Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

obniżcie cene pd, bo 11zl za pd na 24h to troche sporo.

Więcej ludzi większe ceny, bo z tego co czytam i widziałem z tydzień temu to wszystko podskoczyło w IS.

Opublikowano

Więcej ludzi większe ceny, bo z tego co czytam i widziałem z tydzień temu to wszystko podskoczyło w IS.

ale to jest przeginka, pd na 7 dni 30zl ....

gdzie na normalnym serwrze pd na 7 dni kosztuje te 11 czy 23 zł.

Uczeń
Opublikowano

wszystko na nie korzyść dla nowych graczy ... klucze się łamią a te pkt co się wymieniało na metale i perły to przesada... są teraz za 600pkt? bo nawet sprawdzic nie mogę?

Opublikowano

Hahahaha k***a gdzie jest moje eq ?

Wchodzę, złe hasło ok, resetuję.

Wchodzę na postać a tu k***a eq brak, kasy brak ...

Brawo, widzę po logach na stronie wbili mi na konto.

Co odjebaliście ?

Mam identyczną historię :) Lvl może miałem mały, Ale 2kkk w kasie + z 1 w eq ;/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Uczeń
Opublikowano

Hahahaha k***a gdzie jest moje eq ?

Wchodzę, złe hasło ok, resetuję.

Wchodzę na postać a tu k***a eq brak, kasy brak ...

Brawo, widzę po logach na stronie wbili mi na konto.

Co odjebaliście ?

tez musialem resetowac haslo. ale nic nie zniklo:D

Opublikowano

Mi znikło samo całe eq :) Bravo gratuluje serwera gdyby nie is ten serwer był by następnym nudnym gównem :)

jak nie masz na start (plus minus) 50 zł to nie ma po co grać :P 

Pozdro 600 na łazarskim :D

Opublikowano

Oj dupka boli? ;)

Jak moge odzyskac login ? Znajac tylko swojego maila ? Na stronie trzeba wpisac i login i maila. Na TS sie dowiem ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mi znikło samo całe eq :) Bravo gratuluje serwera gdyby nie is ten serwer był by następnym nudnym gównem :)

Dziwne, bo ja akurat w 2 tygodnie gry mam całe eq +9 na swoj lvl i przygotowane na mape 85/DC/WW itp. oraz bao bao, azraelkę i wierzchowca 200/200, a na IS nie wydałem ani złotówki i zaczynałem całkowicie od 0. Jak się ruszy trochę głową to na Ascarialu jest naprawdę bardzo dużo sposobów na szybki i łatwy zarobek :)

Opublikowano

Ja grając na serwerze od jakiegoś miesiąca bez IS osiągnąłem 116lvl. Exp bez pd z IS nie jest wcale ciężki. 

Dodatkowo posiadam 5 petów 4 klasowe jeden exp i eq jako tako ogarnięte. 

Polecam grę na serwerze, można osiągnąć wszystko także bez IS. 

Opublikowano

Ja grając na serwerze od jakiegoś miesiąca bez IS osiągnąłem 116lvl. Exp bez pd z IS nie jest wcale ciężki. 

Dodatkowo posiadam 5 petów 4 klasowe jeden exp i eq jako tako ogarnięte. 

Polecam grę na serwerze, można osiągnąć wszystko także bez IS. 

Masz rację , ale bez ISA poświęcasz 3x więcej czasu :)

Dorobić się szybciej  można jak jeszcze gildia pomaga a tak samemu to pozostają tylko nocki i napierdzielanie metków ;P

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Masz rację , ale bez ISA poświęcasz 3x więcej czasu :)

Dorobić się szybciej  można jak jeszcze gildia pomaga a tak samemu to pozostają tylko nocki i napierdzielanie metków ;P

Nie powiedziałbym że poświęcam 3x więcej czasu.

Gram sam, biję głównie bossy na nowych mapach. teraz gdy metale i perełki podrożały jest to świetny zarobek.

Opublikowano

Taka moja akcja na ASCARIALU :)

Zapraszam !

Gratuluje cebulaku, pokazujesz swoją inteligencje tym filmikiem, a teraz proponuje wyjść na spacer i przewietrzyć się, dobrze zrobi.

Kolejny rekord pobity, 4000 już blisko :)

10517402_673466836081001_467545977098269

Opublikowano

Gratuluje cebulaku, pokazujesz swoją inteligencje tym filmikiem, a teraz proponuje wyjść na spacer i przewietrzyć się, dobrze zrobi.

Licznik znow podkrecony? :D

Moje pytanie - czy te klucze wroca do starej postaci..? :)

Oraz jaki jest DOBRY zarobek na malym lvlu, oprocz bicia metkow.. tylko wo?

Znalazlem tez w prezentacji zapis "gdzie expic od 50? katakumby" - ktos wyjasni? co to te katakumby? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Licznik znow podkrecony? :D

Moje pytanie - czy te klucze wroca do starej postaci..? :)

Oraz jaki jest DOBRY zarobek na malym lvlu, oprocz bicia metkow.. tylko wo?

Znalazlem tez w prezentacji zapis "gdzie expic od 50? katakumby" - ktos wyjasni? co to te katakumby? :D

Już ci ziomek mówiłem przejdź się po spotach po każdych mapach i zobacz ile luda jest według mnie licznik nie jest podkręcony 

10517402_673466836081001_467545977098269

Azprime czy z związku z taką ilością graczy macie zamiar przenieść się na  nową lepszą maszynę ?  

Opublikowano

Już ci ziomek mówiłem przejdź się po spotach po każdych mapach i zobacz ile luda jest według mnie licznik nie jest podkręcony 

Azprime czy z związku z taką ilością graczy macie zamiar przenieść się na  nową lepszą maszynę ?  

Maszyna nasza uciągnie spokojnie do + 20 000 online, jak widzicie lagow w grze nie ma, nic nie pada, także nie ma obaw o stabilność :) Czasami pojawia sie problem z wejsciem na CH1 w srodku miasta, ale to juz wina Waszych PCtow, wystarczy, ze przy wylogowaniu postawicie postac gdzies pod Biologiem lub Fryzjerka, a bez problemu ponownie zalogujecie sie na kanal ;) // Azprime

Opublikowano

Proponuję usunąć/zmienić przypomnienie hasła na stronie głównej bo byłe gówno może dostać się na konto... Albo zróbcie tak żeby to przypomnienie przychodziło na email. To wielkie utrudnienia dla graczy którzy chcą się wymienić kontami na serwerze bo wystarczy wpis i wszystko znika.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Proponuję usunąć/zmienić przypomnienie hasła na stronie głównej bo byłe gówno może dostać się na konto... Albo zróbcie tak żeby to przypomnienie przychodziło na email. To wielkie utrudnienia dla graczy którzy chcą się wymienić kontami na serwerze bo wystarczy wpis i wszystko znika.

Niedlugo bedzie nowa strona WWW, takze zmieni się rowniez i ten system. Jesli potrzebujesz pomocy przy wymianie zapraszamy do nas na TeamSpeaka, pomozemy Ci :) Adres znajdziesz u nas na forum, niemoge Ci go tutaj wkleic bo regulamin MPC mi tego zabrania.

Opublikowano

Coś ostatnio dużej ilości graczy konta okradają albo znikają. Ciekawe ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...