Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze wejść na TS'a bo nie pamiętam loginu, ale gdzie znajde IP? :)

Na forum serwera.

Zaplanowane są jakieś nowości?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachowanie Pana Admina na czacie :

post-1154625-0-77104100-1405434753.jpg

post-1154625-0-62427000-1405435034.jpg

Czy Admin tego serwera ma coś z głową ?

Widać człowiek jest zdemoralizowany , brak kultury i szacunku wobec nas graczy.

Ja osobiście sprzedaje konto i każdemu odradzam ten syf bo chcesz się go o coś spytać a ten się tak do Ciebie odzywa.

Macie serwer 3k ludu i co z tego jak prowadzi go osoba która ma nie po kolei w głowie.

nara spadam z tego syfa i sprzedaje konto.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

pokaż całą rozmowę :) wtedy wstawiaj cokolwiek.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

attachicon.gifrk5vu7.jpg

attachicon.gifxvjtjo.jpg

Ja osobiście sprzedaje konto i każdemu odradzam ten syf bo chcesz się go o coś spytać a ten się tak do Ciebie odzywa.

Macie serwer 3k ludu i co z tego jak prowadzi go osoba która ma nie po kolei w głowie.

Pokaz całą rozmowę a potem pisz 

Azprime pewnie się wkurzył że komuś coś się nie podoba ja na niego miejscu napisał bym to samo i robię tak samo jak komuś coś się nie podoba 

Opublikowano

Exp specjalnie tak ustawiony zebys kupił pd -.-

totalne dno a te 3k online  to boty 

i

ch1 wyje* bao bao :)

115 lvl wbiłem luzem w 4 dni gry rozdzielone na 3-4 miechy bez jakiegokolwiek wkładu w is, więc nie pitol głupot.  Do tego po wbiciu lvl-u, który daje możliwość wbicia na te Góry Grzmotu (100 albo 105 lvl) to dobiłem te 10-15 lvl-i w 1h :>

io7e.jpg

Opublikowano

attachicon.gifrk5vu7.jpg

attachicon.gifxvjtjo.jpg

heh co ty za brednie opowiadasz. Ja już miałem zaszczyt z tobą zagościć i wiem jaki jesteś koleś więc nawet się nie dziwie. takich jak ty się tak traktuje. 

Polecam serwer. 

Opublikowano

Ja siedziałem na koncie Azprime i to pisałem. Nie będziesz mi k***a reklamował serwera jakichś śmieci, którzy postawili restynid na 3 dni i zawinęli się z hajsem a teraz stawiają kolejny serwer żeby okraść ludzi.

tYf1j0V.png

Opublikowano

Ja siedziałem na koncie Azprime i to pisałem. Nie będziesz mi k***a reklamował serwera jakichś śmieci, którzy postawili restynid na 3 dni i zawinęli się z hajsem a teraz stawiają kolejny serwer żeby okraść ludzi.

Wiesz, że obrażając Kazdara spisałeś serwer na starty? Zaraz wpadnie i będzie Ci ddosami grozić jak pod każdą prezentacja XDDDDDDDDD

Ascariala polecam, gram czasem jak się nudze głównie nastawiony pod drop, te 3k graczy to nie jest żaden fake bo to widać po sklepach, szkoda tylko ze głównie w jinno to sklepy a w innych królestwach pustka.

Ogólnie jak ktoś chce zacząć to polecam, łatwo się wybić i uzbierać kase przez WO

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

tYf1j0V.png

hahha to wyszło szydło..

Ja pamiętam jak on sapał w naszej prezentacji gdy ten ich poprzednik startował. Beka niezła. 

Jeszcze wkręca że nie od nich. Mhm.

Opublikowano

Tak co do tego gościa to przez 30 minut reklamował uporczywie na czacie serwer , do tego kłamiąc graczy , że ,, GM ASCARIAL ZAPRASZA ,, . Przykre no ale . Co do samego serwera jest świetny , jedyny minus jest taki że w IS , jest wszystko , dosłownie , jest tego dużo i jest to tanie . Ale mimo wszystko gra sie bardzo przyjemnie. 

Opublikowano

licznik podkręcony x1.8 ale i tak w c**j ludzi, btw. serwer w c**j nastawiony na is w tym momencie, ta zbroja, pety i wierzchowce to beka tysiąclecia.

Zarobić to teraz się nie da kompletnie (zwoje egzo teraz wogole nei schodza nawet po 16kk, ksiegi to wogole oprocz aury i czarowanego to na ziemi się wala) jedynie wartosc maja itemy +9 i itemy z is

hajs odłożony z komunii czy wypłata za czerwiec?

hajs.png

Opublikowano

licznik podkręcony x1.8 ale i tak w c**j ludzi, btw. serwer w c**j nastawiony na is w tym momencie, ta zbroja, pety i wierzchowce to beka tysiąclecia.

Zarobić to teraz się nie da kompletnie (zwoje egzo teraz wogole nei schodza nawet po 16kk, ksiegi to wogole oprocz aury i czarowanego to na ziemi się wala) jedynie wartosc maja itemy +9 i itemy z is

hajs.png

co ty gadasz że podkrecony popatrz sie po ch na spoty i m1 to zobaczysz ile luda jest a może gośc na zdjęciu wygrał w Totka i ma hajs hmm

Opublikowano

co ty gadasz że podkrecony popatrz sie po ch na spoty i m1 to zobaczysz ile luda jest a może gośc na zdjęciu wygrał w Totka i ma hajs hmm

licznik podkręcony x1.8 ale i tak w c**j ludzi

czytaj więcej

totek to nowa nazwa IS na ascarialu?

nie, nie zazdroszcze, nawet moge z azprime pione zbić, że udało mu się wyrwać troche hajsu na ludzkim debiliźmie :DDDDDDDD

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny. Grałem 5 dni, Wbiłem 50lvl i zarobiłem 2KKK. Po czym nagle na zabezpieczonym komputerze oraz unikatowych passach zostałem okradziony na wszystkie 3 konta :) 2 raz od 6-7 lat gry w metka. Naprawdę mnie to ciekawi. Ale cóż zdarza się :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Mozecie zrobic coś z tym łamianiem sie kluczy? przez pol roku sie nie łamaly a teraz jakies posrane zmiany wprowadzacie.

Czego nowi gracze maja miec gorzej?

Opublikowano

Mozecie zrobic coś z tym łamianiem sie kluczy? przez pol roku sie nie łamaly a teraz jakies posrane zmiany wprowadzacie.

To mnie wlasnie najbardziej zniecheca do zaczecia tu gry.. Przygladam sie od jakiegos czasu serverowi i zbieram sily na "harda", ale jak ma byc tak ze tylko utrudniaja i to jeszcze w taki sposob to chyba jednak podziekuje :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zrobili tak bo rękawice i pd były bez wartościowe przed zrobieniem tego pd po ledwo 700k schodził a rękawice 1.5kk a teraz 5-6kk i schodza jak malina 

Ja mam na pobocznych postaciach około 400 pd i 250 rękawic 

Opublikowano

Zrobili tak bo rękawice i pd były bez wartościowe przed zrobieniem tego pd po ledwo 700k schodził a rękawice 1.5kk a teraz 5-6kk i schodza jak malina 

Ja mam na pobocznych postaciach około 400 pd i 250 rękawic 

No to Ty, a ja jako nowy? Skad mam nabrac tych pd i rekawic, skoro tera takie dogie, a dawniej bylo je o wiele latwiej zdobyc? Tym bardziej zniecheca mnei to...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

hajs.png

O japd jeśli ten ss jest prawdziwy to znaczy że ten koleś jest największym burakiem ze wszystkich buraków chodzących na tej ziemi. Na wioche.pl z tym ss:D

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...