Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogralem chwile i serwer jest w miare ok, administracja tez jest w miare pomocna przy wymianach itp.

A co do tej liczby graczy to tez mam wątpliwosci, gra zapewne grubo ponad 2k ale zeby 3,7 to ciezko mi uwierzyc .

Polecam, stoi juz pol roku wiec mozna spokojnie grac .

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodany obrazek

to ty? xD

nie jest, gralem na nim w grudniu mialem 70 lvl skonczylem grac gralem bodym.

teraz wrocilem do gry od 0, gram bm i mam 95 lvl :)

haha nie

bez is?

Opublikowano

haha nie

bez is?

Na serwerze spokojnie mozna wiele osiagnac bez ItemShopu, poczytaj sobie ostatnie 5/10 stron opinii na ten temat i znajdzie sie conajmniej 10 osob, ktore osiagnely niemalze topke bez wydawania złotówki na serwer. Idealnym przykładem jest Wallander, nie wydał na serwer ani grosza, za wspolprace rowniez zadnych SM od nas nie chciał, a 3/4 rzeczy z ItemShopu ma głównie dzięki dropieniu i przedstawia to u siebie na filmikach :)

Proszę, oglądaj od 4:00

Opublikowano

Nie sądzę żeby licznik był podkręcony.Całe jinno i shinsoo na ch1 jest zawalone ale to nie jest najlepsze.na ch2,ch3.ch4 można spotkać tyle shopów że na niektórych hardach na ch1 tyle nie ma ;).Na Wołaj jest taki spam że jak napiszesz coś to po 1sec juz tego nie widać

Opublikowano

haha nie

bez is?

tak gram bez is #biedak

@NGS dlaczego z bossa Trupi cośtam (na mapie od 95) po jego ubiciu mam 96 lvl 0 dropu?

Tak jest czy mialem po prostu pecha?

Opublikowano

Na serwerze spokojnie mozna wiele osiagnac bez ItemShopu, poczytaj sobie ostatnie 5/10 stron opinii na ten temat i znajdzie sie conajmniej 10 osob, ktore osiagnely niemalze topke bez wydawania złotówki na serwer. Idealnym przykładem jest Wallander, nie wydał na serwer ani grosza, za wspolprace rowniez zadnych SM od nas nie chciał, a 3/4 rzeczy z ItemShopu ma głównie dzięki dropieniu i przedstawia to u siebie na filmikach :)

Proszę, oglądaj od 4:00

Jego filmiki są najlepsze, lepszego ytbera z metina nie ma ;]

data: Opublikowany 5 lip 2014

teraz już isę nie da, bo WO jest darmowe i tam można 24/7 zapierdalać i nic nie schodzi

Opublikowano

@UP, mamy nadzieje, ze ten temat ulatwi Wam kontakt nami, niestety, jest Was bardzo duzo i czasami nie jestesmy w stanie od razu indywidualnie Wam pomoc.

Opublikowano

Jest możliwość odzyskania konta(mail) jeśli się nie ma mikrofonu i nie może wbić na TSa? Nie grałem na serwie kilka miesięcy, a żaden mój mail nie pasuje do konta :s

Jasio90.png
Opublikowano

Jest możliwość odzyskania konta(mail) jeśli się nie ma mikrofonu i nie może wbić na TSa? Nie grałem na serwie kilka miesięcy, a żaden mój mail nie pasuje do konta :s

Napisz mi na PW lub na fanpage Ascariala wyslij prywatna wiadomosc, pomozemy Ci.

Opublikowano

Jest jakaś możliwość zamiany EQ za SM przez GM'a? Dokładniej to kupiłem Bao Bao przez przypadek, a chciałem Azraelkę, można jakoś cofnąć? Ja dam GM'owi BB a on w zamian te SM?

@NGS 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jest jakaś możliwość zamiany EQ za SM przez GM'a? Dokładniej to kupiłem Bao Bao przez przypadek, a chciałem Azraelkę, można jakoś cofnąć? Ja dam GM'owi BB a on w zamian te SM?

@NGS 

TS tam wejdź do nich

Opublikowano

Dlaczego admin nie daje ss z komendy? Rozwiąże to wszystkie wątpliwości co do liczby online, a jest to 30 sek roboty... Jeżeli nie dajesz tych ss to znaczy, że coś kręcicie.

Opublikowano
Zapraszam na PW lub TS z dokladnym opisem problemu, spamowanie w tym temacie napewno Ci w niczym nie pomoze.

"Napewno" piszę się na pewno , fajny serwer wbije tylko mam slabego kompa nie wiem czy wytrzyma

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Nie polecam gry, popierdolony team. GM ci zadaje głupie pytanie siedząc na kanale z problemami:

Przyszedłeś tu bo masz problem czy o głupotach p********?

Odpowiadasz tak, [głupie pytanie głupia odp]: o głupotach p********

Kończy się tak:

<19:56:01> You were banned permanently from the server by "Karag" (zryty łeb)

Ładne zachowanie tgm przy azprime.

27xgcr.jpg

Ktoś mi odpowie, gdzie moje eq ?

Zostało ukradzione po tym pomieszaniu haseł.

Licznik podkręcony ogl, daj ss z komendy.

No, ja odpowiem ale jestem tylko byłym graczem. Eq nie ma. 

Wejdź na ich ts, może bana w gratisie zgarniesz.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Napisz mi na PW lub na fanpage Ascariala wyslij prywatna wiadomosc, pomozemy Ci.

Napisałem do Ciebie pół dnia temu - nie dostałem odpowiedzi. Napisałem na fan-page - nie dostałem odpowiedzi.
Jasio90.png
Opublikowano

Chyba wroce na serwer, ale mam jedno pytanie.. Gdzie ja mam expic? O kazdej godzinie, kazdy spot pozajmowany jezeli naprawde jest te 4k graczy online, to 6 chanelli to nic. Znam serwer gdzie bylo po 1-1,5k online, a bylo tych ch 7.

Opublikowano

Chyba Pan GM Ascarial się nudzi :P ? 

attachicon.gifscreenSHU.jpg

Tylko powiedz mi na jakiej zasadzie sądzisz, że robi to GM/GA? Tak naprawdę może to być każdy, a raczej administracja Ascarial'a nie może z tym nic zrobić, bo nawet nie wiedzą kto to.

Opublikowano

@NTS odpisuj regularnie na wysyłane wiadomości PW tutaj na forum bylibyśmy bardzo wdzięczni! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...