Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostanę od Ciebie w końcu odpowiedź na pw ?

Ktoś jeszcze miał problem, że został okradziony po tym co trzeba było zmieniać hasło ?

Nie oddają Ci nic i unikają tego typu postów

@ Nie polecam ze względu na kradzieże.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche pogrywam na tym serverze i niby moglbym polecic, bo gra sie nawet przyjemnie, ale jak widze tego endymiona i te posty, jak nazywa innych amatorami, to az odechciewa sie grac. Wiec Endymionie zycze ci, aby gracze spier*olili z tego servera do konkurencji, a w zyciu prywatnym chu*ja w dupe, moze wtedy bys przestal sie wywyzszac i zrozumial jakim zje*em jestes :) / Co do licznika, tez watpie zeby gralo te 3-4k ludzi, no ale przeciez administracja by nas nie oklamala..

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie oddają Ci nic i unikają tego typu postów

@ Nie polecam ze względu na kradzieże.

Czy ja wiem czy nie oddają.. jakiś czas temu mnie okradli z caluutkiego dorobku, po 3 dniach odzyskałem WSZYSTKO :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dostanę od Ciebie w końcu odpowiedź na pw ?

Ktoś jeszcze miał problem, że został okradziony po tym co trzeba było zmieniać hasło ?

Mi hasła zmienili do obu kont ale odzyskałem jak była jeszcze ta opcja i odziwo całe eq było na miejscu.

Opublikowano

No ja straciłem grubo 1.5 - 2kkk z kasą + eq i itemki. I szczerzę wątpię bym dostał chociażby 1 yang od administracji :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Mi hasła zmienili do obu kont ale odzyskałem jak była jeszcze ta opcja i odziwo całe eq było na miejscu.

No ja straciłem ponad 1kkk i całe eq, ebo +9 pro bonki, fenki +9 wojenne, sokoła +9 perf  itp

Administracja odpiszę ? 

Każesz pisać, a olewasz graczy :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Syf i 10 metrów mułu. Nie grałem przez 5 dni bo nie miałem czasu teraz wbijam i ktoś mi konto opierdolił. Nie polecam tu gry bo ktoś was okradnie tak jak mnie. Co ciekawe to jedyny serwer na którym to się zdarzyło. Nikomu nie podawałem swoich loginów na tym serwerze jak i na innych.

Straciłem:

Okragłą +9

Ebo+9

Rib+9

Buty na 29 +9

Smoczą +9

Bron na 87lvl pod expa miałem tez z kd+4

Bron na 103 pod pvp z kd +5 nie znam jej nazwy bo wymieniłem się z gościem itemki tu na za itemki na innym serwie.

Wiem dla innych mogą się to wydawać drobiazgi ale dla mnie na 43lvlu to dobre eq. Mam nadzieje że dam rade odzyskać moje itemki po tym jak sprawdzicie że jakiś chu* z innego ip się logował na moje konto. Bo na stronie pisze jakie inne ip się logowało na moim koncie.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

- Opłaca się zaczynać tu grać czy nie?

- W ile dni wbije max, grając 3-5 h dziennie?

- Ciężko o eq?

Opublikowano

Syf i 10 metrów mułu. Nie grałem przez 5 dni bo nie miałem czasu teraz wbijam i ktoś mi konto opierdolił. Nie polecam tu gry bo ktoś was okradnie tak jak mnie. Co ciekawe to jedyny serwer na którym to się zdarzyło. Nikomu nie podawałem swoich loginów na tym serwerze jak i na innych.

Straciłem:

Okragłą +9

Ebo+9

Rib+9

Buty na 29 +9

Smoczą +9

Bron na 87lvl pod expa miałem tez z kd+4

Bron na 103 pod pvp z kd +5 nie znam jej nazwy bo wymieniłem się z gościem itemki tu na za itemki na innym serwie.

Wiem dla innych mogą się to wydawać drobiazgi ale dla mnie na 43lvlu to dobre eq. Mam nadzieje że dam rade odzyskać moje itemki po tym jak sprawdzicie że jakiś chu* z innego ip się logował na moje konto. Bo na stronie pisze jakie inne ip się logowało na moim koncie.

Takie eq co ty miałeś to mam w 1 dzień 

- Opłaca się zaczynać tu grać czy nie?

- W ile dni wbije max, grając 3-5 h dziennie?

- Ciężko o eq?

Tak opłaca gra nawet do 3.700k luda dziennie 

To zalezy czy jestes przygotowany ale max lvl to do 2-3 tyg max

Jak zarabiasz to cieżko nie jest np smiertelka +9 to wydatek 75kk 

Ponowie pytanie 

Gdzie dropia Bronie 75

Masz napisane w prezce 

Opublikowano

Ty jesteś jakiś nienormalny ? :) Od początku, Zupełnie od zera i na dodatek bez potężnego wkładu w is jest to fizycznie nie możliwe :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Masz napisane w prezce 

2-3 tygodnie max? Serwer stoi od Grudnia, a nawet topka na stronie (15 osóB) nie ma maxa. (Chodzi mi o to, że nie wszyscy mają).

Więc ciekawe.

@mam pytanie, skąd PD i truta?

621031404210882313241.png

Opublikowano

Masz napisane w prezce 

Powiem ci że mało mnie to interesuje że masz takie eq w jeden dzień, chodzi o sam fakt że mnie ktoś okradł. Jak masz 100+ to dla ciebie zdobycie tego eq nie jest problemem. Dalej odradzam grę na tym serwerze dopóki ktoś z administracji nie odpowie mi czy da się odzyskać to skradzione eq.

Masz rację mógł bym zacząc od 0 i zdobywać po woli eq od nowa. Nie żalił bym się i zrobił bym to. Ale ska mogę mieć pewność że znowu mnie ktoś nie opierdoli ?

A z tym max lvlem w 2-3tyg to nie wiem  o jaki ci serwer chodzi ale na pewno nie ten.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Powie ktoś skąd wziąć 5 bon, bo na serwerze są tacy pomocni gracze ze przez godzinę sie nie dowiedziałem... 

Szkaty blasku

Opublikowano

Powiem ci że mało mnie to interesuje że masz takie eq w jeden dzień, chodzi o sam fakt że mnie ktoś okradł. Jak masz 100+ to dla ciebie zdobycie tego eq nie jest problemem. Dalej odradzam grę na tym serwerze dopóki ktoś z administracji nie odpowie mi czy da się odzyskać to skradzione eq.

Masz rację mógł bym zacząc od 0 i zdobywać po woli eq od nowa. Nie żalił bym się i zrobił bym to. Ale ska mogę mieć pewność że znowu mnie ktoś nie opierdoli ?

A z tym max lvlem w 2-3tyg to nie wiem  o jaki ci serwer chodzi ale na pewno nie ten.

Gram w metina 5 rok , nigdy mnie nie okradli , jak można dasc sie okraść? . Przeżywasz jak zakonnica okres , Jak niby teraz mają oddać ci to EQ ? 

Opublikowano

Gram w metina 5 rok , nigdy mnie nie okradli , jak można dasc sie okraść? . Przeżywasz jak zakonnica okres , Jak niby teraz mają oddać ci to EQ ? 

Sprawdzając logi?

621031404210882313241.png

Opublikowano

Pewnie nawet nie zbliżył sie do max lv...

Opublikowano

Skończcie jeździć po tym typie bo to nie jest jedyny taki przypadek w ostatnim czasie.Ciągle widze że ktoś w  tym temacie pisze że został okradziony chociaż  nikt nie znał nawet loginu.Jeśli to by sie zdarzało raz na jakiś czas to rozumiem bo to mogłoby być przez głupote osoby okradzionej lub miał keylogera lecz to się dzieje nagminnie tak więc problem musi być po stronie administracji serwera.Co to za zabezpieczenia gdzie aby okraść osobe wystarczy mięc login i emaila.

Opublikowano

K***a jak można dać się okraść ? Normalnie. Mam zabezpieczony i niedawno kupiony komputer oraz passy które mógł bym ci powiedzieć na głos z 10x i tak 1/2 byś nie zapamiętał. Gram w metina 7 bądź prawie 7 lat. A okradziony zostałem 2 raz i to tylko i wyłącznie ze strony błędów administacji bądź tym podobne. Niekiedy człowiek nie ma na to żadnego wpływu. Ale przecież uważasz że ciebie to nigdy nie spotka. Bo przecież jak można się tak dać okradać.

Aż się wkurzyłem ;d

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...