Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta wiec kiedy mozemy sie tego spodziewac na servie? :)

Wraz z oficjalnym debiutem między innymi tego:

10559868_683606641733687_845993741182155

10541809_691995174228167_758088932903003

ujjhzc.jpg

10313067_691947344232950_468685187430792

10583988_691947324232952_250673673904599

fuhuqe.jpg

e0s9iw.jpg

10568894_680359342058417_611458655651819

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WW nadal zbugowane zieki temu 30 brylek w nocke :-) jest gitarka

a nie mowilem ^ ^

ze dalej działa

i działać bedzie .. bo naprawic nie potrafia :D

a ten pacz...

człowieku ty tymi SS chcesz ludzia oczy zamydlic ten pacz miał być 3SIERPNIA

a jest 23 ...

Opublikowano

A najlepsze jest to, że ludzie bugują to WW i potem yangi na allegro :) dobry zarobek na waszym serwie mamy :) w nocke 100zł to pestka

Opublikowano

@NGS już mnie to za przeproszeniem ...... napisałem ci PW na tym forum 1 odpowiedziałeś bez problemu a teraz jest 2 sprawa do rozwiązania ze mną na pw. przecież  powiedziałeś że sprawdzasz nieraz pw  a ja już czekam 3dni ile można? no bez jaj kwitne na tym forum po 24h nieraz  jak jesteś ONLINE polecam ten serwer a tu takie jaja ;) PS:Jutro wyjeżdżam nad morze doczekam się w poniedziałek na odpowiedź?Pozdrawiam,

Opublikowano

Osobiście polecam oraz zapraszam. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

2500 SM za wyjawienie bugu z zarobkiem na WW hahhahah. Trzeba bylo interesować sie wczesniej a nie jak juz jest cala gospodarka zepsuta. Moze jakbyście dali z 100000sm to by sie komuś oplacalo wyjawić buga. Juz dawno jest po serwerze. Nawet jak bug usuniecie to juz Was nic nie uratuje. A jak zaczniecie walic ściemę i tuszować wszystko co jest na serwerze to wszyscy ujrzą bardzo ciekawe ss może wtedy ujrzę na oczy wreszcie.

Opublikowano

XDDDDDDD

SKz8XGI.png

I tak zaraz jakis czopek sprzeda te info za marne 2.5k sm.

Po 2 na DC tez jest bug dalej, tak jak byl tak dalej jest. A pisal endy, ze go naprawil :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

XDDDDDDD

SKz8XGI.png

Ciekawe czy bany za bugowanie się posypią, fart że nie znałem buga :D

Topka nadal buguje exp kiedy administracja to naprawi a i dam solidną nauczkę w postaci bana? :)

Opublikowano

Beka, ale dalej jest tam masa ludzi. Jak odejdą osoby Twojego pokroju to tylko lepiej dla serwera. ;)

Nie byloby beki gdyby zrobili to co do nich nalerzy ;) Gdyby poodchodzily takie osoby to by nie zarabiali tyle co teraz

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Beka, ale dalej jest tam masa ludzi. Jak odejdą osoby Twojego pokroju to tylko lepiej dla serwera. ;)

Jak zwykle wkładasz pyszczek w nie swoje sprawy.  Endymion to typowy chłopak, który potrafi siedzieć przed komputerem, trzepać hajsy jak Fubu. Ile razy już się wymigali od pewnych spraw? Od Uptade? A teraz chcą płacić kilkaset złoty za wyjawnienie buga? Wiesz jak gospodarka serwera się popsuła? Co ty mówisz? Z dnia na dzień, o 50 osób jest mniej, bo wiedzą,że startuje Ravias2 bądź są lepsze serwery a konta zostają sprzedawane, gdzie dzieci po 2-3 dniach przestają grać bo nie umieją.

Pierw coś się dowiedz, potem pisz. Nie raz oszukali graczy z pieniędzmi realnymi.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Bug z WW juz naprawiony :)

MAX beczka :D

na forum ludzie pokazywali filmy z bugowaniem WW

a oni na facebooku kto im to wyjawi jprd...

WIDAC JAK CZYTACIE SWOJE FORUM pozdrawiam :)

NIE POLECAM SYF

Nie polecasz bo? 

Opublikowano

Nie polecasz bo? 

WOW!!! wielki technik wyndymion potrzebował pomocy przy bugu!

polecam zakupić okulary za hajs z servera

na forum ludzie pokazywali filmy z bugowaniem WW

a oni na facebooku kto im to wyjawi jprd...

chyba widac dlaczego nie poleca?

Opublikowano

Ja mam pytanie. Z jakim to forum probowaliscie badz nawiazaliscie wspolprace? Wspominaliscie cos o tym na fb :-)

I Czy 31.08 to juz stu-procentowa data tego update..? Juz raz nam pisaliscie "pewna" date i nic z tego nie wyszlo. Poslizg 'tylko' miesiac ^_^ Mam nadzieje, ze tym razem sie wyrobicie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

WOW!!! wielki technik wyndymion potrzebował pomocy przy bugu!

polecam zakupić okulary za hajs z servera

chyba widac dlaczego nie poleca?

Natomiast ja polecam udać się na spacer, jeśli to nie pomoże, zostaje już tylko terapia leczenia niedojebania mózgowego. Jesli chcesz sobie pohejtować to pudelek bedzie zdecydowanie lepszą alternatywą dla Ciebie, ewentualnie samosia.

Ja mam pytanie. Z jakim to forum probowaliscie badz nawiazaliscie wspolprace? Wspominaliscie cos o tym na fb :-)

I Czy 31.08 to juz stu-procentowa data tego update..? Juz raz nam pisaliscie "pewna" date i nic z tego nie wyszlo. Poslizg 'tylko' miesiac ^_^ Mam nadzieje, ze tym razem sie wyrobicie...

To zostaje na razie w tajemnicy, ale chyba większość domyśla się z jakim. Mogę tylko powiedzieć, że jest to największe forum w Polsce o tematyce gier, w tym także Metina.  ;)

10386352_694056877355330_130432162268500

Opublikowano

@NGS możesz łaskawie odpowiedzieć na moją prywatną wiadomość skierowaną do ciebie? ;) jest jeszcze jedna sprawa:) z kontami mi pomogłeś a teraz jest 2 sprawa ;) PS:Polecam ten serwer stabilny,dobrze się trzyma mam nadzieje że dla graczy się miło gra ;-)

Opublikowano

Natomiast ja polecam udać się na spacer, jeśli to nie pomoże, zostaje już tylko terapia leczenia niedojebania mózgowego. Jesli chcesz sobie pohejtować to pudelek bedzie zdecydowanie lepszą alternatywą dla Ciebie, ewentualnie samosia.

ohoho jaki nerwowy chlopak... xD co prawda boli?

co do tego update zapewne znowu cos nie wypali.

Serwer nie polecam.

btw. fajne strony znasz 

Opublikowano

Nie polecasz bo? 

kto był takim idiota i sie tak sprzedał?

jak to czytasz jestes zjeb&&...

w 3dni szło zarobic na tym ponad 300zł++

a ty sie sprzedałes za 50zł ziom...

aaa nie polecam SYF admini robia przekrety GILDIA HD faworyzowana 

typ ktory bugował expa nie został zbanowany(niby został) ale tak naprawde zmienili mu nick i dodali kilka K minut zeby nikt sie nie kapnol(oczywiście byl w gildi HD )

po 3 nawet forum nie czytacie... 

ile bylo filmow tematow jak sie bugowało WW a wy teraz jak coraz wiecej ludzi zaczelo o tym spamic na mpc:))

ONI NAWET SWOJEGO FORUM NIE CZYTAJA NIE POLECAM

Opublikowano

ohoho jaki nerwowy chlopak... xD co prawda boli?

co do tego update zapewne znowu cos nie wypali.

Serwer nie polecam.

btw. fajne strony znasz 

Teraz wypali więc nie masz o co się bać..

powie ktoś na czym polegał bug na ww\? 

Zasadniczo masz kilka bossów zamiast jednego.

kto był takim idiota i sie tak sprzedał?

jak to czytasz jestes zjeb&&...

w 3dni szło zarobic na tym ponad 300zł++

a ty sie sprzedałes za 50zł ziom...

aaa nie polecam SYF admini robia przekrety GILDIA HD faworyzowana 

typ ktory bugował expa nie został zbanowany(niby został) ale tak naprawde zmienili mu nick i dodali kilka K minut zeby nikt sie nie kapnol(oczywiście byl w gildi HD )

po 3 nawet forum nie czytacie... 

ile bylo filmow tematow jak sie bugowało WW a wy teraz jak coraz wiecej ludzi zaczelo o tym spamic na mpc:))

ONI NAWET SWOJEGO FORUM NIE CZYTAJA NIE POLECAM

Wyjdź , i nie wracaj idioto przez takich jak ty serwer się psuję tutaj mamy przykład ciebie.

Beka z ascariala

No pewnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...