Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję tutaj zacząć bo nie ma żadnych ciekawywch privkow na ten moment.

Szukam jakiejś ekipy do wspólnego grania ;D

Zagram mentalkiem jeżeli ktos zechciałby pomoc to pW 

369011438114957985586.jpeg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny rekord pobity, 4000 już blisko :)

10517402_673466836081001_467545977098269

qjz7ug.jpg

Ładnie, ładnie azprime :)

A do ilu tak graczy chcesz ustukać :D ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na każdym serwerze passy miałem różne, w tym tutaj, wczoraj chce sobie wejść na serwer - hasło zmienione, na oba moje konta, siedziałem pół godziny na "pomocy technicznej" to jedynie czego się doczekałem to zarejestrowania, a administracja postanowiła sobie siedzieć na Gay Party czy czymś takim, GJ.

Opublikowano

Ładnie, ładnie azprime :)

A do ilu tak graczy chcesz ustukać :D ?

Fajnie by bylo +6k osiagnac, chociaz bedzie to ciezkie, no ale jak widać, cały czas lecimy do przodu ;) Naszym celem jest miano najlepszego polskiego serwera Metin2 i pracujemy na to nieustannie od grudnia mimo roznych przeszkod ;)

Na każdym serwerze passy miałem różne, w tym tutaj, wczoraj chce sobie wejść na serwer - hasło zmienione, na oba moje konta, siedziałem pół godziny na "pomocy technicznej" to jedynie czego się doczekałem to zarejestrowania, a administracja postanowiła sobie siedzieć na Gay Party czy czymś takim, GJ.

Skoro do nas nie pisałeś, a przynajmniej do mnie (Azprime), to raczej nie oczekuj pomocy, wiesz, jasnowidzem nie jestem. Zapraszam na PW.

Moglibyście zrobić też turniej pvp w przedziale 1-42  i 42 -65?Dużo jest postaci do pvp w tym przedziale 

Pomyslimy nad tym ;)

Opublikowano

Fajnie by bylo +6k osiagnac, chociaz bedzie to ciezkie, no ale jak widać, cały czas lecimy do przodu ;) Naszym celem jest miano najlepszego polskiego serwera Metin2 i pracujemy na to nieustannie od grudnia mimo roznych przeszkod ;)

Skoro do nas nie pisałeś, a przynajmniej do mnie (Azprime), to raczej nie oczekuj pomocy, wiesz, jasnowidzem nie jestem. Zapraszam na PW.

Pomyslimy nad tym ;)

Proponuję Ci przeczytać to co jest napisane na tej pomocy technicznej bo jak widzę to sam nie wiesz co tam masz.

Zacytuję Ci: 

"Nie pisz do administratora sam, ponieważ ten może odmówić Ci pomocy."
Nie napisałem - nie doczekałem się w ogóle pomocy, napisałbym, moglibyście mi odmówić, legitne w hooy.
Zresztą jak ktoś mi zmienił hasło to pewnie eq również zajebał, a w to wątpię abyście mi to mogli oddać.
Opublikowano

No cóż... pierwszy raz spotykam się z sytuacją aby na prywatnym serwerze moje konto zostało wyczyszczone, no ale jak widać zdarza się.. Nie pozostaje chyba nic innego jak się pożegnać z serwerem..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dziwna sytuacja bo ja tez stracilem konto.Co prawda nie mialem nic wartosciowego ale chodzi o sam fakt.

Email jak i passy zalozone zostaly tylko pod ten serwerl

Srij9JT.png

Opublikowano

Dziwna sytuacja bo ja tez stracilem konto.Co prawda nie mialem nic wartosciowego ale chodzi o sam fakt.

Email jak i passy zalozone zostaly tylko pod ten serwerl

Co najlepsze i zadziwiające było dla mnie to jak kliknąłem przypomnij hasło na stronie po czym podałem login i e- mail ku moim oczom okazało się nowe hasło... Chyba sami rozumiecie co to oznacza... Nie potrzebne są skrzynki meilowe bo po co.. Wystarczy login i e-mail i po koncie bo hasło wyświetla się od razu.. No naprawdę zadziwiający brak profesjonalizmu..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moje 3 konta też wyczyszczono :D Nawet z orginalnymi i bardzo złożonymi passami oraz zabezpieczonym komputerem ^^ Serwer bardzo fajny. Bardzo chciałbym jeszcze pograć. Lecz gra od zera mi się nie widzi, Zwłaszcza że najbiedniejszy nie byłem. Poza tym sposób w jaki straciłem konto oraz okoliczności są dość podejrzane.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Hahahaha k***a gdzie jest moje eq ?

Wchodzę, złe hasło ok, resetuję.

Wchodzę na postać a tu k***a eq brak, kasy brak ...

Brawo, widzę po logach na stronie wbili mi na konto.

Co odjebaliście ?

Ponawiam, gdzie jest moje eq?

I k***a nie mówcie, że moja wina, bo to wam się włamali do bazy.

Mogę pokazać logi i ip ...

Widzę eq nie tylko mi ukradziono ;)

Samo cenne eq, + all kasa. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

jaki włam lol  xD  xD

Opublikowano

Hmmm, to dla czego zresetowali hasła ?

Hmmm, to dla czego zresetowali hasła ?

bo robili przerwe techniczna i im sie zlagowala baza i pomieszalo pasy jakos tak to bylo

Opublikowano

Wierzysz w to ? ^^

To szkoda, że ludziom eq zginęło ;)

wiesz jak łatwo teraz kogoś opierdolić? wystarczy id i email, sam opierdolilem z 15 osob, mogles byc w tej grupie, moze to twoja ta truta 47 śr?

Opublikowano

Nie ma ch*ja żeby 4k grało.....  Takiego serwera w pl jeszcze nie było... Licznik na 100% podkręcony....

Mniej więcej tyle ludzi było na Rav*ii jak tamten serwer był jeszcze dobry to admini pisali ze rekord graczy to 2400...

Opublikowano

Nie ma ch*ja żeby 4k grało.....  Takiego serwera w pl jeszcze nie było... Licznik na 100% podkręcony....

Mniej więcej tyle ludzi było na Rav*ii jak tamten serwer był jeszcze dobry to admini pisali ze rekord graczy to 2400...

Niech admin w godzine szczytu wejdzie i wpisze komende ktora pokazuje ilosc graczy jest to chyba /u albo /i jak wstawi SS moze uwierzę ze tyle jest bo tak samo 4k to troche za duzo

Opublikowano

wiesz jak łatwo teraz kogoś opierdolić? wystarczy id i email, sam opierdolilem z 15 osob, mogles byc w tej grupie, moze to twoja ta truta 47 śr?

7540214055418571049127.png

to ty? xD

szczerze? SRAM TYM SERWEREM :) nie wiem co w nim widzicie, jest strasznie nudny i monotonny :)

nie jest, gralem na nim w grudniu mialem 70 lvl skonczylem grac gralem bodym.

teraz wrocilem do gry od 0, gram bm i mam 95 lvl :)

Opublikowano

Nikt nie zna mojego email i id bo mam każdy email inny i id do gier ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przepraszam wszystkich, ale skoro dajecie sie nabierac podszywką, to jednak jest to nie nasza wina. Tak samo rozdawanie swoich loginow i emaili jest CONAJMNIEJ głupotą. Jesli potrzebuje ktos pomocy wystarczy napisac na PW, cała filozofia, lub wejsc na TS'a, informowalem o tym.

szczerze? SRAM TYM SERWEREM :) nie wiem co w nim widzicie, jest strasznie nudny i monotonny :)

To zegnam, co Cie tutaj jeszcze trzyma? Widze, ze włącza się co poniektórym typowy polaczek cebulaczek mode, nie ma do czego sie przypierdolić, to trzeba szukać dziur w całym.

Nie było żadnego włamania do bazy. Gdyby takowe było to podejrzewam, ze dawno by ta baza wyciekła, a serwer zostałby rozwalony, takze pomysl na drugi raz zanim zaczniesz rozpowiadac plotki. Zapraszam na PW lub TS z dokladnym opisem problemu, spamowanie w tym temacie napewno Ci w niczym nie pomoze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...