Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś dać linka do klienta metina 2012/13, gdyż na nim zdiała mod. Ew. już cały folder z modem.

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś dać linka do klienta metina 2012/13, gdyż na nim zdiała mod. Ew. już cały folder z modem.

Bezpośrednio na kliencie ascarialu też działa mod :P

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

No to dziś pożegnacie się ze swoim rekordem. Ten serwer to dno, a jest taki "POPULARNY" bo gra na nim od zajebania masek, a znam od wyjebania tyle serwerów, które są lepsze od tego, tylko że nie mają aż takiej reklamy a ni jutuberów żeby przybywało tam osób. Bug, bugiem, buga pogania... od rana aż do rana:D.  cya, serwer dno nic więcej do powiedzenia nie mam.

(I nie pierdolic wbij 120+ to zobaczysz)

bo mam 3 postacie, 124, 122 oraz 117. Każda inna klasa, balans postaci jest z dupy wzięty. BM i Mental przewaga jak c**j:D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

No to dziś pożegnacie się ze swoim rekordem. Ten serwer to dno, a jest taki "POPULARNY" bo gra na nim od zajebania masek, a znam od wyjebania tyle serwerów, które są lepsze od tego, tylko że nie mają aż takiej reklamy a ni jutuberów żeby przybywało tam osób. Bug, bugiem, buga pogania... od rana aż do rana:D.  cya, serwer dno nic więcej do powiedzenia nie mam.

bo mam 3 postacie, 124, 122 oraz 117. Każda inna klasa, balans postaci jest z dupy wzięty. BM i Mental przewaga jak c**j:D

Skoro bug bugiem, serwer jakich pełno to po co tu w ogóle zaczynałes? Serwer nie jest jak każdy inny, ja potrafiłem grać na nim ponad 4 miesiące i nie powiewało nudą, no ale cóż...skoro serwer ma "od zajebabia jutuberow" tzn. że ludziom się podoba, no ale zawsze jest ktoś, kto musi krytykować. Ciekawe w ogóle po co nabijales 120lvle swoim postacią skoro serwer to dno? ^^

Jasio90.png
Opublikowano

Żal Ci d*** ściska? Się dziwie, że jeszcze nie dostałeś bana za takie posty. Twój poziom widać jaki jest wysoki. Nie podoba się to wypier*** i nie odwiedzaj więcej tego tematu. Bez odbioru.

Serwer polecam, długo szukałem serwera, który mnie zainteresuje no i trafiło na Ascarial. ;)

Opublikowano

Drodzy gracze, mamy drobny problem z maszyna, najprawdopodobniej jest to atak DDoS na nas, działamy już z technikami i w ciągu następnych parudziesięciu minut powinno wszystko już działać prawidłowo.

W ramach rekompensaty zostaną włączone raty 50% expa i 50% dropu na 24h, a już wkrótce (Zdradzimy, że pod koniec tego miesiąca) czeka Was update gry z masą questów fabularnych od 85lv, aź 3 nowe sety broni, nowe lokacje i expowiska, a także nowe systemy i pare innych atrakcji. Wszystko to będziecie już niedługo mogli zobaczyć na oficjalnym trailerze

Pozdrawiamy,
Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

Chyba Pan GM Ascarial się nudzi :P ? 

attachicon.gifscreenSHU.jpg

Nie zeby coś ale załośnie jest tak wrabiać inne serwery

ss postaci po IP:

http://scr.hu/2qme/e6jib

ss spamu z przed wczoraj:

http://scr.hu/2qme/wgdtj

Napisano wam prawdne ze spamicie na innych serwerach to teraz będziecie wrabiać ze inne serwery spamią (np. spam Ascarialem na invorii czy invorią na Ascarialu)

ps. nie ma to jak dać ss gdzie na tle widać że jest się na postaci z której jest spam.

sygna1.png

Opublikowano

Nie zeby coś ale załośnie jest tak wrabiać inne serwery

ss postaci po IP:

http://scr.hu/2qme/e6jib

ss spamu z przed wczoraj:

http://scr.hu/2qme/wgdtj

Napisano wam prawdne ze spamicie na innych serwerach to teraz będziecie wrabiać ze inne serwery spamią (np. spam Ascarialem na invorii czy invorią na Ascarialu)

ps. nie ma to jak dać ss gdzie na tle widać że jest się na postaci z której jest spam.

2 dni wstecz kto reklamował Wasz serwer na Ascarialu i co ?

Nie dziwcie się, że ludzie zachowują się podobnie.

Na serwer zapraszam.

Liczba graczy cały czas oscyluje w okolicy 3k online.

Przyjemnie się gra :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

2 dni wstecz kto reklamował Wasz serwer na Ascarialu i co ?

Nie dziwcie się, że ludzie zachowują się podobnie.

Na serwer zapraszam.

Liczba graczy cały czas oscyluje w okolicy 3k online.

Przyjemnie się gra :)

Na Ascarialu tez nikt od nas nie reklamowal, spamiła to ta sama osoba co na invorii Ascarialem (próbując wrobić w spam)

A co do serwera to polecam.

sygna1.png

Opublikowano

Drodzy gracze, mamy drobny problem z maszyna, najprawdopodobniej jest to atak DDoS na nas, działamy już z technikami i w ciągu następnych parudziesięciu minut powinno wszystko już działać prawidłowo.

W ramach rekompensaty zostaną włączone raty 50% expa i 50% dropu na 24h, a już wkrótce (Zdradzimy, że pod koniec tego miesiąca) czeka Was update gry z masą questów fabularnych od 85lv, aź 3 nowe sety broni, nowe lokacje i expowiska, a także nowe systemy i pare innych atrakcji. Wszystko to będziecie już niedługo mogli zobaczyć na oficjalnym trailerze

Pozdrawiamy,

Administracja Ascarial.pl

Wciąż czekam na odp 

Mam pytanie da rade odbanować mnie na forum nick Sorex 

Opublikowano

Wciąż czekam na odp 

Mam pytanie da rade odbanować mnie na forum nick Sorex 

Odpiszemy jak serwer stanie juz na nogi

Opublikowano

Z parudziesiat minut zrobila sie godzina.Zadziala jeszcze? :P

serwer nie działa juz ponad 2h lel

Opublikowano

Widzę, że administracja mówi jedno, a robi drugie. Kazano mi się zgłosić na fanpage, odczytaliscie i nawet wam się nie chciało pomoc. Widzę totalna olewka na graczy.

209111405693419276195.jpeg

Jasio90.png
Opublikowano

Widzę, że administracja mówi jedno, a robi drugie. Kazano mi się zgłosić na fanpage, odczytaliscie i nawet wam się nie chciało pomoc. Widzę totalna olewka na graczy.

209111405693419276195.jpeg

Ciekawe, że wielu takich graczy pojawiło się ostatnio po problemem z hasłem.

Większość z nich to naciągacze, nie twierdzę że nim jesteś ale masz na TS napisane co jest potrzebne aby konto odzyskać.

Nie trzeba mieć mikro ani słuchawek na TS także Twoje tłumaczenie jest zabawne ;)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ciekawe, że wielu takich graczy pojawiło się ostatnio po problemem z hasłem.

Większość z nich to naciągacze, nie twierdzę że nim jesteś ale masz na TS napisane co jest potrzebne aby konto odzyskać.

Nie trzeba mieć mikro ani słuchawek na TS także Twoje tłumaczenie jest zabawne ;)

Przecież napisałem im ze nie mam mikro. co do naciągania to rozumiem, ale ja mogę opisać wszystko co się znajduje na koncie + dać kilka ssow z mojego konta, kiedy grałem. Skoro już chcieli mi pomóc, to powinni odpisać, a nie w bola lecieć.
Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...