Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik jest podkręcony o tak: realna liczba graczy * 791. Sorry chłopaki.

dejyen.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=y02gUwAuvpY

Racja graczy macie sporo ale nie trzeba byc znawca aby dostrzec,ze licznik nie dziala prawidlowo.

Loguje sie do gry 1.8k online,po minucie juz 3.3k... Zreszta ten licznik u kazdego inna wartosc pokazuje.

Przez DDoSy nie chce czytać liczby graczy z portów, dlatego sie tak fixuje.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja graczy macie sporo ale nie trzeba byc znawca aby dostrzec,ze licznik nie dziala prawidlowo.

Loguje sie do gry 1.8k online,po minucie juz 3.3k... Zreszta ten licznik u kazdego inna wartosc pokazuje.

Bo w przeciwieństwie do was amatorzy mamy zrobiony prawdziwy licznik korzystający z komendy user_count w game, a nie jakieś marne patrzenie po czasie online w mysql. Czasem skrypt nie może podłączyć się do game dlatego czasem omija liczbę graczy z kilku game, a u nas każde ch jest podzielone na 4 game.

Opublikowano

Bo w przeciwieństwie do was amatorzy mamy zrobiony prawdziwy licznik korzystający z komendy user_count w game, a nie jakieś marne patrzenie po czasie online w mysql. Czasem skrypt nie może podłączyć się do game dlatego czasem omija liczbę graczy z kilku game, a u nas każde ch jest podzielone na 4 game.

jeszcze se grzywke podziel

Opublikowano

Szczerze ? to mniejsza o większe, pokaż tego screena z komendy /w i wszystko będzie jasne ;) zapewne nie pokażesz, bo sam wiesz jak jest. Pozdrawiam. 

Chyba ktoś nie do końca wie jak działa /w ..

@topic

Polecam serwer administracja wie co robi , dużo graczy może sam niedługo zacznę grac.

Opublikowano

Slowa ''amatorzy'' odnosza sie do konkretnego serwera czy piszesz ogolnikowo?

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer  Polecam Administracja jest bardzo pomocna wiem na własnym przypadku 

Graczy jest coraz więcej wbijać grać napier****ać :)

Dzieki za opinie, w koncu ktos to docenil.

to se liczcie sklepiki, tu jest max 200 osób, 2.5k expi?  xD  xD  xD  xD  xD

ŻYMON DAWAJ LOKOMOŁSZYN

lfkdrh.jpg

vop6a8.jpg

lumlbu.jpg

Opublikowano

skończcie oszukiwac ludzi.

Macie na serwerze góra 1,5k osob a pierd*licie że dochodzi do 4k <HAHAHA>

4k to macie chyba razem z mobami głąby.

SERWERA NIE POLECAM BO ADMINISTRACJA OSZUKUJE Z LICZNIKIEM.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

nie kłam, przecież mamy licznik na flagi ehh

może, może nie

Opublikowano

skończcie oszukiwac ludzi.

Macie na serwerze góra 1,5k osob a pierd*licie że dochodzi do 4k <HAHAHA>

4k to macie chyba razem z mobami głąby.

SERWERA NIE POLECAM BO ADMINISTRACJA OSZUKUJE Z LICZNIKIEM.

Dojebałes. Polaczki cebulaczki mode on i szukamy dziury w całym jednocześnie przypierdalając się do czegokolwiek, bo nie ma do czego? Nie polecam bo w Wałbrzychu dziś bezchmurnie i mamy 26 stopni.

nie kłam, przecież mamy licznik na flagi ehh

egzakli.

Opublikowano

7vZtBjA.jpg

Licznik jest podkręcony o tak: realna liczba graczy * 791. Sorry chłopaki.

No i sam widzisz ;) 

Nie polecam serwera, z względu na zachowanie i oszukiwanie graczy przez administracje. Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

No i sam widzisz ;)

Nie polecam serwera, z względu na zachowanie i oszukiwanie graczy przez administracje. Pozdrawiam. 

ok pozdrawiam

może, może nie

Opublikowano

No i sam widzisz ;)

XCddddddddddddddxddddddddddddddddddddddddxaxaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

i jeszcze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no i jeszcze trochę xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pozdro

Idź na swoją invo* gdzie licznik jest x3 i nawet są na to dowody : < pozdro

Opublikowano

Panowie skończcie się przypierdalać do licznika. YT'berów jest kilku, a ich liczba subskrypcji jest dość duża, więc? Sklepów jest pełno i to nie tylko w jinno. Praktycznie na każdym CH. Wszyscy nie tylko expią. Nowi graczy (30-50) chodzą kilkoma kontami na WO, gdzie jest to jeden z lepszych zarobków na serwerze.

Serwer jest na prawdę zajebisty. Zaczynając od zera, nie wydając grosza na IS, można się dorobić...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Drodzy gracze, mała informacja w związku z brakiem dostępu do kont spowodowanych masową zmianą haseł z 10 lipca bądź osób, które nie pamiętają hasła.

Opcja przywrócenia hasła na stronie została usunięta w związku z licznymi kradzieżami.

Od teraz możliwość przypomnienia hasła jest tylko i wyłącznie dostępna u mnie. 

Jeśli ktoś chce przypomnieć hasło należy napisać do mnie na PW tutaj, na forum Ascariala lub skontaktować się na TeamSpeaku.

Wzór wiadomości, dzięki której mogę podać Wam nowe hasło:

[b]Mój login: [/b]
[b]Postacie na tym koncie: [/b]
[b]Mój adres IP: [/b]
[b]Adres email: [/b]
Jeśli w swojej wiadomości nie zawrzesz podanych danych, nie będę w stanie Ci pomóc.

Pole "Adres email" jest dla osób, które nie pamiętają hasła, a pamiętają maila.

Adres IP możesz sprawdzić na stronie www.whatismyip.com

Wiadomości na PW będę sprawdzał 2 (lub więcej) razy dziennie. Jeśli podane dane będą się zgadzały, wyślę Wam nowe hasło, w innym przypadku dostaniecie informację co jest nie tak.

Pozdrawiam, Rudi.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Drodzy gracze, mała informacja w związku z brakiem dostępu do kont spowodowanych masową zmianą haseł z 10 lipca bądź osób, które nie pamiętają hasła.

Opcja przywrócenia hasła na stronie została usunięta w związku z licznymi kradzieżami.

Jeśli ktoś chce przypomnieć hasło należy napisać do mnie na PW tutaj, na forum Ascariala lub skontaktować się na TeamSpeaku.

[b]Mój login:[/b]
[b]Postacie na tym koncie:[/b]
[b]Mój adres IP:[/b]

Jeśli w swojej wiadomości nie zawrzesz podanych danych, nie będę w stanie Ci pomóc.

Wiadomości na PW będę sprawdzał 2 (lub więcej) razy dziennie. Jeśli podane dane będą się zgadzały, wyślę Wam nowe hasło, w innym przypadku dostaniecie informację co jest nie tak.

Pozdrawiam, Rudi.

Może lepiej późno niż wcale, zrobiliście taki postęp. Co nie zmienia faktu, że dużo kont zostało wyczyszczonych a tego nie zwrócicie.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

[b]Mój login:[/b]
[b]Postacie na tym koncie:[/b]
[b]Mój adres IP:[/b]

Pozdrawiam, Rudi.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH, dobrze że zdążyłem konto opierdolić z zajebanymi itemasami xDXXDXDXDXDXD

hehe zart gimby, tu tylko brylki dobrze schodza xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

Opublikowano

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH, dobrze że zdążyłem konto opierdolić z zajebanymi itemasami xDXXDXDXDXDXD

hehe zart gimby, tu tylko brylki dobrze schodza xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

Po Twoim zachowaniu, widzę tylko jednego gimba - Ciebie.

@Serwer polecam, dobra i pracowita administracja, stara się jak może i pracuje nad reklamą.

Chociaż uważam, że na serwerze na pewno nie ma tych 3500 online (przynajmniej teraz) to wierzę, że będzie.

Powodzenia chłopaki.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Po Twoim zachowaniu, widzę tylko jednego gimba - Ciebie.

@Serwer polecam, dobra i pracowita administracja, stara się jak może i pracuje nad reklamą.

Chociaż uważam, że na serwerze na pewno nie ma tych 3500 online (przynajmniej teraz) to wierzę, że będzie.

Powodzenia chłopaki.

aha

Opublikowano

No i sam widzisz ;)

Idź być spaślakiem gdzie indziej. 

io7e.jpg

Opublikowano

Gdzie dropai bronie 75?

Z tego co pamiętam rip i niebieska śmierć.

Co do licznika, to nie wydaje mi się, żeby grało na nim 4k ludzi. Na Pandorze na liczniku było 4k, a w każdym M1 na kilku ch miasta ze sklepami były pełne. Tutaj tylko ch1 jinno i trochę w shinsoo.

Nie chcąc pokazać ilości graczy na /w można się tylko upewnić w tym przekonaniu.

No ale serwer fajny ogólnie.

Jasio90.png
Opublikowano

potwierdzam info od rudiego.

Panowie skończcie się przypierdalać do licznika. YT'berów jest kilku, a ich liczba subskrypcji jest dość duża, więc? Sklepów jest pełno i to nie tylko w jinno. Praktycznie na każdym CH. Wszyscy nie tylko expią. Nowi graczy (30-50) chodzą kilkoma kontami na WO, gdzie jest to jeden z lepszych zarobków na serwerze.

Serwer jest na prawdę zajebisty. Zaczynając od zera, nie wydając grosza na IS, można się dorobić...

Dziekujemy za subiektywna ocene :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...