm, bywało różnie, raz palili się do pomocy, raz brakowało chęci, a raz czasu, lecz pomoc techniczna jak na taki serwer moim zdaniem na 4 przy maksymalnych 5 punktach :) W administracji oczywiście nie brakuje perełek, którzy niszczą reputację, mówię tutaj o TGM, który zbanował mnie, gdyż powiedziałem, że mam dostęp do większej ilości kont niż on (żart dt. kradzieży). Mógł zbanować, no dobra, ale nie na taki okres czasu i nie z takim powodem...

2170814061162941215864.png

Ogólnie serwer wykonany bardzo schludnie, cieszę się że jako nieliczny serwer szanuje konkurencje (mowa tutaj o stosunkach z  serwerem Balmora). Jeżeli ktoś szuka mediuma dla zabicia czasu i odstresowania się to serdecznie zapraszam.

@NGS ma racje, skończcie już z tym "polaczkowatym" liczeniem pieniędzy w czyimś portfelu i próbowania na siłę coś komuś udowodnić, pozdrawiam.

Opublikowano

Niedługo minie magiczne 4k graczy online zapraszam wszystkich na serwer Dzis chyba pobity nowy rekord

Jest to aktualnie najlepszy serwer medium/hard w polsce

0723135451.jpg

wejdź sobie na Virtual tam jest nawet więcej ludzi w m1 / m2 a tylko 1,7k on-line. To może oni sobie zmniejszyli liczbę w liczniku ? coś tu nie halo. 

xD 

Opublikowano

Wrzuc screena całego m1 jinno wraz shinsoo, bo sklepow jest znacznie wiecej niz przedstawiles na screenie :) Mimo wszystko dzieki za fatyge stary.

To ile twoim zdaniem jest na tym ss ludzi 10k 20k ? bo na tym wczorajszym ktorego wyslales mi na pw licznik ktory przedstawiasz pokazuje ponad 3k a sklepow naliczylem moze ze 150

Lekko liczac okolo 2500 ludzi zapadlo sie pod ziemie.

21138217291311385019.jpg

sygnatura3k.png

Opublikowano

wejdź sobie na Virtual tam jest nawet więcej ludzi w m1 / m2 a tylko 1,7k on-line. To może oni sobie zmniejszyli liczbę w liczniku ? coś tu nie halo.

Nie porownuj serwera hard gdzie handel jest priorytetem do serwera easy :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jesteś strasznie irytującą osobą, wiesz? Potrafisz się do wszystkiego przyczepić, mam dla Ciebie radę, złotą radę - nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po prostu przemilcz to, wykaż się w szkole, pod tablicą, a nie wypisujesz farmazony na forum, bo coś komuś się spełnia, a Tobie nie. Na prawdę koleś pomyśl nad sobą. 

To ile twoim zdaniem jest na tym ss ludzi 10k 20k ? bo na tym wczorajszym ktorego wyslales mi na pw licznik ktory przedstawiasz pokazuje ponad 3k a sklepow naliczylem moze ze 150

Lekko liczac okolo 2500 ludzi zapadlo sie pod ziemie.

Przeczytaj mój wcześniejszy post, tam napisałem coś na temat liczby online.

Jeszcze cd. bugów, możecie mi powiedzieć czy Zabq dostanie bana za bugowanie DC? To jest bug using.

Opublikowano

GordOnix i GallAnonim, bez obrazy, ale blagam, udajcie sie grupowo na jakas terapie niedojebania mózgowego bo cebuloza u Was sięga lvl over 9000. // Azprime (tak, mozesz na mnie w tym momencie jebac, ze jestem niekultularny, ale tego cebulackiego przypierdalania sie do czegokolwiek to juz nie moge czytac).

Chcialbym jeszcze podziekowac Mindowi za nieliczną, ale przynajmniej uczciwą ocene w tym temacie. Dwaj wyzej wymienieni userzy powinni brać z Ciebie przykład.

Opublikowano

Jesteś strasznie irytującą osobą, wiesz? Potrafisz się do wszystkiego przyczepić, mam dla Ciebie radę, złotą radę - nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po prostu przemilcz to, wykaż się w szkole, pod tablicą, a nie wypisujesz farmazony na forum, bo coś komuś się spełnia, a Tobie nie. Na prawdę koleś pomyśl nad sobą. 

Przeczytaj mój wcześniejszy post, tam napisałem coś na temat liczby online.

Jeszcze cd. bugów, możecie mi powiedzieć czy Zabq dostanie bana za bugowanie DC? To jest bug using.

mówię jak jest, Max Kolonko. 

GordOnix i GallAnonim, bez obrazy, ale blagam, udajcie sie grupowo na jakas terapie niedojebania mózgowego bo cebuloza u Was sięga lvl over 9000. // Azprime (tak, mozesz na mnie w tym momencie jebac, ze jestem niekultularny, ale tego cebulackiego przypierdalania sie do czegokolwiek to juz nie moge czytac).

Chcialbym jeszcze podziekowac Mindowi za nieliczną, ale przynajmniej uczciwą ocene w tym temacie. Dwaj wyzej wymienieni userzy powinni brać z Ciebie przykład.

Jeżeli dostanę jakikolwiek dowód że ilość graczy jest taka jak na liczniku, to dam sobie spokój. Bo nienawidzę administracji która oszukuje własnych graczy, w tym przypadku jest to licznik. Gram od lat na prywatnych serwerach i nikt mi nie wmówi, że tutaj gra 4k. 

xD 

Opublikowano

mówię jak jest, Max Kolonko. 

Jeżeli dostanę jakikolwiek dowód że ilość graczy jest taka jak na liczniku, to dam sobie spokój. Bo nienawidzę administracji która oszukuje własnych graczy, w tym przypadku jest to licznik. Gram od lat na prywatnych serwerach i nikt mi nie wmówi, że tutaj gra 4k. 

Już daj sobie spokój, gdyż jesteś nudny i strasznie pajacowaty. Idź pod WO, pod DC, do schinsoo, jinno, wszędzie i sobie licz graczy, jeżeli zdałeś matematykę na maturze to na pewno nie będziesz miał z tym problemu. Na ch 2/3/4/5/6 też są sklepy jakby ktoś nie wiedział, bo niektórzy mają za słabe maszyny na ch1.

Opublikowano

Stary jak byś napisał ze podczas porodu miałeś niedotlenienie mózgu to ok dowody byłyby nie potrzebne, ale jak piszesz ze pobiłeś rekord 4k graczy to uważam ze próbujesz za wszelka cenę zrobic z graczy idiotów. Screena nie chcesz pokazać od kilku tygodni, wykrecajac sie uj wie czym. Sorry ale swojej glupoty juz nie obronisz:D

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...