Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wypowiadajcie sie negatywnie na temat serwera ,poniewaz @Lord Makin jest przekupiony i banuje kazdego bez argumentacji.

Takie ostrzezenie :D

Slaby serwer,nie podoba mi sie zachowywanie administracji,nie polecam ogolem.

Opublikowano

Slaby serwer,nie podoba mi sie zachowywanie administracji,nie polecam ogolem.

Rozpierdalasz mnie kolego, do czego sie przyczepisz w nastepnym poscie? Do rozmiaru czcionki? xD No nic, moglbys przynajmniej uzasadnic to, ale jak to woli.

Nie wypowiadajcie sie negatywnie na temat serwera ,poniewaz @Lord Makin jest przekupiony i banuje kazdego bez argumentacji.

Takie ostrzezenie :D

#potwierdzoneinfo

Opublikowano

A co z nim jest nie tak? ;)

Chodzi o to, że gdy wciska się "Otwórz magazyn" to otwiera się okienko z hasłem i drugi raz to "otwórz magazyn" z innymi opcjami.

@Edit

nie widziałem, że już ktoś to opisał, sry

Opublikowano

Chodzi o to, że gdy wciska się "Otwórz magazyn" to otwiera się okienko z hasłem i drugi raz to "otwórz magazyn" z innymi opcjami.

Już naprawione, przy najbliższym resecie serwera bug zniknie. :)

Opublikowano

Rozpierdalasz mnie kolego, do czego sie przyczepisz w nastepnym poscie? Do rozmiaru czcionki? xD No nic, moglbys przynajmniej uzasadnic to, ale jak to woli.

#potwierdzoneinfo

Np to ze prawdopodobnie pamietasz ze mialem postac z nickiem Uzurpator,byl to moj shop bodajze,i wy sobie tak O bez niczego zmieniliscie jej nick zeby tamten pseudo youtuber mogl nagrywac.

Opublikowano

Administarcja interesuje sie serwerem? duzo ludzi gra?

Jak Wwidac, tak :) Okolo 3500/4000 dziennie, lap screena z m1.

10517402_673466836081001_467545977098269

Opublikowano

nie no kur... już ciebie nie rozumiem ten znowu swoje 4k ludzi, ptak ci staje od tego kłamania?. Pokaz człowieku screen z komenda /w a nie jakiś swój licznik.

Przecież Krzywy dał screen na poprzedniej stronie...

HXVYdJP.png

Wydaje mi się czy ruszyła reklama, o której wspominałem? :v

Opublikowano

Jak Wwidac, tak :) Okolo 3500/4000 dziennie, lap screena z m1.

Czyli mozna tu spokojnie zaczac gre, serwer swoje przeszedl wiec chyba nie bedzie mial problemow ze stabilnoscia :)

Opublikowano

2k na na jednym game dobry żart

Dodam, ze jest to tylko screen z jednego channela, boli, co hejterku? :) o co sie teraz przyczepisz? moze photoshop, co?

Opublikowano

Pierd.. glupoty nie wiem kto ci przerabiał tego screena ale chyba nie chcesz mi powiedziec ze te skupisko ludzi ktorym sie wiecznie podpierasz to 4 tys ludzi

To jest z ch1, który jest podzielony na 4 game. :v

Odezwal sie znawca tematu ktory nie ma pojecia jak dziala p2p, mozesz se go kur.. i na 100 game podzielic

sygnatura3k.png

Opublikowano

Pierd.. glupoty nie wiem kto ci przerabiał tego screena ale chyba nie chcesz mi powiedziec ze te skupisko ludzi ktorym sie wiecznie podpierasz to 4 tys ludzi

Odezwal sie znawca tematu ktory nie ma pojecia jak dziala p2p, mozesz se go kur.. i na 100 game podzielic

Może ci jeszcze nagrać film jak wpisuję /w?

Opublikowano

Może ci jeszcze nagrać film jak wpisuję /w?

ja bym proponował nagrać filmik jak liczysz graczy na ch1, ze wszystkich map, co Ty na to???

Opublikowano

CO TY MASZ ZA BÓL DUPY ? CHCIAŁEŚ SS-A Z /W TO CI DAŁ TERAZ MÓWISZ ŻE JEST PRZEROBIONY JAK DA CI FILMIK TO PEWNIE POWIESZ ŻE FOTOMONTAŻ IDŹ NA TEN SWÓJ PSUEDO SERWER VIRTUALMT2 GDZIE NIBY JEST 1,5K-2K ONLINE A W M1 12 SZOPÓW ELO ŁYSY.

@topic

serwer polecam szkoda że tak mało ch jest bo nigdzie metinów nie da się znaleźć gdzie nie pojedziesz to ludzi jakby coś za darmo dawali : <

Opublikowano

ja bym proponował nagrać filmik jak liczysz graczy na ch1, ze wszystkich map, co Ty na to???

No bez przesady... xD Wiedziałem, że będzie gadanie że screen podrobiony, ściągam camtasie i nagram jak wpisuję tę komendę...

Opublikowano

Jak by chciał to by mógł równie dobrze poprzez source przerobić ilość wyświetlanych graczy po wpisaniu komendy,

tego, że jest 3k+ graczy nigdy nie można potwierdzić, jednak widać chyba po m1, że serwer jest naprawde oblężony,

więc co to za różnica czy 2k czy 4k skoro jest z kim grać?

sygna.jpg

Opublikowano

No bez przesady... xD Wiedziałem, że będzie gadanie że screen podrobiony, ściągam camtasie i nagram jak wpisuję tę komendę...

Lubię to ;)

Eyndymionku jak się szarpniesz teraz. Jestem bardzo ciekawe co ten pajac z ala serwera metin2 tzn. srirtual czy jakoś tak tym razem wymyśli.

@topic

Na jakich ulepkach najlepiej zarabiać?

Opublikowano

Jak by chciał to by mógł równie dobrze poprzez source przerobić ilość wyświetlanych graczy po wpisaniu komendy,

tego, że jest 3k+ graczy nigdy nie można potwierdzić, jednak widać chyba po m1, że serwer jest naprawde oblężony,

więc co to za różnica czy 2k czy 4k skoro jest z kim grać?

Kiedys byl taki program .. Teorie Spiskowe 21 wieku, wiec wiesz co mam na mysli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...