Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu podczas logowania jak wpisuje login i hasło pisze konto nie istnieje a chciałem zobaczyć czy serwer działa a na forum dostałem bana z własnej winy i nie mam jak sprawdzić co się dzieje na serwerze

Nie tylko masz problem z kontem.Obawiam sie,ze to cos powazniejszego niz zwykle ddosy :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie tylko masz problem z kontem.Obawiam sie,ze to cos powazniejszego niz zwykle ddosy :)

Sugerując się stroną to żadna postać nie istnieje, najwidoczniej coś z bazą im się dzieje, a nie problemy z ddosami.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, nowi gracze są w stanie się wybić przy odrobinie pomyślunku, jestem tego dobrym przykładem :)

Dla osób zaczynających przygodę polecam także sprawdzać forum, gdyż znajdują się tam m.in sposoby zarobku, czy też cennik serwera.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

No skoro ma być udpate, jak to sami się naobiecywali, nowe ekspowiska, sety broni itd... to chyba będzie zwiększany lvl, ale moge sie mylic nie wiem co mieli na mysli

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Doczekam się kiedyś screena który udowodni ilość graczy ? chodzi mi tu o komendę /w 

Jestem przekonany, że licznik jest podkręcony o jakieś 1,5k na lajcie. 

xD 

Opublikowano

Doczekam się kiedyś screena który udowodni ilość graczy ? chodzi mi tu o komendę /w 

nawet jeżeli ci dadzą tego skrina to i tak jesteś pierdolonym gównem na tym forum, bez odbjoru 

Opublikowano

GordOnix ;), w 19 Lip 2014 - 13:46, powiedział:

a mi się wcale tak nie wydaje... wystarczy wejść na ch1 m1 jinno, ciężko się ruszyć tyle wiary... nie licząc innych królestw + ludzi na expowiskach... na luzie wyjdzie tyle ile licznik pokazuje.

Opublikowano

Czyli mówicie ze server bardziej oblegany niż Ra*ia ?  :rolleyes:  Oczywiście serever polecam dla każdego kto lubi HARD/medium ! 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

a mi się wcale tak nie wydaje... wystarczy wejść na ch1 m1 jinno, ciężko się ruszyć tyle wiary... nie licząc innych królestw + ludzi na expowiskach... na luzie wyjdzie tyle ile licznik pokazuje.

Zgodzę się z tobą ludzi jest naprawdę dużo, ale wątpię by było tyle ile jest na liczniku. Gram troszkę na tych prywatnych serwerach i potrafię poznać od razu ile jest graczy, np porównam serwer Shiro kto grał ten grał serwer niemiecki na serwerze jest tyle samo ludzi w m1 a na liczniku tylko 1,5k na Virtualu tak samo. A tutaj niby 4k ? przez jednego youtubera z 500 graczy zrobiło się 4k ? to jest nierealne. Po 2 nie hejtuje serwera tylko grzecznie proszę o screena z tą komendą. Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Przez jednego? Kiepskie masz info mordunio.

Szczerze ? to mniejsza o większe, pokaż tego screena z komendy /w i wszystko będzie jasne ;) zapewne nie pokażesz, bo sam wiesz jak jest. Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Szczerze ? to mniejsza o większe, pokaż tego screena z komendy /w i wszystko będzie jasne ;) zapewne nie pokażesz, bo sam wiesz jak jest. Pozdrawiam. 

lol, podkręcony o x1.8 i c**j z tego jak dobrze hajs leci z is? :D:D:D:D:D::D

Opublikowano

7vZtBjA.jpg

Licznik jest podkręcony o tak: realna liczba graczy * 791. Sorry chłopaki.

Opublikowano

Racja graczy macie sporo ale nie trzeba byc znawca aby dostrzec,ze licznik nie dziala prawidlowo.

Loguje sie do gry 1.8k online,po minucie juz 3.3k... Zreszta ten licznik u kazdego inna wartosc pokazuje.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...